RODINNÉ ODPOLEDNE SE SLUNÍČKEM A MATEŘÍDOUŠKOU

RODINNÉ ODPOLEDNE SE SLUNÍČKEM A MATEŘÍDOUŠKOU

Tisk

rodinne odpoledne 200Oblíbené postavičky Líza a Pupík, kreslení hrdinové známí z dětského časopisu Sluníčko, zvou v sobotu 25. května všechny děti i jejich rodiče do parku rezidenčního komplexu Central Park Praha. Ten se na jedno odpoledne promění ve sportovně zábavní park plný lákadel, her, soutěží i občerstvení. Od 12 do 18 hodin se zde může pobavit celá rodina.

 

Každý dětský návštěvník u vchodu obdrží kartu, se kterou se může zúčastnit celkem 18 různých disciplín. Po jejich splnění dostane každý soutěžící dárek. Chybět nebude například jízda na vozítkách Segway, střelba na terč, trampolína, skákací hrad, jízda na koloběžkách nebo malování. Dospělí si také mohou prohlédnout vzorové a volné byty, na které jsou během akce připraveny výjimečné slevy.

Přesná adresa konání rodinného odpoledne je: Central Park Praha, Pitterova 2855/13, Praha 3 - Žižkov.

rodinne odpoledne


 

Hledat

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!


Literatura

Projděte Evangeliem pekla Severní Koreje

Evangelium pekla, perexJedním z důvodů, proč mě čtení baví a naplňuje je i to, že kromě prožívání různých příběhů, mohu navštívit i spoustu zajímavých míst. V momentě, když jsem viděla, že děj thrilleru Evangelium pekla je zasazen do Seve...

Divadlo

Orwellovo proroctví "1984" nyní ve Švandově divadle

Orwell perexŠvandovo divadlo v Praze přichází s divadelní adaptací kultovního románu George Orwella 1984. Premiéra byla v sobotu 28. ledna 2023, nejbližší reprízy jsou naplánovány na 17. února a dále na 3., 16. a 23. března 2023.

Film

Natáčí se nový film Superžena

superzena perexTvůrci komedie Casting na lásku začali loňský rok s natáčením nového celovečerního filmu s názvem Superžena. Vizuálně netradičně pojatý snímek ze současnosti, který naráží na téma hledání postavení moderní ženy, slibuje atraktivní podíva...