Tak všechno nebo nic. Jiřina Anna Jandová představila nový klip!

Tak všechno nebo nic. Jiřina Anna Jandová představila nový klip!

Tisk

Jandova krest perexTak všechno nebo nic. V podvečerní úterý 6. listopadu se v pražském Pipi baru uskutečnilo představení videoklipu z dílny Martina Hese k nové písničce nazpívané Jiřinou Annou Jandovou "Tak všechno nebo nic". Hudbu i text složil Eduard Parma.

V rámci křtu zazpívala Jiřina Anna Jandová nejprve tři starší písničky - Mám plán, Mlha za duhou a duet se svým tátou - Daliborem Jandou - Pátý perný den. Klip pokřtil moderátor Láďa Hruška, který předal zpěvačce vlastnoruční "vychytávku" látkové srdce, se slovy, že když se něco dělá od srdce, úspěch se dostaví.

Jandova krest

Kvalitní taneční hudba
Dalším kmotrem byli operní pěvkyně Andrea Kalivodová, kubánský módní návrhář Osmany Laffita a saxofonista Felix Slováček, který spolupracoval jak s Daliborem i Jiřinou Annou Jandovými. Nechyběl ani moderátor Tomáš Kraus, který do písně namluvil titulní slogan. "Profesionální práce a velmi kvalitní taneční hudba," shodli se přítomní po promítnutí klipu. Písničku zpěvačka nazpívala v české i anglické verzi, pokřtěno bylo CD i DVD.

Foto: tomaskrausofficial


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Zpěvák JEN: „Koncerty miluju, hudbu dělám hlavně kvůli živému hraní“

Jen 200Zpěvák a skladatel Jan Nedvěd, známý pod uměleckým jménem JEN, nezahálí a svým fanouškům pravidelně servíruje nové songy a videoklipy. V letošním roce plánuje také vydání debutového alba. Kromě toho se stíhá věnovat i svým koníčkům jako je cestování a su...

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!


Literatura

Úklid domácnosti nemusí být žádná věda

Pet domacich prostredku 200V nakladatelství Kazda vyšla před pár dny moc zajímavá kniha nazvaná Pět domácích prostředků nahradí celou drogerii, která je plná praktických návodů.

...

Divadlo

Divadlo MA v srpnu uvede premiéru a další inscenace na Letním divadle v Grébovce

Grotta200Premiéru komedie přímo stvořené pro letní scénu, ale i další inscenace uvede o srpnových večerech pražské Divadlo MA na Letním divadle v Grébovce. Od 1. do 26. srpna již potřetí nalezne své sezónní působiště ve venkovním prostoru Grotty a díky tomuto...

Film

Portrét dívky v plamenech: Utajená vášeň z 18. století

divkavplamenechV kinech právě nyní můžete zhlédnout francouzské romantické drama o lásce dvou dívek na mořském pobřeží v roce 1760. Film je o touze po svobodě, ale i o umění přijmout svůj osud. Dějem od začátku prostupuje báj...