KEKS a TURBO - dvojkoncert rockových legend pro Faunu

KEKS a TURBO - dvojkoncert rockových legend pro Faunu

Tisk

turboPředposlední pátek v srpnu, 24. srpna, se v letním kině v Příbrami uskuteční druhý společný koncert rockových kapel KEKS a TURBO. Po vyprodaném koncertu v Táboře se jistě místní příznivci mají na co těšit.

 

 

Večer plný energie a největších hitů obou kapel začne ve 20.00 hodin a skončí o půl noci. Vstupenky jsou už teď k dostání v předprodeji v síti Ticketportal. V případě špatného počasí je připravená mokrá varianta a  koncert se  uskuteční v Kulturním domě Příbram. Koncert tedy proběhne za každého počasí. Pokud jste se už se už nyní rozhodli, že se přijdete podívat,  doporučujeme, vzhledem k zájmu v Táboře, zajistit si vstupenky v předprodeji. Kapacita KD Příbram je omezená.

keks

Tento koncert se koná na podporu organizace „Ochrana Fauny ČR“. Finanční výtěžek po odečtení nákladů bude poukázán v její prospěch.

turbo skupina

Zdroj foto: Turbo a Keks


 

Přihlášení



Aneta Žabková: Největší radost mi uděláte kusem klacku z lesa

Vystudovala FAMU (katedra animované tvorby), vytvořila čtyři animované filmy, které získaly řadu ocenění, je úspěšnou ilustrátorkou mnoha dětských knih a přispívá do několika časopisů jako jsou Puntík či Tečka, spolupracovala i s Mateřídouškou a Sluníčkem. Řeč je o Anetě Žabkové.

Po Vodníkovi přichází neméně skvělá Dceřina kletba

Česká spisovatelka Tereza Bartošová zaujala tuzemskou čtenářskou obec předchozím titulem Vodník. Jednalo se o případ, který smrdí bahnem. Nyní přichází Dceřina kletba lákající na obálce na to, že si starý zločin žádá nové oběti.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Rozhovor s Adamem Chroustem

chroust 200Nedávno vyšla dlouho očekávaná biografie Dr. Miloslava Stingla (* 19. prosince 1930, Bílina), českého cestovatele, etnografa a spisovatele. Jde o naprosto výjimečného muže s pozoruhodnými zážitky a zkušenostmi. Například zažil blokádu Kuby, mlu...

Výborné herecké kreace a silné téma nabízí nový český film Sucho

Sucho to je tísnivé vesnické drama. Na jedné straně velkostatkář a na straně druhé chudý "kolchozník", který nutí rodinu k soběstačnému životu, ale také klíčící láska revoltujících mladých lidí. Zatímco ona je dcerou chudého farmáře, on synem vlivného agrárníka, který sice dává práci půlce dědiny, nicméně půdu, vodu a krajinu devastuje chemií. To je obrazově vytříbený a emočně nabitý film režiséra Bohdana Slámy, který je i autorem scénáře.


Literatura

Vlastimil Hela: Návrat žítkovských bohyní

navrat zitkovskych bohyni 200Z některých knih je cítit, že autor čekal, až přijde správný čas a pak veškerý čas šel stranou. Důležité bylo psaní, které šlo samo. Dokonale zpracovaná kniha, to ovšem čtenáři Vlastimila Hely již vědí. Jeho dr...

Divadlo

Apostrof: Ženský úsměv

altPraha má za sebou již čtrnáctý ročník divadelního festivalu nezávislé a amatérské tvorby Apostrof. V Divadle Na zábradlí a v experimentálních prostorech NoD se odehrálo ve čtyřech dnech celkem devět představení. Objevily se soubory z mnoh...

Film

Muž z oceli aneb Návrat Supermana na filmová plátna

Superman je asi nejslavnější komiksovou postavou na světě a patří k největším klenotům, jaké tato literatura má. Celovečerní film Richarda Donnera z roku 1978 byl navíc průkopníkem, protože tehdy se podobné adaptace nenosily a šlo o velké riz...