Lucie Bílá a 4 tenoři nahráli Krásu! Je poctou Karlu Gottovi

Lucie Bílá a 4 tenoři nahráli Krásu! Je poctou Karlu Gottovi

Tisk

Lucie Bila tenori 200Vokální formace 4 TENOŘI dokončuje v těchto dnech debutové album, které vydá 18. září 2020 Supraphon. Jako speciální dárek z chystaných písní teď nabízí posluchačům novou nahrávku slavného songu „I Believe in You“, kterou ve světě proslavily vokální skupina Il Divo a Celine Dion a u nás ji před 11 lety pro Karla Gotta a Lucii Bílou s názvem „Krása“ otextoval legendární Pavel Vrba.

 

Nyní tato slavnostní melodie znovu ožívá v působivém souznění pěti hlasů. Interpreti – Lucie Bílá a vokální formace 4 TENOŘI – se rozhodli svoji verzi písničky věnovat Karlu Gottovi jako své hudební poděkování.

„Je pro nás čest, že Lucie Bílá souhlasila s duetem se 4 Tenory. Vybírali jsme z několika možných skladeb a všichni jsme se shodli na tom, že „Krása“ je ta pravá,“ uvedl manažer a producent Janis Sidovský.

Lucie bila 4Tenori

Digitální singl „Krása“ je k dispozici na Supraphonline.cz a na streamovacích službách a downloadingových servisech.

Singl na Supraphonline.cz: https://www.supraphonline.cz/album/576680-krasa

Autor foto: Patrik Černoch


 

Přihlášení



Aneta Žabková: Největší radost mi uděláte kusem klacku z lesa

Vystudovala FAMU (katedra animované tvorby), vytvořila čtyři animované filmy, které získaly řadu ocenění, je úspěšnou ilustrátorkou mnoha dětských knih a přispívá do několika časopisů jako jsou Puntík či Tečka, spolupracovala i s Mateřídouškou a Sluníčkem. Řeč je o Anetě Žabkové.

Po Vodníkovi přichází neméně skvělá Dceřina kletba

Česká spisovatelka Tereza Bartošová zaujala tuzemskou čtenářskou obec předchozím titulem Vodník. Jednalo se o případ, který smrdí bahnem. Nyní přichází Dceřina kletba lákající na obálce na to, že si starý zločin žádá nové oběti.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Nový bubeník Stratovarius: “Začal jsem mlátit hrnci a pánvemi, když mi bylo sedm.”


rolf pilve stratovariusNa konci června se ve finské kapele Stratovarius změnilo obsazení a baviče Jörga Michaela vystřídal mladičký Rolf Pilve. Tento šestadvacetiletý student konzervatoře není v hudbě ...

Výborné herecké kreace a silné téma nabízí nový český film Sucho

Sucho to je tísnivé vesnické drama. Na jedné straně velkostatkář a na straně druhé chudý "kolchozník", který nutí rodinu k soběstačnému životu, ale také klíčící láska revoltujících mladých lidí. Zatímco ona je dcerou chudého farmáře, on synem vlivného agrárníka, který sice dává práci půlce dědiny, nicméně půdu, vodu a krajinu devastuje chemií. To je obrazově vytříbený a emočně nabitý film režiséra Bohdana Slámy, který je i autorem scénáře.


Literatura

Trochu jiné jižní Čechy

jizni cechy 200Nakladatelství Mladá fronta nedávno vydalo velkoformátovou obrazovou knihu Jana Lakosila Jižní Čechy krásné i zrádné v dobových fotografiích a dokumentech. Výpravná fotografická publikace nabízí zcela nový a unikátní pohled na novodobou hi...

Divadlo

Horečka sobotní noci může zachvátit opravdu každého!

Horecka 200Aplaus ve stoje, zpívající pódium a rozvlněné hlediště. Takový byl závěr muzikálového představení Horečka sobotní noci. Vytáhla jsem rodinku za kulturou a skutečně jsme nelitovali. Česká premiéra kultovního muzikálu se v pražském Kalichu uskute...

Film

Falešně!

falesne  perexInvestiční bankéř Markus Føns je podezřelý z rozsáhlých investičních podvodů. Není tedy divu, že skončí za mřížemi. Podmínky jsou zde pro něj hrozné, a tak se uchýlí do samovazby ve zvláštním oddělení určeném těm nejopovrhovanějším věz...