Andělská meditace s průvodci pro každý den

Andělská meditace s průvodci pro každý den

Tisk

medi 200Eva Laštovičková, andělská průvodkyně a médium kráčící ve stopách Doreen Virtue, nachystala nové meditační CD pro uvolnění, očistu a relaxaci na každý den. Pomocníky a rádci jsou jí tentokrát dvojice složené z andělů a průvodců z Univerza.

 

 

Laskavý hlas terapeutky ve spojení s tóny speciálně pro tento účel složené hudby postupně navozuje relaxační stav. Krátké, zhruba desetiminutové kapitoly jsou orientovány na posílení identity, sebedůvěry, víry ve vlastní schopnosti a uvědomění si své vlastní ceny.

Při poslechu se člověk může napojit na své srdce, duši, podvědomí a za asistence energie andělů a síly průvodců, mezi které se řadí i kouzelník Merlin, bohyně Pallas Athéna nebo na nebe vzatý mistr Saint Germain, ze sebe vykřeše rezervy, které jej přenesou přes všechny dny v týdnu.

Posilující slova se usazují v podvědomí jako semínka v kypré půdě, která posléze začnou klíčit, zapouštět kořeny a zároveň prorůstat vzhůru do skutečného uvědomění si, že je tomu opravdu tak – vše záleží jen na našem rozhodnutí a je jen na nás, jakou zvolíme cestu. Podněty z vedené relaxace jistě mohou podpořit odhodlání stát se sami sebou. Napomohou rozeznat vlastní vlohy, utřídit hodnoty tak, aby se člověk dokázal sám ocenit a tím pádem si sám sebe více vážil.

medi 1

 

Od nedělního posílení s archandělem Michaelem ve dvojici se Saint Germainem až po sobotní relaxaci s Lakšmí a Anděly z Univerza si lze kapitolky pouštět opravdu jen tak, den po dni, jak jsou zamýšleny. Určitě však nebude na závadu, když se posluchač nechá nést na vlnách milého hlasu autorky CD a mystické hudby, pohrouží se do hlubší relaxace a zamedituje si celý týden naráz – tak, jako se to stalo mně.

Ačkoliv se Eva Laštovičková specializuje na energii se sděleními andělů a poslů z Univerza, potěší svými relaxačně meditačními audio nosiči i posluchače v tomto směru nevěřící, kteří si potřebují třeba jen v klidu utřídit myšlenky. Poselství, která tvoří základ těchto CD, mají tu moc nastartovat pozitivní myšlení téměř v každém z nás, chceme-li se jim otevřít.

Pro kompletní harmonizaci organismu a zvýšení odolnosti proti stresu doporučuji pořídit si i první CD s modrým obalem, které nese název Andělská naděje pro každý den (www.kultura21.cz/mluveneslovo/8978-popron-eva-lastovickova-andelska-nadeje-pro-kazdy-den-recenze). Je totiž zaměřeno na meditaci kdykoliv v průběhu dne a s tímto novým, růžovým tvoří komplet, který obsáhne celý týden i jeho dílčí časové úseky.  Součástí předvánočního balíčku je také kalendář s fotografiemi nejrůznějších andělských výjevů a afirmacemi pro každý jednotlivý měsíc.

medi 2

 

Andělská meditace s průvodci pro každý den
Hlas: Eva Laštovičková
Scénář: Eva Laštovičková, andělé a průvodci z Univerza
Dramaturgie: Daniel Vitouš
Režijní dohled: Jiří Svoboda
Zvuk, střih, mastering: Radek Veselý
Hudba: Daniel Vitouš
Nahráno ve studiu DAMU v Praze, srpen 2014
Hodnocení: 85 %

www.andelskanadeje.cz
www.facebook.com/andelskanadeje

( 3 hlasů )


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner

Hledat

Rozhovor

PETR HORKÝ: V ŠEDESÁTI BYCH CHTĚL VYPADAT JAKO PAN ZIKMUND V PĚTADEVADESÁTI

HORKY PEREXPetr Horký, režisér a dokumentarista, cestovatel a publicista, toho zažil tolik, že jednou on sám bude „výborným materiálem“ pro filmaře. Zatím je to ale on sám, kdo připravil dokument o výjimečném M...

Praštěný nápad Kuny Elišky

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!

Čtěte také...

Audiokniha Pejsek vypravuje rozveselí léto těm nejmenším

 

Pejsek vypravuje 200Rodičům, kteří shání veselé a vtipné příběhy pro nejmenší a neví si rady s výběrem, vydavatelství Tympanum před létem pěkně zahrálo do noty. Nová audiokniha Pejsek vypravuje před ned...


Literatura

Koho zaujme thriller Tonoucí?

tonouci 200V březnu nám nakladatelství Kalibr nadělilo neotřelý společenský thriller Tonoucí od americké autorky Paula Treick DeBoard. Vzpomenete si, že není všechno zlato, co se třpytí a věřit nelze opravdu nikomu…

 

Divadlo

Helenku Součkovou stíhá jedna darda za druhou

darda 200Žákyně 2. a posléze 3. třídy Helenka Součková zvaná též Moby-Dick už dávno odrostla dětským střevíčkům. Místo nich teď v dramatizaci románu Darda spisovatelky Ireny Douskové<...

Film

Jeden svět: Festival dokumentárních filmů v Ostravě již po dvacáté!

Jeden svetZačátkem dubna u nás proběhne filmový festival, na který se opravdu těším. Není ledajaký, žádný mainstream. Je dokumentární a nese na svých bedrech obrovské poselství. Ukáže nám, že všichni na světě máme práva. Jeden svět je festival dokumentárních fil...