Destrukční deník

Destrukční deník

Tisk

destr 200Pokud někdy tápete, čím podarovat své nejbližší, mám pro vás skvělý tip! Knižních titulů je na internetu dostatek, přesto si neodpustím také vám jeden doporučit. Jak by se vám líbilo, být protentokrát se svým knižním dárkem jedineční? Co takhle knihu nečíst, ale ničit? Myslíme si, že nic lepšího knihomolovi darovat nemůžete a ne, neděláme si legraci, tvořit totiž znamená ničit…

 

Nakladatelství CooBoo nedávno vydalo novinku s názvem Destrukční deník. Tuto knihu plnou úkolů a nápadů, jak všemožně knihu znehodnotit, si i přes počáteční nechuť okamžitě oblíbíte. Nikdy by pravého knihomola nenapadlo, knihu zničit, počmárat, zlomit vazbu, proděravět, nebo si vzít sebou do sprchy. A právě takovéto nápady v Destrukčním deníku najdete.

destr 1


Toto prapodivné dílo od autorky a ilustrátorky Keri Smithové si získalo miliony ničitelů po celém světě a i když to nikdo nechápe, Destrukční deník se stal velikým hitem i u nás, v České republice. Proto není divu, že právě tato kniha se stala nejen bestsellerem, ale také velmi chtěným dárkem k letošním Vánocům.

destr 4


Při prvních stránkách se budete ostýchat a hlavně bát s knihou dělat cokoliv jiného, než v ní pouze listovat, ale věřte, že jakmile se do ničení jednou dáte, už nedokážete přestat. Bezstarostně se vrátíte do dětských let a pastelky budou po dlouhou dobu váš kamarád.

destr 2


V knize se můžete opravdu vyřádit, slepovat strany k sobě, patlat na ni jídlo i kávu a použít ji jako památník a nechat si tam namalovat obrázek, či napsat vzkaz od svých přátel. Z Destrukčního deníku se může lehce stát zábava na celou noc, kdy klasické Sázky a dostihy vystřídá právě tato kniha a vaši přátelé se budou předhánět, kdo ji více poničí. Věřte, že na této knize se brzy stanete závislí a nebudete ji chtít dát z ruky… však to je jeden z úkolů, knihu mít neustále u sebe a je jedno, jak moc se u toho poničí, to je přece účel.

destr 3

 


Keri Smithová: Destrukční deník
CooBoo, 2014
224 stran
Žánr: literatura světová – ostatní, tvořivost, umění
Hodnocení: 100%

Destrukční deník od CooBoo


 

Přihlášení



Aneta Žabková: Největší radost mi uděláte kusem klacku z lesa

Vystudovala FAMU (katedra animované tvorby), vytvořila čtyři animované filmy, které získaly řadu ocenění, je úspěšnou ilustrátorkou mnoha dětských knih a přispívá do několika časopisů jako jsou Puntík či Tečka, spolupracovala i s Mateřídouškou a Sluníčkem. Řeč je o Anetě Žabkové.

Po Vodníkovi přichází neméně skvělá Dceřina kletba

Česká spisovatelka Tereza Bartošová zaujala tuzemskou čtenářskou obec předchozím titulem Vodník. Jednalo se o případ, který smrdí bahnem. Nyní přichází Dceřina kletba lákající na obálce na to, že si starý zločin žádá nové oběti.

Banner
CBDB.cz - Databáze knih a spisovatelů, knihy online, ebooky zdarma, eknihy ke stažení

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Elly: „Motiv písně „Flower“ je inspirovaný i mým osobním životem a myslím, že si tím projde téměř každý člověk.“

elly 200Elly, vlastním jménem Eliška Tunková je novým objevem české popové scény. Momentálně ji čekají zkoušky na konzervatoři a před pár dní jí vyšla anglicky zpívaná píseň Flower. Zjistěte o písni i Elišce více díky našemu rozhovoru.

...

Výborné herecké kreace a silné téma nabízí nový český film Sucho

Sucho to je tísnivé vesnické drama. Na jedné straně velkostatkář a na straně druhé chudý "kolchozník", který nutí rodinu k soběstačnému životu, ale také klíčící láska revoltujících mladých lidí. Zatímco ona je dcerou chudého farmáře, on synem vlivného agrárníka, který sice dává práci půlce dědiny, nicméně půdu, vodu a krajinu devastuje chemií. To je obrazově vytříbený a emočně nabitý film režiséra Bohdana Slámy, který je i autorem scénáře.

Z archivu...

Čtěte také...

Komiks nejen o rovnátkách stojí za pozornost

usmev komiks 200Posledních několik týdnů jsem se stala častým návštěvníkem své skvělé zubařky. Během hodin se strnulým držením hlavy a doširoka otevřenou pusou jsem měla dost času přemýšlet nejen o zubech a o úsměvu, podobně jako hrdinka komi...


Literatura

Evropa, náš domov

evropa nas domov 200V říjnu vyšel pod hlavičkou nakladatelství Albatros zajímavý knižní projekt s názvem Evropa, náš domov, který má čtenářům přiblížit nejrůznější aspekty starého kontinentu z mnoha úhlů. Hlavně o historii, přírodě i kultuře se ...

Divadlo

Divotvorný hrnec – muzikál v barvách duhy

200hrnecMěstské divadlo Zlín zahájilo sezónu muzikálem od Voskovce a Wericha Divotvorný hrnec. Jak se s tímto kouzelným příběhem o hledání štěstí na konci duhy vypořádali, se dozvíte v tomto článku.

...

Film

Čtyřicátá první ochutnávka filmových lahůdek

LFS 200Letní filmová škola pořádá už nějaký ten pátek ochutnávku toho nejlepšího, co filmoví tvůrci vytvořili. Letošní degustační ročník byl už čtyřicátý první a od 24. července do 1. srpna nabídl filmovým fanouškům 237 filmů na 8 promítacích místech.