Exklusivně! V Malostranské besedě zazní akustické vystoupení frontmana skupiny Nazareth!

Exklusivně! V Malostranské besedě zazní akustické vystoupení frontmana skupiny Nazareth!

Tisk

alt Jeden z nejsilnějších rockových hlasů minulého století, ale i současnosti frontman skupiny Nazareth Dan McCafferty dorazí 25.5.2012 do Prahy, aby zde předvedl to, co už dlouho nikde nezaznělo. Hity skupiny Nazareth v akustické podobě!



„Dan McCafferty v podstatě na nabídku managementu Malostranské besedy kývnul okamžitě. Impuls přišel ze strany producenta a hudebníka Karla Maříka, který s McCaffertym spolupracoval již v minulém roce na singlu Love Hurts společně s Českou Miss Jitkou Válkovou,“ informoval Kulturu21 tour manager spol. Alan Cottam Agency Stanislav Nový.

Ojedinělý projekt akustického vystoupení spustila Malostranská beseda již před rokem, kdy si pozvala světoznámou písničkářku Suzanne Vega a vystoupení bylo natolik výjimečné a úspěšné, že se pro letošní rok připravilo speciální vystoupení rockera McCaffertyho.alt

„McCaffertyho nenahraditelný hlas doprovodí kapela Karla Maříka. Společně komunikují které skladby vybrat. Určitě zazní všechny podstatné hudební milníky v historii kapely Nazareth. Show bude zhruba sedmdesáti pětiminutová a v rámci vystoupení bude možno položit umělci otázku týkající se jeho života.“ doplňuje Nový.

Kapacita sálu v Malostranské besedě je zhruba do tří set návštěvníků. Rezervujte si vstupenky již teď na www.malostranska-beseda.cz nebo v síti Ticketstream.

Zdroj foto: Alan Cottam Agency


 

Přihlášení



Aneta Žabková: Největší radost mi uděláte kusem klacku z lesa

Vystudovala FAMU (katedra animované tvorby), vytvořila čtyři animované filmy, které získaly řadu ocenění, je úspěšnou ilustrátorkou mnoha dětských knih a přispívá do několika časopisů jako jsou Puntík či Tečka, spolupracovala i s Mateřídouškou a Sluníčkem. Řeč je o Anetě Žabkové.

Po Vodníkovi přichází neméně skvělá Dceřina kletba

Česká spisovatelka Tereza Bartošová zaujala tuzemskou čtenářskou obec předchozím titulem Vodník. Jednalo se o případ, který smrdí bahnem. Nyní přichází Dceřina kletba lákající na obálce na to, že si starý zločin žádá nové oběti.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Radní pro kulturu Středočeského kraje: Kultura je vnímána jako popelka


Zdenek StefekRozhovor s radním Středočeského kraje pro oblast kultury a památkové péče Zdeňkem Štefkem (KSČM).

...

Výborné herecké kreace a silné téma nabízí nový český film Sucho

Sucho to je tísnivé vesnické drama. Na jedné straně velkostatkář a na straně druhé chudý "kolchozník", který nutí rodinu k soběstačnému životu, ale také klíčící láska revoltujících mladých lidí. Zatímco ona je dcerou chudého farmáře, on synem vlivného agrárníka, který sice dává práci půlce dědiny, nicméně půdu, vodu a krajinu devastuje chemií. To je obrazově vytříbený a emočně nabitý film režiséra Bohdana Slámy, který je i autorem scénáře.


Literatura

Gotický komiks - Temná věž 4: Pád Gileadu

temna vez 200Oduševnělý svět Stephena Kinga, boj dobra a zla, převedený do komiksového kabátku nám v prosinci naservírovalo komiksové nakladatelství Crew. Již čtvrtý díl série Temná věž nese chmurný název Pád Gileadu. Co byste také čekali od gotického gra...

Divadlo

Festival pro děti a jejich rodiče VyšeHrátky slaví 20 let

vysehratky2Divadelní představení Studia Damúza a dalších souborů. Výtvarné, pohybové a vzdělávací workshopy. Koncerty kapel Bombarďák nebo Rozbal to! Tak bude vypadat oslava 20. ročníku festivalu pro děti a jejich dospělé s názvem VyšeHrátky, který proběhne v t...

Film

Svatba mezi citrony: Když rakovinu přece překonáme!

svatba mezi citronyPo filmu Lepší svět, oceněném Oscarem, přichází režisérka Susanne Bier s těžkou romantickou komedií, která splňuje všechny definice tohoto žánru, přestože se nebojí ani vážn...