Fanoušci hutné kytarové muziky budou mít sraz v Rock Café v rámci Acid Row Release Party

Fanoušci hutné kytarové muziky budou mít sraz v Rock Café v rámci Acid Row Release Party

Tisk

ACID ROW 200Na fanoušky hutné kytarové muziky čeká v sobotu 8. února v Rock Café akce, již má na svědomí pražská kapela Acid Row. Událost ponese název Cut It Out!, který je odvozen od stejnojmenného singlu téhle party. V průběhu večera proběhne jeho premiéra a představen bude i videoklip.

 

Naopak svůj úplně poslední koncert zde odehraje další stonerová partička Baro Chandel, která tak ukončí svoji činnost. Chybět nebude ani známá pražská psychedelická kapela Madhouse Express. Celou akci zakončí afterparty, kde se parta prvotřídních DJ’s pochlubí se svými sbírkami vinylů.

Pražská parta Acid Row pohybující se na pomezí stoneru rocku a metalu s punkovou energií přichází se singlem Cut It Out, ke kterému natočila svůj debutový videoklip, jenž má na svědomí plzeňský filmař Václav Čtvrtník. Tahle čtyřka by se koncertem k příležitosti jeho premiéry ráda vryla více do paměti pražského publika. Návštěvníci se mohou těšit na skvělou live show, doprovázenou nezastavitelnou kadencí kytarových riffů, pronikavými basovými linkami, explozemi bicích a hlasem, v němž se mísí vztek a pouštní prach v podání nepřehlédnutelného frontmana. Skupina má před zveřejněním zmíněného videa na svém kontě debutové EP Bad Delivery (2016), desku Spikes (2018) a nespočet koncertů doma i v zahraničí.

ACIDROW 1

King is dead. Long live the king!, jak je trefně uvedeno v popisu události, neb večer bude mít hořkosladkou příchuť v podobě posledního koncertu další stonerové čtyřky Baro Chandel. Naposledy tak bude možnost živě slyšet melodický stoner-rock’n’roll kapely, která během své existence sekundovala např. kapelám jako 1000mods, Fu Manchu, nebo se objevila na Colours of Ostrava.

ACID 2 BARO CHANDEL

Pomyslnou třešničkou na dortu pak bude vystoupení přední české psychedelické kapely Madhouse Express, která tak zpříjemní svým fanouškům čekání na vydání svého prvního alba.
Poté na návštěvníky bude čekat ještě afterparty, kde se o zábavu budou starat Candy Flip DJ’s a DJ Tony Magor Vrtačka a jejich výběr z desek v rytmu 60‘ a 70‘ let.

 ACID 3 madhouse

Cut It Out!
Kdy: 8. 2. 2020, 19:30
Kde: Rock Café Praha
Vstupné: 150,- Kč na místě

Více informací: https://www.facebook.com/events/535335610403668/
https://www.facebook.com/acidroww/


 

Přihlášení



Aneta Žabková: Největší radost mi uděláte kusem klacku z lesa

Vystudovala FAMU (katedra animované tvorby), vytvořila čtyři animované filmy, které získaly řadu ocenění, je úspěšnou ilustrátorkou mnoha dětských knih a přispívá do několika časopisů jako jsou Puntík či Tečka, spolupracovala i s Mateřídouškou a Sluníčkem. Řeč je o Anetě Žabkové.

Po Vodníkovi přichází neméně skvělá Dceřina kletba

Česká spisovatelka Tereza Bartošová zaujala tuzemskou čtenářskou obec předchozím titulem Vodník. Jednalo se o případ, který smrdí bahnem. Nyní přichází Dceřina kletba lákající na obálce na to, že si starý zločin žádá nové oběti.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

„Z VIP večírků jsem šel do fekálií a kanálů,“ směje se Roman Buťa

altČeský rybníček je malý. A každá tvář v něm hned upoutá pozornost. Obzvlášť, když je to někdo mladý, talentovaný a nadšený nejen do práce, ale i do životního optimismu. Roman Buťa rozhodně někým takovým je. Publikum si získává už více než deset let ...

Výborné herecké kreace a silné téma nabízí nový český film Sucho

Sucho to je tísnivé vesnické drama. Na jedné straně velkostatkář a na straně druhé chudý "kolchozník", který nutí rodinu k soběstačnému životu, ale také klíčící láska revoltujících mladých lidí. Zatímco ona je dcerou chudého farmáře, on synem vlivného agrárníka, který sice dává práci půlce dědiny, nicméně půdu, vodu a krajinu devastuje chemií. To je obrazově vytříbený a emočně nabitý film režiséra Bohdana Slámy, který je i autorem scénáře.

Z archivu...


Literatura

Dobrodružství ve staré Praze: Vlastimil Vondruška, Fiorella a Bratrstvo křišťálu

Fiorella a bratrstvo 200Fiorella přijíždí z Itálie do Prahy spolu se svým otcem, novým dvorním alchymistou císaře Rudolfa II. Pomáhá mu v dílně převlečena za chlapce, protože dívky práci alchymistického učně vykonávat nesmí. V chlapeckém přestro...

Divadlo

78. sezónu otevře zlínské divadlo v novém sále: první premiérou bude Špína
mestke divadlo zlin sezona200Městské divadlo Zlín vstoupí v září do 78. sezóny. Diváci se mohou těšit na neobyčejně pestrou kolekci celkem jedenácti premiér: sedm ve Velkém sále, dvě ve Studiu Z a jednu v Dílně. Již nyní herci pracují na d...

Film

Velký Gatsby - aktualizovaný, neaktualizovaný

velky gatsby plakat 200Dalo se předpokládat, že nejnovější adaptace proslulého díla velikána americké literatury Francise Scotta Fitzgeralda neunikne zběsilým komparačním snahám odborné i laické veřejnosti. Zdá se, že věrnost př...