Ugly Kid Joe přijedou do Prahy

Ugly Kid Joe přijedou do Prahy

Tisk

altUgly Kid Joe je americká rocková skupina, která vznikla v roce 1990 v Kalifornii. Roku 1997 se sice rozpadla, ale loni se členové opět sešli. Jak se jim comeback povedl, se můžete podívat v úterý 26. 6. v pražském Lucerna Music Baru.

 

Pětice hudebníků není žádnými nováčky. Mají za sebou několik turné po USA, mj. například jako předkapela Ozzyho Osbournea. V roce 1991 natočili EP As Ugly As They Wanna Be. To pak jen o rok později následovalo první album America’s Least Wanted s jejich nejznámějším hitem Everything About You. Poté přichází album Menace to Sobriety (1996), které sice mělo úspěch za mořem, ale v Americe se neprodávalo tak dobře kvůli malé podpoře dosavadního labelu, Mercury Records. Jejich posledním tvůrčím počinem v 90. letech byl Motel California (1996), kvůli kterému skupina odešla od Mercury Redords a založila vlastní label, Evilution Records. Kapela se v roce 1997, po turné k tomuto albu, rozpadla a od té doby vyšly, až do letošního roku, jen dvě kompilace.

Po čtrnácti letech se skupina znovu sešla v sestavě Whitfield Crane (zpěv), Klaus Eichstadt (kytara), Dave Fortman (kytara), Cordell Crockett (basa) a Shannon Larkin (bicí). Natočili nové EP Stairway To Hell, na kterém je šest nikdy nevydaných písní, a vydali se na velké evropské turné, v jehož rámci už v úterý navštíví i Prahu a Lucerna Music Bar.

Vstupenky za 450,- jsou k dostání v sítích Ticketpro, Ticketstream, Ticketportal a samozřejmě na pokladně LMB.

Ugly Kid Joe
Datum a místo konání: 26. 6. 2012, Lucerna Music Bar, Praha


Zdroj: uglykidjoe.net, lucerna.musicbar.cz


 

Přihlášení



Aneta Žabková: Největší radost mi uděláte kusem klacku z lesa

Vystudovala FAMU (katedra animované tvorby), vytvořila čtyři animované filmy, které získaly řadu ocenění, je úspěšnou ilustrátorkou mnoha dětských knih a přispívá do několika časopisů jako jsou Puntík či Tečka, spolupracovala i s Mateřídouškou a Sluníčkem. Řeč je o Anetě Žabkové.

Po Vodníkovi přichází neméně skvělá Dceřina kletba

Česká spisovatelka Tereza Bartošová zaujala tuzemskou čtenářskou obec předchozím titulem Vodník. Jednalo se o případ, který smrdí bahnem. Nyní přichází Dceřina kletba lákající na obálce na to, že si starý zločin žádá nové oběti.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Monika Zelinová: „Vlk je přímočará, neúplatná bytost vyžadující svobodu a respektování zákonů smečky.“

monika zelinova200Monika Zelinová (rozená Kovalská) pochází z Ostravy, kde žije dodnes. Vystudovala střední pedagogickou školu, zajímá ji psychologie, průběžně si doplňuje vědomosti z oblasti mezilidských vztahů, komunikace, organizace práce a manageme...

Výborné herecké kreace a silné téma nabízí nový český film Sucho

Sucho to je tísnivé vesnické drama. Na jedné straně velkostatkář a na straně druhé chudý "kolchozník", který nutí rodinu k soběstačnému životu, ale také klíčící láska revoltujících mladých lidí. Zatímco ona je dcerou chudého farmáře, on synem vlivného agrárníka, který sice dává práci půlce dědiny, nicméně půdu, vodu a krajinu devastuje chemií. To je obrazově vytříbený a emočně nabitý film režiséra Bohdana Slámy, který je i autorem scénáře.


Literatura

Lagercrantz představuje své vlastní hrdiny

temnota200Se spisovatelem Davidem Lagercrantzen mám spojené rozporuplné pocity. Když jsem před lety slyšela, že se chystá navázat dalším příběhem v sérii Milénium Stiega Larssona, byla jsem nad tou opovážlivostí hodně rozhořčená. Na druhou stranu jsem si říkal...

Divadlo

Citové vzplanutí a herecký koncert Hany Maciuchové v Branickém divadle


maciuch 200Zamilovat se lze v jakémkoli věku. A láska může být opětovaná! To je asi největší poselství monodramatu francouzské autorky Noelle Chatelet Žena Vlčí mák. Představení, které uvedlo Branické divadlo, je hereckým koncertem Hany Maciuchové.

Film

Sněhulák? Spíš nesourodá sněhová břečka

snehulak 200Jeden z nejočekávanějších filmů letošního roku běží od 12. října v kinech. Tvůrci a marketéři slibují, že se budeme bát. Ti, co četli knižní předlohu Jo Nesba ví, že by se bát měli. Převézt knižní bestseller známý všude po světě do filmové podoby je vždy velká loter...