V klubu Modrá Vopice se uskuteční vibrační seance s Janou Uriel Kratochvílovou

V klubu Modrá Vopice se uskuteční vibrační seance s Janou Uriel Kratochvílovou

Tisk

Jana Uriel200V pondělí 21. srpna 2017 nastane nejočekávanější zatmění Slunce druhé dekády 21. století. K úplnému zatmění dojde v USA – začne v ranních hodinách v severním Pacifiku a skončí v Atlantickém oceánu. Nejdéle (2 minuty a 40 vteřin) potrvá ve státě Kentucky. Elektromagnetický dopad však bude mít tento jev na celou planetu. Ve stejný den se v pražském klubu Modrá Vopice (K Žižkovu 1) uskuteční akce s názvem V-Day (neboli Den vibrací), organizátorkou a hlavní protagonistkou večera bude zpěvačka Jana Uriel Kratochvílová.

 

Jana Uriel3

„Lidstvo žije na rozcestí, kdy se civilizace buď stane obětí totálního robotismu, anebo se naopak posune směrem k využití vyšších smyslů. A my chceme to druhé! Naše akce bude o zvyšování pozitivních vibrací, šamanských tancích, ohních, speciálních meditacích, otevírání čaker a chantingu, vyvolávání manter. Bude se jednat o festival světla a vibrací pomocí muziky, tance a tvořivosti,“ prozradila zpěvačka, jejíž životní partner, uznávaný hudebník Jiří George Hrubeš, známý také z Pražského výběru, bude zastávat roli DJ. A stejně tak jeho kamarád a kolega Pavel Trnavský, který společně s Hrubešem a dalšími muzikanty doprovází Janu Uriel Kratochvílovou na koncertních pódiích – ve skupině Illuminati.ca. Její repertoár během večera samozřejmě opakovaně zazní.

Jana Uriel2

Vstupné na akci V-Day, která začne už v 18 hodin, bude činit 150 Kč. Návštěvníci by měli – pokud možno – dorazit ve vlastnoručně vyrobených maskách a kostýmech, podtrhujících jejich osobnost. „Hodláme tím povzbudit fantazii, tvořivost a originální myšlení. Je třeba aktivovat vyšší smysly, už nestačí jen těch pět základních,“ dodala Jana Uriel Kratochvílová s tím, že lidé mohou dorazit v civilu a do masek a kostýmů se převlečou v zázemí klubu Modrá Vopice.

Jana Uriel1


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Sanchez Amsterdam bude krstiť album

cibula (2)Skupina Sanchez Amsterdam vznikla v roku 2004 počas ich štúdia na základnej umeleckej škole. Skupinu tvoria Dávid Maniaček, B...

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!


Literatura

Recenze: Případ Pavlína

Pripad Pavlina 200Nová kniha Případ Pavlína od české spisovatelky Martiny Formanové byla slavnostně pokřtěna 30. října v Pražském paláci Luxor  za přítomnosti spisovatelky a také  dvou hlavních aktérek Pavlíny Po...

Divadlo

Divadlo na Vinohradech uvede slavnou detektivku Past na myši

past200Nejslavnější divadelní detektivka Agathy Christie všech dob, to je Past na myši, jejíž premiéru uvede v sobotu 15. října Divadlo na Vinohradech. V překladu Pavla Dominika a režii Jana Buriana se na jevišti objeví Aneta Krejčíková, Ondřej Kraus, Regina Rázlo...

Film

Bezva ženská na krku vás pobaví i rozněžní

bezva zenska na krku 200V kinech se od 13.října objeví nová česká romantická komedie Bezva ženská na krku od režiséra Tomáše Hoffmana. Jedná se o velice příjemnou záležitost s kvalitním hereckým zastoupením.