Stewart Pearce, Richard Crookes: Andělé Atlantidy – fascinujícím způsobem zpracované dílo!

Stewart Pearce, Richard Crookes: Andělé Atlantidy – fascinujícím způsobem zpracované dílo!

Tisk

Andele Atlantidy 200Každá ze 44 nádherně provedených vykládacích karet představuje určitý vzkaz archandělů Atlantidy. Karty zobrazují archanděly, kteří vám přinášejí lásku a moudrost, jako světelná tělesa ve tvaru koule. S jejich pomocí dosáhnete míru a radosti ve všech oblastech života. Skrze vzkazy jak je inspirace, harmonie, milost nebo soucit, extáze, romance a důvěra, vám vykládací karty přinesou pohotovou odpověď na vaše otázky ohledně zdraví, bohatství, kariéry a osobních vztahů. Jejich záře osvětlí vaši životní cestu a vy díky nim rozvinete své vlastní věštecké schopnosti.

 


Dovolte archandělům, ať vám prostřednictvím těchto vykládacích karet vnesou do života spokojenost stejně jako obyvatelům dávné Atlantidy. To jsou úvodní slova ke knížce, která doprovází 44 digitálně vytvořených karet. Jsou jiskřivé a čisté – to je jednoznačně první dojem, který jsem z nich měla. Jenže cestu k nim jsem si musela chvíli hledat.


Ačkoliv autoři radí jakým způsobem si ke kartám najít cestu, jak tím zároveň uklidnit sebe a svou duši: výrobou domácího oltáře, použitím vonných tyčinek s poděkováním kartám, meditaci o zlatém světle podél páteře, které potom s výdechem pošlete kartám ve formě lásky. Složité proutkaření srdce – což byl pro mne naprosto neznámý pojem! A další psí kusy. Nevím. Možná pro skalní až fanatické milovníky archandělské a andělské tématiky…  Nicméně za své zkušenosti mohu říci, že i bez těchto psích kusů karty fungují. Asi jako u všeho záleží na tom, jakým způsobem si k nim najdete cestu. Jsou něžné a někdy mi text v knize ani moc neseděl. Jakoby byl moc… přes míru. Přes moji osobní čáru…

Andele Atlantidy 1


Podívejte se na ukázky:


Samael: Božský průvodce, karta Poklid
Samael vám daruje jeden z největších andělských pokladů – klid mysli. Dosáhnete-li klidu, snadno pocítíte nevyčerpatelnou hojnost proudící  ze Zdroje, který se o vás vždy dobře postará. V poklidu se o své trápení podělte s Bohem, protože nebeské síly nám vždycky přinesou řešení v podobě zázraku. Namísto slepého opakování vzorců našeho ega, které nám přináší jen potíže, naučte se důvěřovat jasnovidné síle poklidu.  Klid je přirozený stav naší mysli, ve kterém se oddáváme milosti boží. Zazpívejte tedy Ra Ma Da Sa Sa Say So Hung a přivolejte nádherný klid, který prostoupí každý element vaší bytosti. Láska k poklidu potrvá navěky, stejně jako přetrvává jasná energie Tádž Mahalu.
Rafael: Nebeský lékař, karta Síla Země


Milující Rafael vám vzkazuje, že je třeba zakotvit. Připomíná nádherné energie, které proudí skrze centra jako Glastonbury Tor (což je srdeční čakra Země). Pokud jste ve stresu, stále spěcháte a vaše emoce se střídají jedna za druhou, najděte si chvíli pro sebe, pomalu se nadýchněte, uklidněte se a spojte se s matkou Zemí. Gaia vás vždy podrží a pomůže vám. Jako bezvýhradně milující matka vás upomene, že jste čistou a krásnou bytostí. Nechte Gaiu, ať nese břímě stresu za vás, a všechno bude v pořádku. Odříkejte třikrát Haw a napojíte se na síly Země ve svém nitru.


Haniel: Svatý váleční, karta Úplnost
Je třeba posoudit důležité části svého života a nezapomínat přitom na jeho úplnost. Díky síle úplnosti, integrity dokáže Haniel přeměnit nepříznivé okolnosti na příležitost dobrat se pravdy. Věčný kompas života nás učí, že pravda zjevuje život v jeho úplnosti, v jeho ohnisku. Starodávné váhy rozpoznají pravdu ve vašem srdci. Odříkejte prosím modlitbu k Hanielovi, který vám pomůže rozehnat mlhu iluzí a vyjeví  nedotčenou čistotu vaší duše. Třikrát odříkejte Ra Ma Ti Ma Ra.  Je to prastarý atlantský zpěv, který vás posílí, přenese vás do posvátného jasu a vy se budete cítit blaženi.


Málokdy se mi toto stává, ale tady jsem měla pocit, že textům nerozumím.  Že mne neoslovují, ale naopak, že ony karty mluví přes emoce, přes své obrázky a záření. Vlastně ani ty obrázky nejsou nikterak detailně propracované, ale v tom pravděpodobně leží jejich síla. V jednoduchých symbolech a hlavně v pojmenovaném významu karty.
Nejlépe se mi dělal výklad na tři karty, kdy se tři karty tak asi nejlépe pospojovaly do jednoho významu. Ale kniha obsahuje ještě návod na výklad na jednu kartu a na dvanáct karet. Ten druhý jsem vyzkoušela a přišel mi příliš komplikovaný. Na druhou stranu, kdo má pocit, že s anděly opravdu souzní, je pro něj asi tento náročný a velký výklad tím nejlepším.

Andele Atlantidy 2


O autorech:
Stewart Pearce je mezinárodně uznávaný kouč hlasu, zvukový léčitel a andělské médium působící na  Shakespeare´s  Globe Theatre, the Webber Douglas Academy od Dramatic Art v Londýně a v mnoha dalších centrech po celém světě. Stewart Pearce pracoval s mnoha celebritami a státníky, jako jsou Simon Callow, Vanessa Redgrave, Diana, princezna z Wallesu, a Anita Roddick. Je autorem knih The Alchemy of Voice a The Heart´s  Note (vydáno v nakladatelství Findhorn Press). Jeho CD (v anglickém jazyce), jsou k dispozici na www.thealchemyofvoice.com (možno zakoupit ve formátu MP3)


Richard Crookes už třicet let pracuje jako nezávislý umělec, ilustruje knihy, pořádá výstavy, prodává umělecká díla a zasedá v soutěžních komisích. Začínal s akvarely a to ho naučilo, jak pracovat se světlem a atmosférou. Tuto dovednost využívá v oblasti digitálního umění, které mu dovoluje oživit tradiční kaligrafické techniky pro nová média. S jeho uměním se můžete seznámit na internetových stránkách www.rcrux.com.


Originál: Angels of Atlantis Oracle Cards
Přeložil: Zdeněk Chodora
Vydal: Findhorn Press, Scotland, 2011
České vydání: Synergie Publishing SE, 2014

www.synergiepublishing.com 

( 0 hlasů )


 

Přihlášení



Aneta Žabková: Největší radost mi uděláte kusem klacku z lesa

Vystudovala FAMU (katedra animované tvorby), vytvořila čtyři animované filmy, které získaly řadu ocenění, je úspěšnou ilustrátorkou mnoha dětských knih a přispívá do několika časopisů jako jsou Puntík či Tečka, spolupracovala i s Mateřídouškou a Sluníčkem. Řeč je o Anetě Žabkové.

Po Vodníkovi přichází neméně skvělá Dceřina kletba

Česká spisovatelka Tereza Bartošová zaujala tuzemskou čtenářskou obec předchozím titulem Vodník. Jednalo se o případ, který smrdí bahnem. Nyní přichází Dceřina kletba lákající na obálce na to, že si starý zločin žádá nové oběti.

Banner
CBDB.cz - Databáze knih a spisovatelů, knihy online, ebooky zdarma, eknihy ke stažení

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

„Přesvědčit klienta, že moje práce je nejlepší, je pro mne důležité“, říká japonská stylistka Kumie Holý

Kumie & Petr HolyPod pojmem kimono si většina z nás vybaví tradiční japonský oděv se složitým vázáním, nošený při speciálních příležitostech. Japonská stylistka Kumie Holý však boří zaběhnuté st...

Výborné herecké kreace a silné téma nabízí nový český film Sucho

Sucho to je tísnivé vesnické drama. Na jedné straně velkostatkář a na straně druhé chudý "kolchozník", který nutí rodinu k soběstačnému životu, ale také klíčící láska revoltujících mladých lidí. Zatímco ona je dcerou chudého farmáře, on synem vlivného agrárníka, který sice dává práci půlce dědiny, nicméně půdu, vodu a krajinu devastuje chemií. To je obrazově vytříbený a emočně nabitý film režiséra Bohdana Slámy, který je i autorem scénáře.

Z archivu...

Čtěte také...

Když se ve vesnici začnou dít divné věci…

seznam zapomenutych deti 200Seznam zapomenutých dětí je název prvotiny Patrika Madleho, na kterou jsem byla moc zvědavá. Autora znám totiž z úplně jiného oboru, pracuje jako mluvčí jedné banky a zajímalo mě, jak se osvědčí na literárním pol...


Literatura

Zpříjemněte si začátek školního roku Kouzelným čtením

KC hraveuceni 200Školou povinným už skončilo bezstarostné období a každý si dovede představit, že to pro ně není jednoduché. Po skvěle prožitých prázdninách najednou musí začít fungovat a přijmout do hlavy spousty vědomostí. Tento start jim pomohou usna...

Divadlo

Pejsek a kočička bavili děti první festivalové odpoledne

altDivadelní přehlídka Setkání 2012 Stretnutie není jen o věhlasných divadelních souborech a profláklých tvářích prken, která znamenají svět. Není ani o výhradně dospělém divákovi. Děti jsou ve zlínském divadle vítány, a tak hned první od...

Film

Lajna 2 je plná humoru, ale nezapomíná ani na důležitá témata

 

Lajna 2Televize Seznam již za několik dní uvede druhou řadu komediálního seriálu z hokejového prostředí s názvem Lajna. Dokáže svým ostrovtipem a zajímavým tématem navázat na úspěšnou první řadu? Zúčastnil jsem se slavnostní předpremiéry, kte...