Zlínský Busfest slibuje bohatý doprovodný program a vychytanou afterparty

Zlínský Busfest slibuje bohatý doprovodný program a vychytanou afterparty

Tisk

busfest 200Netradiční hudební festival Busfest, který se uskuteční už ve středu 15. dubna, není pouze o spanilé jízdě na palubě zlínských trolejbusů. Bohatý doprovodný program odstartuje na točně u Sportovní haly úderem čtvrté hodiny odpolední a večer vše zakončí vychytaná afterparty v klubu Musicland.

 

V odpoledních hodinách se točna u Sportovní haly rozezní mobilním sound systémem pod palcem rádia Kiss Publikum. Návštěvníci mohou také zabojovat o dárky od festivalových partnerů nebo si odběhnout zaskákat na ulítlých atrakcích. Případně něco zakousnout a spláchnout to točeným pivem.

Afterparty v prostorách zlínského klubu Musicland nebude rozhodně žádný nudný dojezd, na pódiu se v průběhu večera vystřídají hned tři vyhlášení DJové (DJ AKA z kultovního labelu Ty Nikdy, Kenneth Spice a Anthony Donutt) a mikrofonu se chopí MC Logik aka Král Moravy s nebezpečně přesnou flow. Všichni za sebou mají bohaté zkušenosti z klubového hraní, tak i velkých letních festivalů (Mácháč, Let It Roll, Pohoda nebo HipHop Kemp).

busfest2015

Vstupenky na celý festival včetně afterparty budou k dispozici v předprodeji za 199,- v prodejně rychlého občerstvení Barty´s food. V den konání poté přímo na místě za 249,-. „Lístků je letos ještě míň než vloni, takže kdo zaváhá, nejede!“ říká se smíchem Tomáš Bartko, hlavní manažer festivalu Busfest.

Roli hlavní festivalové hvězdy si letos vysloužil slovenský raper Strapo, další trolejbus rozeskáčou v rock’n’rollovém rytmu The Cellmates, kteří přivezou ochutnávku nové studiové nahrávky Gone, a milovníci alternativních beatů si můžou ujíždět na vlnách VR/NOBODY.

Více informací včetně vstupenek o ujetém hudebním festivalu Busfest, který organizují studenti Fakulty multimediálních komunikací ve Zlíně najdete na webových stránkách: www.busfest.cz


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Je potřeba neustále tvořit a snažit se být lepší a lepší, říká výtvarník Pavel Oparty

oparty 200Od pátku 25. února představuje ve foyer v Domě kultury v Kroměříži svou tvorbu bohumínský výtvarník Pavel Oparty. Jeho výstava nese název Melodie barev a přináší kromě obrazů také umělecké fotografie a digitální grafiku. Kroměřížská výstava tohoto kr...

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!


Literatura

Nad hlavou francouzské královny se začínají stahovat mračna

200 litKdyž zemřel francouzský král Ludvík XV., byl korunován za nástupce jeho vnuk Ludvík XVI. Celá země ho oslavovala jako vytouženého a osvíceného panovníka, který vyvede lid z bídy, již mu přichystali jeho předchůdci Ludvík XIV. a Ludvík XV. Změny, které by ...

Divadlo

Studenti Divadelní fakulty JAMU se vydali za Hamletem současnosti

hamlet 200V kulisách současné Kodaně se setkává pět mladých lidí. Podobají se Shakespearovým postavám? Variace na téma Hamlet now s průnikem do naší bezprostřední reality. To vše představuje tematické okruhy autorské inscenace Být i nebýt 11.21, jejíž pre...

Film

Kina otevře charismatický Viggo Mortensen, vítěz Berlinale a francouzský humor

aerofilms Jeste mame cas 200Společnost Aerofilms uvede hned v prvním týdnu po znovuotevření kin režijní debut hvězdného Vigga Mortensena Ještě máme čas. Na velká plátna se také dostane vizuálně strhující film Služebníci, vítěz hlavní soutě...