ZakázanÝ ovoce pokřtí videoklip

ZakázanÝ ovoce pokřtí videoklip

Tisk

zakazany ovocePokud ještě nemáte plány na páteční večer, zkuste zavítat do žižkovského klubu Modrá Vopice, kde se odehraje křest videoklipu písně Nech mě odejít skupiny zakázanÝ ovoce. Pořádný klip se křtí pořádným koncertem, proto kromě nich zahrají i Aivn’s naked trio, Broumband, the COCKs a Covers for Lovers. O afterparty se postará DJ CzechMike.

 


ZakázanÝ ovoce je kapela se sedmiletou historií. Dle svých slov hrají melodický punk s prvky hard rocku a rock’n’rollu. Mají za sebou čtyři alba. V roce 2006 natočili své první CD funguY a také první klip, k písni Barová. V roce 2007 kapela s písní funguY obsazuje 2. místo v soutěži Radia Beat Naděje Beatu. Už o rok později natáčí druhé CD, Není co řeshit, a účastní se mnoha festivalů. Začátkem roku 2009 odehráli koncert v Berlíně. V červnu 2010, k pětiletému výročí kapely, vychází deska Dost už bylo gest. Toto CD bylo pokřtěno taktéž v Modré Vopici, za účasti cca 500 lidí. Hráli např. na festivalu Masters of Rock, odehráli několik turné, natočili další klipy. Zatím poslední CD, Život se Tě neptá, pokřtili v březnu tohoto roku, a kromě písně Nech mě odejít, jejíž klip budou křtít v pátek, už natočili klip i k písni Vem si mě.

zakazany ovoce

Aivn’s naked trio je nová kapela brněnského kytaristy Aivna (Annie’s Trip, Zastavárna BB). Jejich žánrové rozpětí je široké, označují se však za rock-soul s bluesovým základem.

Zato rocková parta Broumband, jejímž lídrem je charismatický zpěvák a kytarista Mirek Broum, není žádným nováčkem. Působí už od roku 2003, loni vyjela na společné turné s kapelou UDG a na začátku letošního roku pokřtila CD Atentáty.

Co si představit pod názvem the COCKs je trochu záhadou, nicméně na facebooku se můžete dočíst tuto informaci: „Bývalí a současní členové The Hookers zahrají písně GG Alina a M Kyselky.“ Možná vám to něco říká, já se asi nechám překvapit.

A nakonec Covers for Lovers. Počátek jejich působení spadá až do let devadesátých. Členové se scházeli a rozcházeli v různých kapelách, až si založili svojí. Při výběru repertoáru se snaží jít napříč dobou i hudebními styly. Jejich poslední deska je z tohoto roku a jmenuje se Dobrý zprávy a co je opravdu dobrou zprávou, dá se zcela zdarma stáhnout na facebooku skupiny.

Páteční večer však bude kromě koncertu pěti skupin a křtu klipu také vícenásobnou oslavou narozenin, mj. právě výše zmíněného Mirka Brouma. Co z toho vyplývá? Že za vstupné 100 Kč dostanete opravdu pořádnou porci páteční klubové zábavy!

Videopozvánka:

Oficiální událost na facebooku: http://www.facebook.com/events/365781306824960/

Časový harmonogram:
20:30 Aivn’s naked trio
21:20 Broumband
21:50 zakázanÝ ovoce
22:20 the COCKs
22:50 Covers for Lovers

Křest videa zakázanÝ ovoce
kde: Modrá Vopice
kdy: pátek 7. 9.
za kolik: 100 Kč

Zdroj foto: alfedusmusic.cz


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Recyklované pohádky naučí novou generaci recyklaci

200 rozDo Recyklohraní, aneb Ukliďme si svět je zapojeno téměř 3100 škol z celé České republiky, které vedou své svěřence k šetrnějšímu přístupu k okolí. Jedním z jejich projektů jsou Recyklované pohádky, které nám podrobně představila ředitelka paní Ilona Johno...

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!


Literatura

Kouzelná Kytice Františka Bartoše

kytice 200U příležitosti realizace projektu Pocta Františku Bartošovi 2016 – 2017, který realizuje Krajská knihovna Františka Bartoše společně s Muzeem jihovýchodní Moravy ve Zlíně, vydalo zmíněné muzeum reprint publikace Kytice, kterou z lidového básnictva n...

Divadlo

Premiéru hry (Ne)korektní pravidla uvedl s úspěchem Divadelní spolek Kroměříž

nekorekt pravidla200První letošní premiéru hry (Ne)korektní pravidla uvedl v pondělí 27. února ve vyprodaném sále Klubu Starý pivovar Divadelní spolek Kroměříž. Komorní inscenace, kterou režíroval Ladislav „Láry“ Kolář na motivy hry Mika Bartletta,...

Film

Filmový ráj otevře své brány již po třicáté osmé

altO tom, že občas se může vyskytnout peklo na zemi, netřeba pochybovat. Zda je však na zemi ráj, nad tím by se musel nejeden zamyslet. Skalní filmový fanoušek to však rozhodně nebude, neboť ten o jednom filmovém ráji ví. Pravda, otvírá své brány jen na pár dní...