Rosie - členové zkompromitováni bez kompromisů

Rosie - členové zkompromitováni bez kompromisů

Tisk

rosie perexRosie, velmi originální kapela. Tak trochu jsem si lámala hlavu jak uchopit dané téma: napsat něco o jejich videoklipu Barová, který nám byl představen v neděli 9.2. od 19:03 na Fajn Rock TV a následovně od 20:00 na www.youtube.com. 

 


Můžete se těšit i na krásné ztvárnění role manažera, kterou obsadil host Sváťa Šváb z kapely Totální nasazení, který hostoval i při nahrávání této písně.

Ostatně zde si jej můžete prohlédnout sami: 

Jedním slovem kontroverzní až perverzní, ale slovy dnešní mládeže fakt hustý. Mísí se ve mně spousta dojmů, jedním z nich je obdiv nad dobře zpracovaným příběhem ve videoklipu s morálním dilematem při předání prázdné flašky od alkoholu děvčátku na pískovišti ( no, zmírnil to fakt, že byla prázdná ), či trčících nohou z pod auta jiného z interpretů skupiny. Takovou tu pomyslnou korunu všemu nasadila scéna upoutaného manažera v sexy slipečkách na řetězech v ponurém sklepení, kdy je jasné že mu přicházející domina, zpěvačka kapely, hodlá pěkně nařezat za to, že se řácky opil. Paradoxně při shánění ostatních členů kapely, porůznu se objevujících v kompromitujících situacích.

rosie

 Jindra - Zpěv

 Lůca - Zpěv

Dosky - Basa

 Venca - Kytara, zpěv

 Kissák - Kytara, zpěv (scream)

 Vojta - Bicí

 Mordor - Technik


Celkový dojem z tohoto klipu je skvělá recese rockové kapely na téma my a bary.

Něco více a především z tvorby Rosie najdete na bandzone.cz  http://bandzone.cz/rosie

Takže vám přeji příjemný poslech!

https://www.facebook.com/fajnrocktv .

( 0 hlasů )



 

Přihlášení



Aneta Žabková: Největší radost mi uděláte kusem klacku z lesa

Vystudovala FAMU (katedra animované tvorby), vytvořila čtyři animované filmy, které získaly řadu ocenění, je úspěšnou ilustrátorkou mnoha dětských knih a přispívá do několika časopisů jako jsou Puntík či Tečka, spolupracovala i s Mateřídouškou a Sluníčkem. Řeč je o Anetě Žabkové.

Po Vodníkovi přichází neméně skvělá Dceřina kletba

Česká spisovatelka Tereza Bartošová zaujala tuzemskou čtenářskou obec předchozím titulem Vodník. Jednalo se o případ, který smrdí bahnem. Nyní přichází Dceřina kletba lákající na obálce na to, že si starý zločin žádá nové oběti.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Plavci jedou letní šňůru koncertů s Irenou Budweiserovou

Jan Vancura perexZpěvák Jan Vančura pokračuje v koncertování s Plavci s tradičním repertoárem, na který jsou diváci této slavné skupiny zvyklí. Letošní rok navíc představí na koncertec...

Výborné herecké kreace a silné téma nabízí nový český film Sucho

Sucho to je tísnivé vesnické drama. Na jedné straně velkostatkář a na straně druhé chudý "kolchozník", který nutí rodinu k soběstačnému životu, ale také klíčící láska revoltujících mladých lidí. Zatímco ona je dcerou chudého farmáře, on synem vlivného agrárníka, který sice dává práci půlce dědiny, nicméně půdu, vodu a krajinu devastuje chemií. To je obrazově vytříbený a emočně nabitý film režiséra Bohdana Slámy, který je i autorem scénáře.


Literatura

Dobrodružné pátrání po historii knihoven dětskýma očima

Vášspolkla me knihovna200niví čtenáři se vyznačují přeplněnými knihovnami a hromadami knih v okolí postele a stolů. Kdykoliv se pokusí udělat si v knihovně pořádek, ztroskotá jejich úsilí na první knize, kterou vezmou při úklidu do rukou a začtou...

Divadlo

Legendární titul BASTARD se v Brně vrací v novém hávu

BASTARD 200„Autorská dvojice Merta–Moša je u nás jediná schopná konkurovat zahraničním dílům“, psalo se v roce 1993, poté co proběhla 11. listopadu na jevišti Městského divadla Brno premiéra vizualizovaného oratoria Bastard. Inscenace zaznamenala 201 repríz, s...

Film

27. Dny evropského filmu proběhnou v červnu

def 200Dny evropského filmu (DEF) proběhnou od 16. do 23. června. Jsou tak prvním filmovým festivalem, který se po rozvolnění vládních opatření v našich kinech uskuteční.

...