Dragstery na letišti v Bechyni - fotoreportáž

Dragstery na letišti v Bechyni - fotoreportáž

Tisk

Drag perexVe dnech 31.5. – 2.6.2013 na Bechyňském letišti proběhla ojedinělá adrenalinová sportovní událost plná dalších překvapení. Dorazilo více než 120 dragsterových automobilových i motocyklových týmů z různých koutů Evropy a náš fotoreportér Rudolf Hojdar byl u toho.

 

 

 

Oficiálního velkého mezinárodního závodu – 4th GRAND NATIONAL DRAG RACE Bechyně – o německý pohár dragsterových aut a motorek se zúčastnily vozy všech možných kategorií. Jedinečná akce plná adrenalinu, rychlých strojů, spálených gum a vůně benzinu.

Drag 1

Prostě sportovní podnik, na kterém si přišel na své každý fanda motorismu a extrémních sportů. 

Drag 8

Počasí přálo, jen v sobotu k večeru nedovolila lokální bouřka dokončit plánovaný program jízd. Večerní show už ale proběhla bez komplikací a deště.

Kompletní fotogalerie

Pořadatelé z Predators Drag Team Buweis týmu, zaslouží velké poděkování za skvělou a bezvadně zvládnutou akci.

Drag 4

Součástí byl i dětský den, taktéž exelentní a skvěle zvládnutý.

Drag 7

4th GRAND NATIONAL DRAG RACE
Letiště v Bechyni, 31.5. - 1.6. 2014.

Drag 6

Více http://dragsters.cz/index.html

Drag 5


Foto: Rudolf Hojdar


 

Přihlášení



Aneta Žabková: Největší radost mi uděláte kusem klacku z lesa

Vystudovala FAMU (katedra animované tvorby), vytvořila čtyři animované filmy, které získaly řadu ocenění, je úspěšnou ilustrátorkou mnoha dětských knih a přispívá do několika časopisů jako jsou Puntík či Tečka, spolupracovala i s Mateřídouškou a Sluníčkem. Řeč je o Anetě Žabkové.

Po Vodníkovi přichází neméně skvělá Dceřina kletba

Česká spisovatelka Tereza Bartošová zaujala tuzemskou čtenářskou obec předchozím titulem Vodník. Jednalo se o případ, který smrdí bahnem. Nyní přichází Dceřina kletba lákající na obálce na to, že si starý zločin žádá nové oběti.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

MetaLinda: „Bola iná doba, asi aj lepšia, ako je teraz.“

Metalinda perexSkupinu MetaLinda založili v Bratislave v roku 1983 členovia skupiny Halušky a Regata Peter Sámel, Ján Lapoš, Vlado Suchán a Dušan Horecký. Ich začiatky ako uviedol Peťo Sáme

Výborné herecké kreace a silné téma nabízí nový český film Sucho

Sucho to je tísnivé vesnické drama. Na jedné straně velkostatkář a na straně druhé chudý "kolchozník", který nutí rodinu k soběstačnému životu, ale také klíčící láska revoltujících mladých lidí. Zatímco ona je dcerou chudého farmáře, on synem vlivného agrárníka, který sice dává práci půlce dědiny, nicméně půdu, vodu a krajinu devastuje chemií. To je obrazově vytříbený a emočně nabitý film režiséra Bohdana Slámy, který je i autorem scénáře.

Čtěte také...

ČERVENÝ KOSTEL V ÚSTÍ NAD LABEM

kostel perexZ města Ústí nad Labem je známější sice křesťanský kostel se šikmou věží, ale ten „červený“ je jen o pár ulic dál a skrývá technický unikát evropského významu. Kostel je zasvěcen apoštolu Pavlovi a patřil německý...

Z archivu...


Literatura

Zvířata v kostce – barevná encyklopedie, kterou prostě musíte mít!

zvirata v kostce200V srpnu vydalo nakladatelství Universum další ze svých skvělých encyklopedií, tentokráte se zaměřili na živočichy a přinesli nám knihu plnou barevných fotografií a zajímavých informací s názvem Zvířata v kostce. Tato bichle bude...

Divadlo

Brněnské kolo aneb Jak ukrást Věstonickou Venuši
vestonickavenuse perMěstské divadlo Brno jako úvodní představení na Open air scéně, v překrásném prostředí Biskupského dvojka, s osvětleným chrámem sv. Petra a Pavla v pozadí, uvedlo další muzikálovou světovou premiéru. (Uf to byla dlouhá věta, a...

Film

Vítězný český snímek soutěže Jameson Done in 60 Seconds

altVítězný film, který bude reprezentovat Českou republiku na mezinárodním finále, je Vřískot Petra Černého.

 

...