Kamila Nývltová se provdala ... ve svém novém videoklipu

Kamila Nývltová se provdala ... ve svém novém videoklipu

Tisk

altZpěvačka Kamila Nývltová, kterou proslavila soutěž X Factor, natočila nový svůdný videoklip k písni "Něco jsi slíbil" z její poslední desky s prostým názvem Kamila Nývltová.

 

 

Na natáčení bylo skutečně veselo, Kamila oblékla svatební šaty, z čehož byl mírně nesvůj její přítel Tomáš. Tušil boudu a obával se nejhoršího, že bude muset pod nátlakem říct ANO. Podívejte se na zákulisní video, jak z téhle neplánované svatby vybruslil:-)

Na svatbu ale přece jen došlo... Kamilin nový videoklip bude neuvěřitelně svůdný, stejně jako FOTOGRAFIE, které během natáčení vznikly.

alt

 

alt

 

Zdroj foto: archiv Kamily Nývltové


 

Přihlášení



Aneta Žabková: Největší radost mi uděláte kusem klacku z lesa

Vystudovala FAMU (katedra animované tvorby), vytvořila čtyři animované filmy, které získaly řadu ocenění, je úspěšnou ilustrátorkou mnoha dětských knih a přispívá do několika časopisů jako jsou Puntík či Tečka, spolupracovala i s Mateřídouškou a Sluníčkem. Řeč je o Anetě Žabkové.

Po Vodníkovi přichází neméně skvělá Dceřina kletba

Česká spisovatelka Tereza Bartošová zaujala tuzemskou čtenářskou obec předchozím titulem Vodník. Jednalo se o případ, který smrdí bahnem. Nyní přichází Dceřina kletba lákající na obálce na to, že si starý zločin žádá nové oběti.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Jsem spíš orientovaný na naše zpěvandule, říká Martin Fritsch alias Miss Angelika

angelika 200Dělat travesti show, kdy během jednoho večera uvidí publikum na jevišti celou plejádu známých hvězd, není žádná legrace. Něco o tom ví brněnský rodák Martin Fritsch, který už od konce devadesátých let vystupuje jako Miss Angelika. Zatímco v min...

Výborné herecké kreace a silné téma nabízí nový český film Sucho

Sucho to je tísnivé vesnické drama. Na jedné straně velkostatkář a na straně druhé chudý "kolchozník", který nutí rodinu k soběstačnému životu, ale také klíčící láska revoltujících mladých lidí. Zatímco ona je dcerou chudého farmáře, on synem vlivného agrárníka, který sice dává práci půlce dědiny, nicméně půdu, vodu a krajinu devastuje chemií. To je obrazově vytříbený a emočně nabitý film režiséra Bohdana Slámy, který je i autorem scénáře.


Literatura

Bouřlivá léta lze přežít bez újmy. Podle šamanů.

altPopulárně naučná kniha pro přemýšlivé teenagery Bouřlivá léta s podtitulem Přechodové rituály a posvátná moudrost dospívajících americké autorky Julie Tallard Johnsonové má mladému čtenáři pomoci zorientov...

Divadlo

Studenti Divadelní fakulty JAMU se vydali za Hamletem současnosti

hamlet 200V kulisách současné Kodaně se setkává pět mladých lidí. Podobají se Shakespearovým postavám? Variace na téma Hamlet now s průnikem do naší bezprostřední reality. To vše představuje tematické okruhy autorské inscenace Být i nebýt 11.21, jejíž pre...

Film

Navždy spolu pro romantické duše?
ImageNavždy spolu je až neuvěřitelně klasický romantický film. Člověk by řekl, že už musí být americké publikum takovýmito filmy nasyceno, ale kdyby tomu tak bylo, tvůrci by se nejspíš tvorby dalších a dalších romanti...