Zažijte pohádkový den s Večerníčkem na zámku Loučeň a osvěžte se výrobky Mlékárny Valašské Meziříčí

Zažijte pohádkový den s Večerníčkem na zámku Loučeň a osvěžte se výrobky Mlékárny Valašské Meziříčí

Tisk

Den s Vecernickem200Jarní počasí láká k aktivitám stráveným s rodinou, a právě pro tyto příležitosti zve o víkendu 11. května zámek Loučeň na Večerníčkův den spolu s Mlékárnou Valašské Meziříčí. Návštěvníky čeká výlet do světa dětské fantazie, kde se malí i velcí mohou těšit na oblíbené postavičky z televizních večerníčků. Bohatý doprovodný program chystá pro děti mimo jiné spoustu soutěží, pohádek a dalších překvapení. Na všechny návštěvníky se těší Mlékárna Valašské Meziříčí s ochutnávkou svých produktů a stánkem plným zábavy.

„Jsme rádi, že se na Dnu s Večerníčkem, který je zaměřen hlavně na rodiny s dětmi, můžeme podílet a nabídnout malým i velkým návštěvníkům něco dobrého na zub v rámci tak zážitkově náročného programu“, říká Zdeněk Bukovjan, obchodní ředitel Mlékárny Valašské Meziříčí. „Právě mléčné výrobky jsou pro děti velmi důležitou složkou stravy a měly by se stát každodenní součástí jejich jídelníčku,“ dodává Zdeněk Bukovjan.

„Večerníček provází napříč všechny generace již 50 let a zbožňují ho nejen všechny děti,“ uvádí Kateřina Šrámková, hlavní organizátorka akce. „Zámek Loučeň je proslulý svým zámeckým parkem s labyrinty a bludišti, a právě zde budou na své návštěvníky čekat rozverní Včelí medvídci Čmelda s Brumdou, neohrožený loupežník Rumcajs a spousta dalších postaviček. Maxipes Fík se ujme role zámeckého průvodce a samotný Večerníček bude dohlížet na zahradní hry. V zámeckém amfiteátru se odehrají čtyři Krkonošské pohádky a je připraveno mnoho dalších zajímavostí jako například škola létání s broučky, cukrářská a výtvarná dílna, kutilská dílna Pata a Mata, promítání večerníčků, bohatá nabídka pohoštění a vybraných pokrmů,“ dodává Kateřina Šrámková.

Den s Vecernickem 1

Stánek Mlékárny Valašské Meziříčí nabídne fanouškům Večerníčka několik svých oblíbených a osvědčených produktů. Posilní a zaručeně osvěží oblíbený a několikrát oceněný jogurtový nápoj Merenda, který v sobě obsahuje probiotické kultury a k dostání je v několika příchutích. Pochutnat si návštěvníci mohou i na Acidofilním mléku cereálie a nebo na klasických smetanových jogurtech, které jsou příznačné svou hustou konzistencí a především lahodnou a jemnou chutí.

Pro ty nejmenší má Mlékárna Valašské Meziříčí připravenou svoji poslední novinku vejce Kid´smania a Šmoulové. Ta v sobě ukrývají nejen výborný mléčný dezert krémové konzistence s čokoládovo-vanilkovou příchutí, ale i malý dárek v podobě zvířátek či Šmoulů. Jako zdravá a osvěžující svačinka může posloužit i jogurt Hello Kitty nebo Šmoulové.

Den s Vecernickem3

V rámci doprovodného programu na stánku, má Mlékárna Valašské Meziříčí pro děti nachystané dárky v podobě veselých triček či oblíbených létajících talířů, a také drobné reklamní předměty, které udělají radost všem.


 

Přihlášení



Aneta Žabková: Největší radost mi uděláte kusem klacku z lesa

Vystudovala FAMU (katedra animované tvorby), vytvořila čtyři animované filmy, které získaly řadu ocenění, je úspěšnou ilustrátorkou mnoha dětských knih a přispívá do několika časopisů jako jsou Puntík či Tečka, spolupracovala i s Mateřídouškou a Sluníčkem. Řeč je o Anetě Žabkové.

Po Vodníkovi přichází neméně skvělá Dceřina kletba

Česká spisovatelka Tereza Bartošová zaujala tuzemskou čtenářskou obec předchozím titulem Vodník. Jednalo se o případ, který smrdí bahnem. Nyní přichází Dceřina kletba lákající na obálce na to, že si starý zločin žádá nové oběti.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Seriál k měsíci čtenářů: Knihovny pro K21, Národní knihovna ČR

brezen-mesic-ctenaru 200Regály plné knih, u počítače dáma či pán, který obřadně přebírá vracené knížky a zapisuje nově vypůjčené. Místnost specificky vonící – tak voní jenom tištěné publikace, stojící jako vojáci v řadách. V sále tichý šum, jak...

Výborné herecké kreace a silné téma nabízí nový český film Sucho

Sucho to je tísnivé vesnické drama. Na jedné straně velkostatkář a na straně druhé chudý "kolchozník", který nutí rodinu k soběstačnému životu, ale také klíčící láska revoltujících mladých lidí. Zatímco ona je dcerou chudého farmáře, on synem vlivného agrárníka, který sice dává práci půlce dědiny, nicméně půdu, vodu a krajinu devastuje chemií. To je obrazově vytříbený a emočně nabitý film režiséra Bohdana Slámy, který je i autorem scénáře.

Z archivu...


Literatura

Otázka mnoha rodičů: Jak mít úspěšné dítě?

uspesne dite perexLNakladatelství EDIKA přináší na český knižní trh mezinárodní bestseller, který byl přeložený do 24 jazyků s názvem Jak mít úspěšné dítě s podtitulem Proč je odhodlání, zvědavost a vytrvalost důležitější než intelige...

Divadlo

Repríza Dvořákovy opery Rusalka ve Státní opeře v Banské Bystrici bude událostí sezóny

opera banska bystrica perexHvězdného obsazení se dočká ve Státní opeře v Banské Bystrici repríza Dvořákovy opery Rusalky, která proběhne 4. června. V hlavních rolích tohoto mimořádného představení vystou...

Film

Dvě slova jako klíč

Dvě slova jako klíč - PLAKÁTVolné pokračování diváckého hitu Úsměvy smutných mužů, v režii Dana Svátka, podle knihy Josefa Formánka, s Davidem Švehlíkem a Ivanem Fraňkem v hlavních rolích. Film Dvě slova...