Užijte si Open Air Festival s All inclusive balíčkem a MasterCard PayPass™ samolepkou

Užijte si Open Air Festival s All inclusive balíčkem a MasterCard PayPass™ samolepkou

Tisk

100Absolutní novinka na Open Air Festivalu – už žádná omezení v místech civilizaci vzdálenějších, žádné bolehlavy na téma kde vybrat peníze a jak si vystačit s minimem hotovosti. Od letošního roku právě Open Air Festival ve spolupráci s MasterCard nabízí zatím unikátní možnost placení pomocí technologie PayPass™. Jedná se o bezpečnou a jednoduchou platební metodu, při které jediné, co potřebujete, je bezkontaktní platební karta MasterCard PayPass™. Tento typ karet se představí na Open Air festivalu ve formě samolepek na mobil, které si zákazníci mohou již nyní koupit v balíčku All inclusive.

 

PayPass sticker ve zkratce:

Co je PayPass™?
Samolepku MasterCard PayPass™ nalepíte na mobil. Od té doby funguje jako bezkontaktní platební karta pro rychlý a pohodlný způsob placení. S touto technologií je platba vyřízena během několika vteřin.

Jak funguje?
Kartu nebo samolepku MasterCard PayPass™ přiložíte ke speciální čtečce na terminálu, chvíli přidržíte a platba je hotová. Kartu není potřeba “protahovat” platebním terminálem. U částek do 500 Kč není potřeba zadávat PIN.

1. Vymáčknout
Odlomte nálepku z Vaší karty.
 
2. Odloupnout
Odstraňte z nálepky ochrannou folii.

3. Nalepit
Přilepte nálepku např. na Váš mobilní telefon.
 
Co přináší návštěvníkům Open Air Festivalu?

Placení na barech a vstup do MasterCard Priceless Experience Zone. All inclusive balíček v podobě čárového kódu slouží i ke vstupu do areálu, parkování a ubytování.

alt


Jaké má výhody?

Je bezpečný – nemusíte u sebe nosit hotovost ani vybírat z bankomatů. Navíc při platbě nemusíte dávat svou kartu z ruky, takže ji máte stále pod kontrolou.
Je rychlý – můžete využívat přednostní fronty na barech a placení vám nezabere víc než pár vteřin.
Je zábavný – funguje jako vstupenka do MasterCard Priceless Experience Zone.
Je cenově výhodný – během června až srpna bude All inclusive balíček v hodnotě 2500 Kč stát postupně 1500, 1700 a 2000 Kč, a tak si užijete spoustu drinků zdarma.
Je praktický – v případě nákupu All inlcusive balíčku vám stačí jeden čárový kód ke vstupu do areálu, parkování, ubytování i vyzvednutí nálepky.

Jak ho získat?
Zde na festivalovém webu si objednáte All inclusive balíček a obratem obdržíte čárový kód. Při jeho předložení budete vpuštěni na parkoviště, do areálu a do kempu. Hned u vstupu do areálu najdete stan MasterCard, kde pak dostanete samotnou samolepku. Tu si můžete koupit i samostatně buď zde, nebo přímo na místě.

alt

Brát s sebou na několikadenní hudební festival balík peněz je nejen nepohodlné, ale i nebezpečné. Ale co jiného zbývá fanouškům dobré open-airové zábavy? Jaká je pravděpodobnost, že v odlehlejším místě konání festivalu najdete bankomat své banky? Je na čase zatočit se stresujícími myšlenkami a začít si bezstarostně užívat skvělé zábavy za doprovodu hudby! Letos vám takovou příležitost nabídne exkluzivně Open Air Festival, který ve spolupráci s MasterCard zavádí alternativní metodu placení pomocí MasterCard PayPass™ samolepky na mobil.

Platit na zelené louce pomocí malé nálepky a užívat si drinky zdarma – nezní to parádně? Pokud nevěříte, že podobné zázraky existují, vězte, že samolepka MasterCard PayPass™ je v technickém provedení úplně stejná a bezpečná jako klasická platební karta! Malá nálepka, kterou stačí připevnit na mobilní telefon  však funguje mnohem jednodušeji. Zaplatit během několika vteřin je nyní reálné, stačí přiložit MasterCard PayPass™ samolepku ke speciální čtečce a začít utrácet. A co víc – utrácet výhodněji!

I dlouhé čekání ve frontě dokáže pokazit zážitek z festivalu.  I s tím si MasterCard PayPass™ samolepka poradí. Pro vlastníky samolepek budou na vyznačených barech připraveny Fast line, kde budou přednostně obslouženi. Budou si tak moci užít festivalové pohody se vším, co k tomu patří!

Jak bude celý systém placení probíhat? Nejdřív si zde na webu zakoupíte speciální All inclusive balíček, který bude obsahovat vstupenku na festival, parkoviště, kemp a konzumaci v hodnotě 500 Kč, to všechno za speciální cenu 1500 Kč. Vše máte navíc jednoduše přístupné v jediném čárovém kódu. Tato exkluzivní nabídka platí jenom do konce června. Do konce července pak balíček zakoupíte za výhodných 1700 Kč, v srpnu se bude prodávat už za 2000 Kč, což je v porovnání se skutečnou hodnotou 2500 Kč pořád skvělá šance, jak ušetřit a užít si tak spoustu drinků zdarma. Kdybyste nechtěli kupovat celý All inlcusive balíček, nálepku si můžete koupit i samotnou přes internet, případně přímo na festivalu.

O stavu zbývajících peněz se můžete vždycky informovat na telefonním čísle uvedeném na nálepce. Kdybyste náhodou celý kredit na MasterCard PayPass™ samolepce nevyčerpali, nemusíte se bát, že byste o své peníze přišli. Na stovkách míst v republice můžete technologií PayPass™ dál platit a vyčerpat tak celou hotovost.

Do bezkontaktní technologie MasterCard PayPass™  vkládá velké naděje i Tereza Janková, marketingová manažerka MasterCard: „Jsem velmi ráda, že se nám podařilo společně s Open Air Festival přivést technologii MasterCard PayPass™  na festival mezi mladé lidi. V tomto netradičním prostředí se s ní návštěvníci mohou sektat v ČR vůbec poprvé. Festivaloví nadšenci si mohou nyní užívat bez zdlouhavých front a starostí s hotovostí. Mladí lidé by se měli na festivalu především bavit, a my jim to rádi umožníme.“

alt

Nálepka bude sloužit nejen k pohodlnému placení, ale i jako vstupenka do MasterCard Priceless Experience Zone, kde si návštěvníci budou moci pohrát s neobvyklými technologiemi a zapojit do toho i své přátele. Čeká na vás třeba laser net, hi-tech hudební nástroj až pro 3 osoby v podobě futuristické harfy tvořené laserovými paprsky. Audiovizuální záznam vašeho vystoupení budete moci hned nasdílet všem svým kamarádům na sociální sítě. A než se stanete slavnými, můžete se jako hudební těleso zvěčnit ve virtuálním fotostudiu využívajícím stále oblíbenější prvky augmented reality. Budete se divit, co všechno se kromě vás na fotce objeví!

Bankomaty patří minulosti, buďte o krok napřed s MasterCard PayPass™ samolepkou! S All inclusive balíčkem si užijete ještě víc zábavy, letní pohody a drinků zdarma! Nechte starosti doma a vydejte se na Open Air Festival vybaveni šikovným pomocníkem!

Hlavními mediálními partnery festivalu jsou Evropa 2 a MF Dnes.

Open Air Festival 2012 – 9. až 11. 8. 2012

Festival nabitý hudbou, energií a pozitivní atmosférou. Open Air Festival 2012 opět nabídne svým příznivcům jedinečnou kombinaci skvělé muziky, výborného divadla a adrenalinových sportů, včetně dalšího doprovodného programu.

Zatím se můžete těšit na: Fatboy Slim, Amy Macdonald, Rizzle Kicks, Booka Shade, Bloody Beetroots DJ Set, Gorillaz Sound System, Mando Diao, Nightwork, 100°C, Monkey Business, Support Lesbiens, Anna K, Monika Načeva, Please The Trees a sbor seniorů Elpida, Skyline, Wohnout, Živé kvety, Xindl X, Tomáš Klus, Zrní, Rybičky 48, Mandrage, Ivan Mládek, Uširváč a mnoho dalších hostů bude postupně zveřejněno na našich festivalových stránkách www.openairfestival.cz.


 

Přihlášení



Aneta Žabková: Největší radost mi uděláte kusem klacku z lesa

Vystudovala FAMU (katedra animované tvorby), vytvořila čtyři animované filmy, které získaly řadu ocenění, je úspěšnou ilustrátorkou mnoha dětských knih a přispívá do několika časopisů jako jsou Puntík či Tečka, spolupracovala i s Mateřídouškou a Sluníčkem. Řeč je o Anetě Žabkové.

Po Vodníkovi přichází neméně skvělá Dceřina kletba

Česká spisovatelka Tereza Bartošová zaujala tuzemskou čtenářskou obec předchozím titulem Vodník. Jednalo se o případ, který smrdí bahnem. Nyní přichází Dceřina kletba lákající na obálce na to, že si starý zločin žádá nové oběti.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Neobyčejně obyčejní – obyčejně neobyčejní, to je název fotografické výstavy Roberta Rohála

RR200„Léta jsem říkával, že jsem dělník kultury, ale když jsem to vyslovil docela nedávno před jedním známým umělcem, tak mi řekl: Chlapče, ale tak to není. Vy jste kumštýř, píšete knihy, fotíte a pak děláte výstavy, dělník kultury byste byl, kdybyste byl třeba kuli...

Výborné herecké kreace a silné téma nabízí nový český film Sucho

Sucho to je tísnivé vesnické drama. Na jedné straně velkostatkář a na straně druhé chudý "kolchozník", který nutí rodinu k soběstačnému životu, ale také klíčící láska revoltujících mladých lidí. Zatímco ona je dcerou chudého farmáře, on synem vlivného agrárníka, který sice dává práci půlce dědiny, nicméně půdu, vodu a krajinu devastuje chemií. To je obrazově vytříbený a emočně nabitý film režiséra Bohdana Slámy, který je i autorem scénáře.


Literatura

Druhý MANDEL SONETŮ – Miloň Čepelka

druhy mandel sonetu 200Druhý Mandel sonetů. Dvacettři stran poezie a to i s doslovem. Šestnáct básní, čtrnáct řádků, nic víc a nic míň. V těch čtrnácti verších je bravurně popsaná podstata jednotlivých básní. Jakoby básník viděl...

Divadlo

My a vy. Vy a my. Žijeme ve skutečném světě

Nebezpeci preteceniperexNávštěva divadla je významnou společenskou událostí. Třeba však při ní dodržovat spoustu pravidel, díky kterým si herci a diváci rozumějí. Podle etikety si ale nejsme rovni, a tak pravidla platí pro každého jinak. Když to...

Film

Jarní smršť České televize: ČT art a Déčko

CT Z mrtveho domu perexV závěru naší trilogie nazvané „Jarní smršť České televize“ se sluší představit také programovou nabídku nejmladších stanic České televize - ČT art a Déčka. Přestože se tyto dva programy dělí o jeden kanál, a jejich vys...