Naďa Konvalinková ztělesnila bestseller Doreen Virtue

Naďa Konvalinková ztělesnila bestseller Doreen Virtue

Tisk

andele HperexLéčení s anděly - tak zní titul nového cédéčka, které je namluveno klidným, mateřským hlasem paní Nadi Konvalinkové. Má-li k vám promlouvat nějaká milá dobrotivá osoba, takový maminkovský vzor, pak je volba nakladatelství, které je vydalo, naprosto skvělá. Navíc poprvé tu nemusím číst knihu od Doreen Virtue, ale jen v klidu a lenivém pohodlí poslouchat. Jedná se o nezkrácenou verzi knihy Léčení s anděly. 

 

 

Jste-li andělsky zaměření, budete jásat

„Jste obklopeni milujícími a mocnými anděly, kteří vám chtějí pomoci se všemi oblastmi vašeho života. V této knize se k vám dostávají jak esoterické, tak i praktické metody, jak s pomocí andělů léčit vaše vztahy, tělo, profesi či rodinný život.
Dozvíte se, jak poznat vaše Božské poslání, co vám chtějí sdělit andělská čísla, jak vás mohou ovlivňovat zážitky z minulých životů a proč se andělé někdy inkarnují v lidské podobě. Nahlédnete do fascinujícího světa elementálů a přírodních andělů a nechybí ani andělské afirmace ke zvýšení sebevědomí, či obzvlášť účinné andělské modlitby za nalezení životního partnera, ozdravení vztahů v rodině a vyléčení zármutku.“ Tolik se dozvíte na zadní straně obalu. 

Byla jsem moc zvědavá. Knihy Doreen Virtue znám dobře, ale spíše ty, které jsou maximálně kombinované s konvenční psychologií, je to pro mě dokonale namíchaná směs duševní obrody a osvěžení. Případně pomocná ruka, o kterou se můžete doopravdy opřít. 

Ale jak vím, americkou psychoterapeutku Doreen Virtue, Ph.D. proslavila její vášeň pro anděly a andělskou terapii, ke které došla díky svým životním zkušenostem. V současné době pořádá na celém světě k tomuto tématu kurzy a přednášky a kurzy Andělské terapie. 

Andělskou terapii máte nyní možnost ochutnat 

Nahrávka obsahuje více než 7 hodin milých slov, relaxace a zamyšlení nad tím, jak vlastně funguje svět andělů. Neznáte ho? Nevadí - tady se vám představí v celé své kráse a i ten, kdo v ně nevěří, zapochybuje. Nebo si přinejhorším řekne, že pokud si tohle někdo opravdu vymyslel, vymakal to dokonale. Logika, souvislosti, úkoly jednotlivých andělů a i obecně velmi oblíbená andělská čísla, to vše se v těch sedmi hodinách mísí do příjemného koktejlu, který bych asi nejvíc doporučila pro takový lenivý den dovolené, kdy už vypíná mozek. 

Už nemůžu, potřebuji vypnout! 
Chci se prostě jen potěšit a sníst tabulku čokolády je prostě fakt málo! 
Je mi lenivo a chci jen tak potěšit duši… 
Chci se celý den válet v posteli, ale nechci se u toho nudit! 
Mám obrovskou touhu naplnit duši něčím, něčím, co neumím definovat… 

Tak tohle jsou přesně ty emoce a výkřiky duše, pro které je Léčení s anděly jako dělané.
Léčivá moc andělů prý nemá hranic a dokáže nám pomoci vyřešit naše vztahy, zaměstnání, bydlení, finanční otázky a cokoliv, nač si vzpomeneme. Stačí jen uvěřit a své problémy těm laskavým bytostem odevzdat. 

Právě ona laskavost a péče, kterou asi pozemský člověk není schopen druhému dát, je to, co můžete z doby, kterou z tímto cédéčkem strávíte, nasát. Věřte, že je to neuvěřitelný a slovy nesdělitelný zážitek. Něco jako „dovolená pro duši“. Malý návrat do říše dobra, snů, fantazie, nekonečné lásky… a když si jen kousíček z toho odnesete do běžného života, svět bude rázem jasnější a zářivější. 

A nakonec, možná andělé opravdu jsou…  Vyzkoušela jsem si s nimi komunikovat. A… co myslíte?

Zkusit to však musí každý sám.  Ale mě se tohle cedéčko líbí už jen proto, že miluju hlas paní Nadi Konvalinkové. 

Léčení s anděly/ Healing With The Angels, 2004 

andele
Vydalo: HayHouse, Inc., USA 
Přeložila: Kateřina Chocholová a Jorga Hanesová 
Čte: Naďa Konvalinková
Vydalo: Synergie Publishing SE, 2013,

www.synergiepublishing.com


 

Přihlášení



Aneta Žabková: Největší radost mi uděláte kusem klacku z lesa

Vystudovala FAMU (katedra animované tvorby), vytvořila čtyři animované filmy, které získaly řadu ocenění, je úspěšnou ilustrátorkou mnoha dětských knih a přispívá do několika časopisů jako jsou Puntík či Tečka, spolupracovala i s Mateřídouškou a Sluníčkem. Řeč je o Anetě Žabkové.

Po Vodníkovi přichází neméně skvělá Dceřina kletba

Česká spisovatelka Tereza Bartošová zaujala tuzemskou čtenářskou obec předchozím titulem Vodník. Jednalo se o případ, který smrdí bahnem. Nyní přichází Dceřina kletba lákající na obálce na to, že si starý zločin žádá nové oběti.

Banner
CBDB.cz - Databáze knih a spisovatelů, knihy online, ebooky zdarma, eknihy ke stažení

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Samo Alexander, Pressburger Klezmer Band: Som najradšej, keď je na pódium zábava

sam perexPostupne sa dostávame ku Klezmeru zo Slovenska. Začalo to predchádzajúcim CD, kde sme mali jednu pieseň z Vyšných Rastlavíc. Kedysi sme nevedeli, že sa hral na Slovensku, v súčasnosti sme v rôznych knihách naš...

Výborné herecké kreace a silné téma nabízí nový český film Sucho

Sucho to je tísnivé vesnické drama. Na jedné straně velkostatkář a na straně druhé chudý "kolchozník", který nutí rodinu k soběstačnému životu, ale také klíčící láska revoltujících mladých lidí. Zatímco ona je dcerou chudého farmáře, on synem vlivného agrárníka, který sice dává práci půlce dědiny, nicméně půdu, vodu a krajinu devastuje chemií. To je obrazově vytříbený a emočně nabitý film režiséra Bohdana Slámy, který je i autorem scénáře.

Čtěte také...

Životní pouť pobřežní cestou

Pobrezni cesta perexTeprve před několika dny se Raynor dozvěděla, že její manžel Moth trpí nevyléčitelnou nemocí. A k tomu právě přišli o dům a s ním i o práci. Nezbývá jim skoro nic – ani čas. A tak se rozhodnou vydat na pouť dlouhou tisíc kilom...


Literatura

Čtvrtá ruka. Tak trochu jiné love story

ctvrta ruka200V letošním roce se český čtenář dočkal nejnovějšího románu Johna Irvinga Ulice Záhadných tajemství, ale i třetího vydání Čtvrté ruky, které je desátým autorovým románem. Pojďme pryč od čísel a představme si znovu Patricka Wallingforda, nenap...

Divadlo

Sněhurka a já: Pohádkový muzikál pro celou rodinu

Snehurka a ja 200Daisy je na prahu dospívání. Miluje pohádky, jejich srozumitelnost, daný řád, šťastné konce. Věří, že to podobně může fungovat i v opravdovém životě. Setkává se ale s nepochopením, znejistěním… Když se podívá do zrcadla, neví, koho v...

Film

Peter Gábor v jednom kole

peter gabor 200Už dvacet inscenací, pod nimiž je podepsán jako režisér, má na svém kontě v Národním divadle moravskoslezském v Ostravě Peter Gábor. Jeho prozatím poslední prací je hra nizozemských autorů Hermana Kocha a Keese Prinse Večeře, jejíž česk...