Pirátští Alestorm v srpnu vydají nové CD!

Pirátští Alestorm v srpnu vydají nové CD!

Tisk

alestorm 200Skupina Alestorm vznikla v roce 2004 a je populární svou folkmetalovou muzikou s pirátskými prvky. Za svou existenci vydala tři alba a nyní oznámila informace o čtvrtém, které se bude jmenovat Sunset on the Golden Age a na světlo světa se dostane 1. srpna 2014.

 

 

Deska vyjde u Nuclear Blast a bude obsahovat těchto 10 skladeb:
1 - Walk the Plank
2 - Drink
3 - Magnetic North
4 - 1741 (The Battle of Cartagena)
5 - Mead from Hell
6 - Surf Squid Warfare
7 - Quest for Ships
8 - Wooden Leg!
9 - Hangover
10 - Sunset on the Golden Age

O písních zatím Alestorm nechtějí více prozrazovat, ale Hangover je cover letního tanečního hitu od Taio Cruz a Flo Rida. „Opravdu to funguje, věřte mi,“ glosuje kytarista a zpěvák Chris Bowes. Na výsledek si budeme muset počkat, ale minimálně textově se to k Alestorm bude hodit. Však posuďte sami u poslechu originálu.

 

Autorem přebalu desky je Ingo Römling, který měl na starosti i jejich předešlá alba. Obsahuje hromadu pirátských lodí, které dělají to, co umí nejlíp - střílejí na sebe. Děla jsou cool. A nebe je rudé, což značí západ slunce.

Název alba The Golden Age of Piracy je odkazem na dobu přibližně 1680 až 1720, kdy všichni slavní piráti dělali svou práci v Karibiku. Kradly se poklady, kopalo se do britského námořnictva, drancovaly se ženy a podobně. Tyto věci musely jednoho dne skončit, proto jsme je využily jako obecné téma alba. Ale samozřejmě nechybí ani písně o pití a párty.

alestorm

Pokud byste si chtěli zkrátit čas do vydání The Golden Age of Piracy nebo zveřejnění dalších novinek o něm, můžete si naplánovat jejich koncert na festivalu Made of Metal v pátek 15. srpna v Hodoníně.

Zdroj foto: alestorm.net


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Fotograf Jaroslav Kučera: „Fotky jsem vystavovat samozřejmě nemohl, jejich skrytý význam by prokouknul i blbý komunista.“

fotokucera 4Sice už není listopad, který jsme zde, na Kultuře21, označili měsícem fotografie, ale na zajímavé čtení není nikdy pozdě. Pojďte s námi tedy nyní nakouknout za objektiv panu inženýrovi Jaroslavu Kučerovi a přečíst si o jeho zkušenostech. 

...

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!


Literatura

Romantika s erotikou, natvrdo a bez zábran

Be zabran perexRomán Bez zábran je třetí knihou T. L. Swanové ze série Milesův klub. Prostor zde dostává další z bratrů Milesových, Elliot. Je nechutné bohatý, nesmírně pohledný a neskutečně protivný. Alespoň jeho zaměstnankyně Kahryn Landonová tuhle je...

Divadlo

I nadšencům patří prkna

zenitba tyjatr200Divadlo Tyjátr vzniklo v pěti lidech v roce 2002 pod Otrokovickou besedou. Nyní početnější parta nadšenců do divadla a hraní je zaměřena především na pohádky a komedie a nebrání se ani různým akcím města Otrokovice. Ve ...

Film

Jak je důležité mít v životě bláznivou kamarádku

staying-alive 200Ze sobotního programu přehlídky Severský filmový podzim jsem tentokrát vsadila na slíbenou norskou komedii Staying Alive. Zájem o film byl obrovský a ukázalo se, že v Norsku nevznikají jen děsivé krimi příběhy, ale Norům jdou i takové, při kterých se budet...