Iglú v létě? Amundsen ho přiveze na Open Air Festival!

Iglú v létě? Amundsen ho přiveze na Open Air Festival!

Tisk

amundsen iglu open airNa letošním ročníku Open Air Festivalu postaví Amundsen vůbec poprvé svoji unikátní Amundsen Arctic Zone. Co vás čeká? Neobvyklé stavby, široká nabídka osvěžujících drinků a originálních koktejlů navržených speciálně pro festival, nepřetržitý program, posezení v pohodlných křesílkách pod slunečníky a noční jízda s DJem. A samozřejmě se těšte i na festivalové dárečky.

 

Exkluzivně v České republice vznikne na Open Air Festivalu Amundsen Arctic Zone, zcela nová, originálně navržená a vyvinutá stavba. Díky kombinaci nezvyklé architektonické koncepce a špičkových technologií uvidí návštěvníci unikát, který na žádném českém festivalu zatím nebyl postaven. Ústředním prvkem zóny bude velkolepé iglú, vedle něj kolemjdoucí narazí na masivní šípový stan – zkrátka už z dálky budete vědět, kde na vás čeká vychlazený drink.

amundsen iglu open air

Nabídka osvěžujících drinků bude skutečně široká. Kromě prémiové 6x destilované Amundsen vodky budete moci ochutnat i letní varianty Melon, Cranberry, Pear, Strawberry a premiérově i novou příchuť Peach. Všechny druhy vyzkoušíte i v originálních koktejlech namíchaných podle receptury navržené přímo pro Open Air Festival. Exkluzivně bude přítomen barmanský mistr Martin Vogeltanz, který vám mrazivé drinky namíchá a předvede také unikání flair show. Na místě bude několikrát denně probíhat i barmanská škola, kde se naučíte stylově si namíchat klasické i neobvyklé drinky.

Kromě ochlazení a osvěžení nabídne Amundsen Arctic Zone i odpočinek a zábavu. Posedět a zasnít se budete moci v italských křesílkách řady „I’m dreaming“, při tom budete moci pozorovat třeba ohnivou nebo UV show. Odpočatí a osvěžení to pak rozjedete během polární noci, na stejně nekončící taneční scéně. DJ Dan Cooley, fenomén české houseové scény, to každý večer mezi osmou a třetí ráno roztočí naplno, a kdyby vás tančení unavilo, můžete si místo toho s kamarády vyzkoušet sestavit vlastní set na interaktivním DJ stole Reactable.

amundsen iglu open air

Amundsen patří k nejdynamičtějším značkám na českém trhu a je třetí nejprodávanější značkou vodky. Nabízí několik ochucených variant, mezi nimiž si nejlépe vede Amundsen Melon, která si vydobyla dokonce první místo v prodeji ovocných likérů na bázi vodky. Doražte ji ochutnat ledově vychlazenou do Open Air Festivalové Amudsen Arctic Zóny!

Více informací na www.openairfestival.cz.

Hlavními mediálními partnery jsou Evropa 2 a MF Dnes.

Open Air Festival 2012 – 9. až 11. 8. 2012

Festival nabitý hudbou, energií a pozitivní atmosférou. Open Air Festival 2012 opět nabídne svým příznivcům jedinečnou kombinaci skvělé muziky, výborného divadla a adrenalinových sportů, včetně dalšího doprovodného programu.

Můžete se těšit například na: Fatboy Slim, Amy Macdonald, Rizzle Kicks, Booka Shade, Bloody Beetroots DJ Set, Gorillaz Sound System, Mando Diao, Nightwork, 100°C, Monkey Business, Support Lesbiens, Anna K, Monika Načeva, Please The Trees a sbor seniorů Elpida, Skyline, Wohnout, Živé kvety, Xindl X, Tomáš Klus, Zrní, Rybičky 48, Mandrage, Ivan Mládek, Uširváč a mnoho dalších hostů.


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

11. díl seriálu Březen, za kamna vlezem – nejlépe s knihou (tištenou, elektronickou, audio)

11 BMC perexBřezen býval měsícem knihy, starší ročníky si to dobře pamatují. Asi i v dřevních dobách býval touto dobou propad prodejů (i když se na ně asi tenkrát tolik nehrálo) a tak byl jarní měsíc vybrán jako vhodný ku čtení. Na nějaký čas nám, milovník...

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!


Literatura

„Heloisa: Na počátku mého života byla slova.“

navrat slov 200Týmito „slovami“ sa začína najnovšie dielo macedónskeho spisovateľa menom Goce Smilevski – postmoderný román Návrat slov. Nové prerozprávanie príbehu stredovekej lásky Heloisy, Abélarda a ich syna Astralaba, kde na počiatku boli slová a n...

Divadlo

Horská dráha, přehlídku šarmu a osobního kouzla

Horska draha perexPrvní premiérou roku 2019 v Divadle Bolka Polívky v Brně byla 11. ledna francouzská konverzační komedie Erica Assouse, která si hraje s prvky absurdního humoru. Je určena pro dva herce a v režii Petra Halberstadta se v ní představ...

Film

Dcera divočiny zve do kina

Dcera divočinyHelena žije idylický život. Má milujícího manžela, krásnou dcerku, domov, stabilní práci. Ale má i tajemství. Jako dítě vyrůstala v divočině, naprosto odříznutá od světa, vychovávána svým tvrdým otcem tak, aby byla schopná přežít i v nejd...