Porter Robinson v YES! Clubu

Porter Robinson v YES! Clubu

Tisk

altVšichni milovníci elektronické muziky měli v pátek velkou noc! Ikona současné taneční scény Porter Robinson přijel do Prahy předvést svou hlasitou muziku, svoje umění a cit pro rytmus. Zavítal do klubu YES!, aby rozproudil plný parket nedočkavých návštěvníků!

 

Porter Robinson je dost mladý. Čelí otázkám na svůj věk od novinářů neustále. Vzdal se studií, aby mohl obrážet celý svět ve jménu milovaného hudebního směru, aby mohl stát za mixážními pulty největších festivalů a nejvyhlášenějších klubů. Dostal se na vrchol taneční scény jako teenager, což není moc časté. I tohle je důvod, proč na sebe strhává značnou pozornost. V červenci oslaví své dvacáté narozeniny a už stihl třeba zremixovat hit Lady Gaga The Edge of Glory, který obletěl celý svět. Zkrátka tenhle americký DJ a producent má skvěle našlápnuto na celou kariéru. Letos ho čeká Miami, Mexiko, Kostarika či Austrálie. Prahu už má tedy za sebou. A jaké že to vůbec bylo?

Velké. Hlasité. A divoké. Vystupoval s předchozí podporou několika jiných DJ´s (například Acustic Terrorist či Wwera), za mixážní pult se postavil před rozjetý parket okolo jedné hodiny ranní a od počátku svého setu nikoho nešetřil. Tančilo se divoce, podium doslova nadskakovalo a při pohledu do davu se vyjímaly úsměvy snad všech přítomných. Blaženě všichni odevzdávali energii dopředu, aby mohli dostat další dávku elektro beatů. I Porter si, soudě dle jeho výrazu, hraní nesmírně užíval a dal do toho naprosto všechno. Jestli někdo zavítal do klubu náhodou, tak po této noci se rozhodně musel stát fanouškem tohoto DJ´e.

alt

 

Prý jeho nejoblíbenější místo, kde do teď hrál, bylo na festivalu Coachella. Možná, kdyby se ho někdo zeptal dneska, řekl by Prahu. Alespoň jeho příznivci by si to mohli přát. A vzhledem k tomu, jak se celá akce povedla, to nemusí být jen přání..:)

alt

Porter Robinson
Datum a místo konání: 1. června 2012, Klub YES! Praha
Pořadatel: Fource Entertaiment
Zdroj foto: YES! Club
Hodnocení: 90%


 

Přihlášení



Aneta Žabková: Největší radost mi uděláte kusem klacku z lesa

Vystudovala FAMU (katedra animované tvorby), vytvořila čtyři animované filmy, které získaly řadu ocenění, je úspěšnou ilustrátorkou mnoha dětských knih a přispívá do několika časopisů jako jsou Puntík či Tečka, spolupracovala i s Mateřídouškou a Sluníčkem. Řeč je o Anetě Žabkové.

Po Vodníkovi přichází neméně skvělá Dceřina kletba

Česká spisovatelka Tereza Bartošová zaujala tuzemskou čtenářskou obec předchozím titulem Vodník. Jednalo se o případ, který smrdí bahnem. Nyní přichází Dceřina kletba lákající na obálce na to, že si starý zločin žádá nové oběti.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Velký rozhovor se skupinou Rybičky 48!

rybicky 48 200Kutnohorská tříčlenná skupina Rybičky 48 strávila část zimy na Bali a hlavně nedávno vydala desku Tohle je rock´n´roll vy buzny! Tento rozhovor je nejen o desce a stárnutí hudebníků, ale také o blížící se fe...

Výborné herecké kreace a silné téma nabízí nový český film Sucho

Sucho to je tísnivé vesnické drama. Na jedné straně velkostatkář a na straně druhé chudý "kolchozník", který nutí rodinu k soběstačnému životu, ale také klíčící láska revoltujících mladých lidí. Zatímco ona je dcerou chudého farmáře, on synem vlivného agrárníka, který sice dává práci půlce dědiny, nicméně půdu, vodu a krajinu devastuje chemií. To je obrazově vytříbený a emočně nabitý film režiséra Bohdana Slámy, který je i autorem scénáře.


Literatura

Zavítejte na návštěvu Za pověstmi Šumavy

za-povestmi sumavy 200V dubnu vydalo nakladatelství CPress knihu Ondřeje Fibicha plnou příběhů a zkazek Za pověstmi Šumavy. Pokud v tomto kraji bydlíte nebo jste okouzleni přírodou, pojďte odhalit historii a ústní lidovou tvořivost.

...

Divadlo

Divadelní Flora odstartovala ve velkém

altOd čtvrtečního večera probíhá v Olomouci jeden z největších českých divadelních festivalů, Divadelní Flora. Její 16. ročník přibližuje festivalovým návštěvníkům tvorbu režiséra Jana Mikuláška, v unikátní retrospektivě se loučí s p...

Film

Bajkeři nejsou příliš originální, ale pobaví

bajkeri 200Letní komedie Bajkeři vstupuje v těchto dnech do našich kin a slibuje slušnou porci zábavy i romantiky. Ale jak už tomu u podobných filmů bývá, jen pro určitou sortu lidí.

...