Spotřebitelská soutěž podpoří aktivní životní styl rodin - „Stezka za poklady“ nabízí hlavní výhru v hodnotě 100 000 Kč

Spotřebitelská soutěž podpoří aktivní životní styl rodin - „Stezka za poklady“ nabízí hlavní výhru v hodnotě 100 000 Kč

Tisk

tesco zirafa200Společnost Tesco připravila novou spotřebitelskou soutěž „Stezka za poklady“, která se koná celý květen. Soutěží se o více než 100 cen. Hlavní cenou je zájezd v hodnotě 100 000 Kč dle vlastního výběru, soutěžící mohou také vyhrát víkendový pobyt, let balónem, kurz vaření Pražského kulinářského institutu, voucher do lázní a mnoho dalších zajímavých cen. Hlavním rozdílem oproti běžným spotřebitelským soutěžím je motivace rodin s dětmi, aby trávily volný čas vycházkami do přírody.

Nevyhrává první, zvítězí každý!

Každý, kdo se svojí Clubcard nakoupí v hypermarketu Tesco nebo prostřednictvím služby Potraviny on-line nákup nad 300 Kč, obdrží již od 1. května u pokladny kartičku s informacemi o soutěži. Samotná soutěž začíná až 4. května a soutěžící mohou navštívit 134 naučných stezek v 67 lokalitách. „Vybrali jsme příjemná místa, která jsou ideální pro aktivně strávený čas. Rádi bychom, aby rodiny s dětmi využily příjemného jarního počasí a strávily hezké chvíle s blízkými v přírodě. Informace, jak si zasoutěžit, dostanou v každém z našich hypermarketů,“ říká Jiří Mareček, tiskový mluvčí společnosti Tesco.

V přírodě budou ukryta hesla, a pokud soutěžící naleznou alespoň dvě, získají okamžitou výhru v podobě slev na nákup zboží či dárkových poukazů. Se soutěžní kartičkou doplněnou o správná hesla si může zákazník vybrat své „nálezné“ v kterémkoliv hypermarketu Tesco. Navíc si může soutěžící tipnout k heslům odpověď na soutěžní otázku, a tím postoupí do slosování o rodinnou dovolenou dle vlastního výběru v hodnotě 100 000 Kč a sto dalších cen, jako je například digitální fotoaparát, blue ray přehrávač, tablety, Playstation, videokamery, poukazy na zážitky. Soutěž vyvrcholí 8. června 2013, kdy dojde k vyhlášení vítězů tipovací soutěže o hlavní výhry.

tesco 2

Nebývalé množství výher, každý se může účastnit opakovaně

Soutěž umožňuje zákazníkům, aby se jí zúčastnili opakovaně a zvýšili své šance na hlavní výhru, ale také získali větší množství drobnějších cen. V soutěži jsou také ceny od partnerů, například vstupenky do pražské ZOO, aquaparků a dinoparků.

tesco zirafa


 

Přihlášení



Aneta Žabková: Největší radost mi uděláte kusem klacku z lesa

Vystudovala FAMU (katedra animované tvorby), vytvořila čtyři animované filmy, které získaly řadu ocenění, je úspěšnou ilustrátorkou mnoha dětských knih a přispívá do několika časopisů jako jsou Puntík či Tečka, spolupracovala i s Mateřídouškou a Sluníčkem. Řeč je o Anetě Žabkové.

Po Vodníkovi přichází neméně skvělá Dceřina kletba

Česká spisovatelka Tereza Bartošová zaujala tuzemskou čtenářskou obec předchozím titulem Vodník. Jednalo se o případ, který smrdí bahnem. Nyní přichází Dceřina kletba lákající na obálce na to, že si starý zločin žádá nové oběti.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Tomáš Savka – Osmý světadíl je pro mě mimořádné dílo

savka 200Tomáš Savka si již tuto sobotu, 14. prosince v pražském Divadle V Rytířské, zazpívá spolu se svými hosty v rámci koncertu „Swinging Christmas“ písně Karla Hály, Waldemara Matušky, Sammy Davise jr., či Franka Sinatr...

Výborné herecké kreace a silné téma nabízí nový český film Sucho

Sucho to je tísnivé vesnické drama. Na jedné straně velkostatkář a na straně druhé chudý "kolchozník", který nutí rodinu k soběstačnému životu, ale také klíčící láska revoltujících mladých lidí. Zatímco ona je dcerou chudého farmáře, on synem vlivného agrárníka, který sice dává práci půlce dědiny, nicméně půdu, vodu a krajinu devastuje chemií. To je obrazově vytříbený a emočně nabitý film režiséra Bohdana Slámy, který je i autorem scénáře.

Z archivu...


Literatura

„To místo, kde my lidi žijem, bych nazval vynálezáriem“

vynalezarium200Svět je zvláštní místo, kde se dějí samé zajímavé věci. Zvlášť potěšující okamžiky jsou, když někdo vymyslí něco nového nebo dokonce převratného. A když někdo umí básnit o technických vynálezech, to už je co říct! Dnes vám představujeme dě...

Divadlo

Ve Vršovicích začínám třetí sezónu a je to skutečně velké dobrodružství, říká Věra Mašková

vera maskova perex"V mnoha věcech se práce nijak neliší od ostatních divadel. Musím postavit repertoár, sehnat týmy na jednotlivé inscenace, tady navíc včetně herců," říká Věra Mašková, která je už několik let uměleck...

Film

Nebezpečně omamující jízda Rona Howarda

200rushNiki Lauda a James Hunt. Jména, která před pár dekádami vzbudily ve Formuli 1 takový rozruch, že si na své vzájemné rivalitě tito závodníci vystavili schody ke slávě, k níž se ale oba dostali úplně jinými cestami.

...