Začátek parníkové sezóny 2018 už se blíží

Začátek parníkové sezóny 2018 už se blíží

Tisk

Parník 18 driftmoonParník Tyrš po zimní pauze sundal plachtu a my Vám přinášíme velké jméno, které už nyní má velký světový význam a například u Armina Van Buurena v “A State of Trance” je jako doma. Těšíte se na velkou párty na Vltavě?

 



Nebude to nikdo menší než slovenský rodák Juraj Klička, kterého většina z Vás zná hlavně pod jménem Driftmoon! Právě ten v rámci tour ke své nové desce “Invictus” zavítá také do Prahy na ne úplně typické místo. Driftmoon nyní ukončil své turné po Asii a 12. května 2018 zamíří na parník Tyrš. Zde odehraje exkluzivní dvouhodinový set, ve kterém nebude jistě nouze ani o ochutnávky z chystané desky. Role předskokana se zhostí mladý pražský dj Thomas Verden.

Parník 18 driftmoon A4

Do diáře si tedy poznamenejte datum 12. května 2018, to se bude vyplouvat z pražského Rašínova nábřeží (tramvajová zastávka Palackého náměstí nebo Výtoň) přesně v 18:00.

Vstupné bude v prodeji před vyplutím za 300 Kč. Budeme se těšit na palubě!

https://www.driftmoonofficial.com/
https://www.facebook.com/driftmoonmusic
https://www.facebook.com/ThomasVerdenOfficial/
https://www.facebook.com/RiverpartyCZ/ 


 

Přihlášení



Aneta Žabková: Největší radost mi uděláte kusem klacku z lesa

Vystudovala FAMU (katedra animované tvorby), vytvořila čtyři animované filmy, které získaly řadu ocenění, je úspěšnou ilustrátorkou mnoha dětských knih a přispívá do několika časopisů jako jsou Puntík či Tečka, spolupracovala i s Mateřídouškou a Sluníčkem. Řeč je o Anetě Žabkové.

Po Vodníkovi přichází neméně skvělá Dceřina kletba

Česká spisovatelka Tereza Bartošová zaujala tuzemskou čtenářskou obec předchozím titulem Vodník. Jednalo se o případ, který smrdí bahnem. Nyní přichází Dceřina kletba lákající na obálce na to, že si starý zločin žádá nové oběti.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

"Jsem klasický scenárista," říká o sobě Václav Šorel

vaclav sorelV loňském roce vyšlo kompletní vydání komiksů, na kterých se jako scenárista podílel pan Václav Šorel – Zlatá kniha komiksů. My, dnes věkem zralí, nad stránkami vzpomínáme, jak jsme netrpělivě čekali na nová a nová čísla čas...

Výborné herecké kreace a silné téma nabízí nový český film Sucho

Sucho to je tísnivé vesnické drama. Na jedné straně velkostatkář a na straně druhé chudý "kolchozník", který nutí rodinu k soběstačnému životu, ale také klíčící láska revoltujících mladých lidí. Zatímco ona je dcerou chudého farmáře, on synem vlivného agrárníka, který sice dává práci půlce dědiny, nicméně půdu, vodu a krajinu devastuje chemií. To je obrazově vytříbený a emočně nabitý film režiséra Bohdana Slámy, který je i autorem scénáře.


Literatura

Sběratelé zla aneb nechte vyšetřovat forenzní psycholožku

sberatele-zla 200V nakladatelství HOST vyšla velmi dobrá detektivka anglického spisovatele, herce a scenáristy Marka Griffina. Pusťte se do Sběratelů zla i vy!

 

...

Divadlo

Herec Lukáš Janota slaví významné životní jubileum

Lukas Janota200Ve středu 4. října 2023 oslavil své 40. narozeniny dlouholetá herecká opora muzikálového souboru Městského divadla Brno Lukáš Janota.

...

Film

Mumie omotaná temnými silami

Mumie perexKdyž dobrodruh Nick Morton (Tom Cruise) a archeoložka Jenny Halsey (Annabell Wallis) objeví sarkofág egyptské princezny Ahmanet (Sofia Boutella), netuší, co bude následovat. Ahmanet totiž před dvěma tisíci lety chtěla převzít vládu v Egyptu po sv...