Cesta pravého muže vychází v audiopodobě

Cesta pravého muže vychází v audiopodobě

Tisk

cestapravenomuzePamatujete si na Cestu pravého muže? Úžasný bestseller Davida Deidy? Tak se dočkal své audiopodoby a jestli na něco člověk čeká s chvěním rukou a tiky v obou očích, tak je to něco takového? Tak dokonalá sexy kniha opředená hlubokou duchovní moudrostí ve slově? Na tom se dá přece tolik pokazit! 

 

 

Prvním zádrhelem by určitě byl vybraný hlas… Nakladatelství Synergie Publishing SE trefilo do černého. Sama jsem si představovala někoho jako Martina Stránského, který naprosto bravurně namluvil trilogii Millenium od Stiega Larssona. A v tajných (ééé, snad i erotických) snech, jsem doufala, že nakladatelství bude mít naprosto stejný nápad jako já. 

Kdepak – Vladislav Beneš je tím VYVOLENÝM 

Takže to řekněme asi takhle – tuto kultovní knihu o cestě za mužskou i ženskou rovnováhou a sexuální touhou namluvil RICHARD GERE… No jo, právě on. Přesně ten hlas, který znáte z Pretty Woman (och, jak se mi podlamují kolena!), budete poslouchat na tomto cédéčku bez pár minutech SEDM hodin!!! Bude to sedm nejsmyslnějších hodin vašeho života. 

Doporučuji si zalézt do teplých peřin, nejlépe sama, poněvadž jakýkoliv muž by jen kazil ten smyslný požitek, uvařit si horký čaj nebo horké maliny se šlehačkou a šup poslouchat. 

Bude vám krásně. 

Vladislav Beneš (1956)  Dabuje už od dětství a také si zahrál v pár dětských rolích. Po studiu DAMU si zahrál v několika divadlech, včetně Národního divadla, a jeho doménou se staly spíše klasické role (Romeo a Julie, Obsluhoval jsem anglického krále apod). Kromě hereckého působení na divadelních prknech se také věnuje divadelní režii a především dabingu. Jak již bylo zmíněno, svůj hlas propůjčuje tak charismatickým mužům jako je Richard Gere nebo Pierce Brosnan. Uplatňuje se také v nekonečných řadách současných dabovaných zahraničních seriálů typu Kriminálka Las Vegas. Zahrál si také doktora v sanatoriu v seriálu Ulice. 

Knihy Davida Deidy byly přeloženy do více než 25 jazyků a stávají se doporučenou literaturou na univerzitách, workshopech, mužských i ženských skupinách na celém světě. Není divu, Deidovy názory jsou možná jen zdánlivě převratné, protože logicky smýšlející člověk, který ještě neztratil zbytky svých citů, ví, cítí, že to, co čte, je skutečné, že je to pravda. Citlivě i velmi atraktivně podaná konvenční psychologie? Nebo hluboká moudrost člověka, který se prostě moudrý narodil, který jako jeden z mála zůstal mužem? 

Těžko říct a třeba právě nad tímhle můžete hloubat během poslechu. 

Kniha má senzační ohlas! 

Obyčejný český čtenář se s touto knihou setkává nejen díky webovým stránkách nebo knihkupectví, ale také prostřednictvím soukromých doporučení na různých diskuzních fórech anebo prostě jen tak, mezi lidmi. A to je ta nejlepší možná věc, která se knize, naprosto jakékoliv, může přihodit. Osobně věřím, že namluvená verze si získá množství příznivců, i když knižní kouzlo je prostě knižní kouzlo. David Deida tu kombinuje psychologické základy se svými vlastními zkušenostmi, se svou životní cestou a to dává jeho příběhu důvěryhodnost. Uvěřitelnost. Za mě je tento poslech jedním z nej nej, který si kdy můžete do svého audiopřehrávače pořídit. A budu jen doufat, že třeba Deidova Cesta vášně namluvená nebude, protože to už by bylo po 22. hodině. Ale třeba i takové dílo, vymykající se jeho klasice, je důkazem, že umí napsat a oslovit kdekoho, když chce. Že umí cítit život od té jemnější po drsnější až vulgární stránky. Cesta pravého muže je však naprosto kultovní a všechna další díla z ní vychází. 

David Deida, Cesta pravého muže

cesta

Vydalo nakladatelství Synergie Publishing SE
Rok: 2013 
Namluvil: Vladislav Beneš

http://www.kultura21.cz/literatura/4248-david-deida-cesta-praveho-muze

http://www.kultura21.cz/literatura/8160-cesta-praveho-muze--bible-pro-chlapy

Objednat můžete ZDE

( 0 hlasů )

 

Přihlášení



Aneta Žabková: Největší radost mi uděláte kusem klacku z lesa

Vystudovala FAMU (katedra animované tvorby), vytvořila čtyři animované filmy, které získaly řadu ocenění, je úspěšnou ilustrátorkou mnoha dětských knih a přispívá do několika časopisů jako jsou Puntík či Tečka, spolupracovala i s Mateřídouškou a Sluníčkem. Řeč je o Anetě Žabkové.

Po Vodníkovi přichází neméně skvělá Dceřina kletba

Česká spisovatelka Tereza Bartošová zaujala tuzemskou čtenářskou obec předchozím titulem Vodník. Jednalo se o případ, který smrdí bahnem. Nyní přichází Dceřina kletba lákající na obálce na to, že si starý zločin žádá nové oběti.

Banner
CBDB.cz - Databáze knih a spisovatelů, knihy online, ebooky zdarma, eknihy ke stažení

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

„Děti si tancem osvojí koordinaci těla, získají fyzickou kondici, učí se pracovat ve skupině, a hlavně nesedí doma u počítače nebo televize.“

mezinarodni centrum tance 200Přečtěte si rozhovor s Kristýnou Kronovetrovou, jednatelkou a vedoucí produkce Mezinárodního centra tance a Tanečního centra Praha. Zjistíte v něm, jak se dostala do tanečního světa, v čem tkví výhody tance a n...

Výborné herecké kreace a silné téma nabízí nový český film Sucho

Sucho to je tísnivé vesnické drama. Na jedné straně velkostatkář a na straně druhé chudý "kolchozník", který nutí rodinu k soběstačnému životu, ale také klíčící láska revoltujících mladých lidí. Zatímco ona je dcerou chudého farmáře, on synem vlivného agrárníka, který sice dává práci půlce dědiny, nicméně půdu, vodu a krajinu devastuje chemií. To je obrazově vytříbený a emočně nabitý film režiséra Bohdana Slámy, který je i autorem scénáře.

Čtěte také...

Nikdy není pozdě zopakovat si češtinu

100 perlicek 200V nakladatelství Universum vyšla kniha 100 perliček pro (ne)milovníky češtiny, která je dílem Červené propisky.

...

Literatura

VĚŘILI BYSTE… KNIHA PRO CELOU RODINU PRO POUČENÍ I ZÁBAVU

verili byste 200Není to knížka, na jakou jsme zvyklí, jsou to vlastně čtyři různobarevné sešity s tuhým obrázkovým přebalem. Což také znamená, že ji mohou číst najednou čtyři čtenáři. Děti zaujme velké množství barevných obrázků a dospělí se dozvědí ...

Divadlo

Tři mušketýři ve Zlíně: klasika v komediálním hávu

MDZ Tri-musketyri200Poslední premiérou v rámci sezóny 2023/2024 Městského divadla Zlín bude světová klasika z pera Alexandera Dumase Tři mušketýři v nové komediální adaptaci současného amerického dramatika Kena Ludwiga, jehož titul Baskerville: Záhada...

Film

20 let Projektu100

projekt pernyden perexProjekt 100 byl poprvé uveden do českých kin v roce 1995. Dnes již slaví 20-té výročí. Za jeho působení bylo do kiny uvedeno 179 filmů a vidělo je přes 800 tisíc diváků.