Andělská meditace s průvodci pro každý den

Andělská meditace s průvodci pro každý den

Tisk

medi 200Eva Laštovičková, andělská průvodkyně a médium kráčící ve stopách Doreen Virtue, nachystala nové meditační CD pro uvolnění, očistu a relaxaci na každý den. Pomocníky a rádci jsou jí tentokrát dvojice složené z andělů a průvodců z Univerza.

 

 

Laskavý hlas terapeutky ve spojení s tóny speciálně pro tento účel složené hudby postupně navozuje relaxační stav. Krátké, zhruba desetiminutové kapitoly jsou orientovány na posílení identity, sebedůvěry, víry ve vlastní schopnosti a uvědomění si své vlastní ceny.

Při poslechu se člověk může napojit na své srdce, duši, podvědomí a za asistence energie andělů a síly průvodců, mezi které se řadí i kouzelník Merlin, bohyně Pallas Athéna nebo na nebe vzatý mistr Saint Germain, ze sebe vykřeše rezervy, které jej přenesou přes všechny dny v týdnu.

Posilující slova se usazují v podvědomí jako semínka v kypré půdě, která posléze začnou klíčit, zapouštět kořeny a zároveň prorůstat vzhůru do skutečného uvědomění si, že je tomu opravdu tak – vše záleží jen na našem rozhodnutí a je jen na nás, jakou zvolíme cestu. Podněty z vedené relaxace jistě mohou podpořit odhodlání stát se sami sebou. Napomohou rozeznat vlastní vlohy, utřídit hodnoty tak, aby se člověk dokázal sám ocenit a tím pádem si sám sebe více vážil.

medi 1

 

Od nedělního posílení s archandělem Michaelem ve dvojici se Saint Germainem až po sobotní relaxaci s Lakšmí a Anděly z Univerza si lze kapitolky pouštět opravdu jen tak, den po dni, jak jsou zamýšleny. Určitě však nebude na závadu, když se posluchač nechá nést na vlnách milého hlasu autorky CD a mystické hudby, pohrouží se do hlubší relaxace a zamedituje si celý týden naráz – tak, jako se to stalo mně.

Ačkoliv se Eva Laštovičková specializuje na energii se sděleními andělů a poslů z Univerza, potěší svými relaxačně meditačními audio nosiči i posluchače v tomto směru nevěřící, kteří si potřebují třeba jen v klidu utřídit myšlenky. Poselství, která tvoří základ těchto CD, mají tu moc nastartovat pozitivní myšlení téměř v každém z nás, chceme-li se jim otevřít.

Pro kompletní harmonizaci organismu a zvýšení odolnosti proti stresu doporučuji pořídit si i první CD s modrým obalem, které nese název Andělská naděje pro každý den (www.kultura21.cz/mluveneslovo/8978-popron-eva-lastovickova-andelska-nadeje-pro-kazdy-den-recenze). Je totiž zaměřeno na meditaci kdykoliv v průběhu dne a s tímto novým, růžovým tvoří komplet, který obsáhne celý týden i jeho dílčí časové úseky.  Součástí předvánočního balíčku je také kalendář s fotografiemi nejrůznějších andělských výjevů a afirmacemi pro každý jednotlivý měsíc.

medi 2

 

Andělská meditace s průvodci pro každý den
Hlas: Eva Laštovičková
Scénář: Eva Laštovičková, andělé a průvodci z Univerza
Dramaturgie: Daniel Vitouš
Režijní dohled: Jiří Svoboda
Zvuk, střih, mastering: Radek Veselý
Hudba: Daniel Vitouš
Nahráno ve studiu DAMU v Praze, srpen 2014
Hodnocení: 85 %

www.andelskanadeje.cz
www.facebook.com/andelskanadeje

( 3 hlasů )


 

Hledat

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!


Literatura

Kniha o oranžovém pokladu je zároveň pokladem do knihovny

Rakytnik perexRakytník nová a významná kulturní plodina, která vyvolává stále větší zájem, což se dozvíme už z anotace knihy. Právě díky popularitě a boomu této plodiny jistě vznikla tato kniha, jež čtivou formou seznamu...

Divadlo

Čvachtající labutě? Baletní parodie v Severočeském divadle již tento pátek!

baletparodie perexMám moc ráda balet. A tak se těším do Severočeského divadla v Ústí nad Labem, kde je v pátek 22.5.2015 na programu představení na motivy Labutího jezera. Má být plné komických prvků a komediálního ztv...

Film

Nový český film Pohani uctí památku tragicky zesnulé ukrajinské autorky Anny Jablonské

POHANI200Když si v roce 2011 přiletěla význačná ukrajinská autorka Anna Jablonská převzít hlavní cenu za divadelní inscenaci Pohani, v Moskvě na letišti Domodědovo tragicky zahynula při teroristickém útoku. Vrcholem její kariéry je označována právě divadelní hra...