V rámci oslavy 8. narozenin portálu Audiolibrix přináší OneHotBook čtyři očekávané novinky i slevy

V rámci oslavy 8. narozenin portálu Audiolibrix přináší OneHotBook čtyři očekávané novinky i slevy

Tisk

onehotbook 200Digitální platforma Audiolibrix slaví 8. narozeniny a již popáté přichází s oblíbenou akcí, během níž si noví i stávající členové můžou pořídit několik stovek audioknih se slevou 50 %. Vydavatelství OneHotBook v rámci oslavy uvede 4 exkluzivní očekávané novinky, a navíc přispěje desítkami audioknih ze své produkce.

 

 

Tato forma čtení si rok za rokem získává nové zástupy fanoušků – audioknižní trh oproti knižnímu stoupl meziročně o více než 35 %. Není se čemu divit. Audioknihy totiž dokázaly ke čtení přilákat i řadu lidí, kteří knihám do té doby nepropadli.

Pokud jste poslechu audioknih zatím nedali šanci, teď máte skvělou šanci si ho vyzkoušet. Domácí audioknižní distributor Audiolibrix totiž právě slaví své 8. narozeniny a nabízí stovky titulů se slevou 50 %. Jde o výběr bestsellerů, mezi nimiž najdete vše od populárních dětských knížek přes detektivky, klasické romány až po návody k rozvoji osobnosti či publicistická díla. Slevová akce trvá celkem 3 dny, začíná ve středu 23. září a každých 12 hodin je ve slevě 80 nových titulů, a to až do půlnoci v pátek 25. září včetně.

Vydavatelství OneHotBook k oslavám přispěje poskytnutím několika desítek svých audioknih. A u této příležitosti rovněž uvede 4 exkluzivní novinky, které posluchači netrpělivě vyhlížejí.

Další Terry Pratchett!

První z nich představuje nové pokračování řady Čarodějky od fenomenálního Terryho Pratchetta. Stejně jako předchozí díly načetla i Dámy a pánové stejně skvělá Zuzana Slavíková. V království Lancre nastává den letního slunovratu, blíží se horká svatojánská noc plná shakespearovských čar a kouzel. Skrze oslabenou hranici mezi dvěma vesmíry se do Zeměplochy vracejí také elfové. Jenže ne sami. Přinášejí s sebou i všechny krutosti tradičně spojené s jejich rodem: únosy počínaje a vražděním konče… Postaví se jim někdo?

onehotbook carodejky

Druhý díl klanu H2O

Ve čtvrtek 24. září ve 12 hodin zahájil svoji pouť zejména k dětským posluchačům druhý díl ságy o klanu H2O od českého autora Petra Stančíka. Svezení prastarou MHD a střet se sektou šílenců v ceně! Příběh H2O a poklad šíleného oka na scénu opět přivádí oblíbenou jednotku rychlého nasazení – Huberta, Huga a Ofélii. Je vyzbrojená zmenšovadlem, které jí umožňuje dostat se k lumpárnám hloub a hlavně na kloub. Pro tuhle neohroženou partu platí, že všichni za jednoho, i kdyby jim technika klekla. Čte Jiří Lábus.

onehotbook H2O

Další moderní klasika

Další premiéru měl nejnovější přírůstek edice Moderní klasika, v níž vydavatelství OneHotBook přináší zásadní díla světové literatury. Audioknižní vydání proslulého románu Parfém: Příběh vraha bavorského spisovatele Patricka Süskinda přináší příběh o rokokovém psychopatovi Jeanu-Baptistovi Grenouilleovi, jenž pojmu „masová vražda“ vtiskl nový, kosmetický rozměr. Posluchačům do ucha ho stylem způsobujícím mrazení v zádech přivede herec Jaromír Meduna.

onehotbook parfem

Něco pro milovníky Kinga

Novinky se dočkali i fanoušci amerického krále hororu Stephena Kinga. Vyjde dlouho očekávaná audioverze jeho románu Zelená míle. Toto podobenství o myších, lidech a nadpřirozených úkazech patří ke Kingovým nejpůsobivějším dílům. Zamýšlí se nejen nad nehumánností nejvyššího trestu, jenž se při zaslepenosti žalobců snadno mění v justiční vraždu, ale i nad břemenem, ke kterému je člověk odsouzen ve snaze dostát pozemské spravedlnosti. Čte Vladislav Beneš.

onehotbook-Zelena mile


Vydavatelství OneHotBook založil v roce 2011 současný majitel Martin Pilař. V současnosti má na svém kontě již na 300 titulů světových i českých autorů. Důraz klade především na co nejvyšší kvalitu, s kompletní profesionální produkcí zahrnující dramaturgii, režii, hudbu, postprodukci a design.

Obchod Audiolibrix působí na českém trhu už od roku 2012. V nabídce má nejen více než 6 000 audioknižních titulů, ale od roku 2018 i největší katalog slovenských a českých podcastů. Jako jediný na trhu nabízí kromě běžného nákupu i výhodné předplatné. Díky němu mohou zákazníci získat audioknihy bez ohledu na jejich cenu za pouhých 199 Kč.

Více informací: www.onehotbook.cz

www.audiolibrix.cz


 

Přihlášení



Aneta Žabková: Největší radost mi uděláte kusem klacku z lesa

Vystudovala FAMU (katedra animované tvorby), vytvořila čtyři animované filmy, které získaly řadu ocenění, je úspěšnou ilustrátorkou mnoha dětských knih a přispívá do několika časopisů jako jsou Puntík či Tečka, spolupracovala i s Mateřídouškou a Sluníčkem. Řeč je o Anetě Žabkové.

Po Vodníkovi přichází neméně skvělá Dceřina kletba

Česká spisovatelka Tereza Bartošová zaujala tuzemskou čtenářskou obec předchozím titulem Vodník. Jednalo se o případ, který smrdí bahnem. Nyní přichází Dceřina kletba lákající na obálce na to, že si starý zločin žádá nové oběti.

Banner

Hledat

Rozhovor

Matej Mináč: Impulzem bylo zaznamenat maminčiny vzpomínky na tragické časy přes úsměvné příběhy

ocima fotografky 200Filmy uznávaného režiséra Mateje Mináče proslavily příběh záchrany 669 dětí sirem Nicholasem Wintonem během 2. světové války. Jeho nejnovější film má název Očima fotografky a je o osudu dítěte, které nemělo to štěstí dostat se vča...

Praštěný nápad Kuny Elišky

Výborné herecké kreace a silné téma nabízí nový český film Sucho

Sucho to je tísnivé vesnické drama. Na jedné straně velkostatkář a na straně druhé chudý "kolchozník", který nutí rodinu k soběstačnému životu, ale také klíčící láska revoltujících mladých lidí. Zatímco ona je dcerou chudého farmáře, on synem vlivného agrárníka, který sice dává práci půlce dědiny, nicméně půdu, vodu a krajinu devastuje chemií. To je obrazově vytříbený a emočně nabitý film režiséra Bohdana Slámy, který je i autorem scénáře.

Čtěte také...

Černý román o škole pro popravčí odkrývá mechanismy moci v absurdní nadsázce

Katyně200Andělsky krásná Lízinka Tachecí se nedostane na střední školu. Její pragmatická matka v honbě za maturitou objeví možnost studia na speciálním utajeném učilišti pro budoucí katy. Přestože Lízinčin otec, vzdělaný humanista, nesouhlasí, spirála groteskní...


Literatura

Obchod se štěstím

obchod se stestim perex„Promiňte, co se tady prodává?“ zeptala jsem se. „ Jak to myslíte?“ divila se stařenka. „Co je napsáno na obchodě, to se taky prodává. Štěstí děvenko. Štěstí.“ „ A… v jaké formě?“ „V jaké...

Divadlo

Zahraj to znovu, Same. Kultovní komedii plnou chytré a osvěžující zábavy uvede Vršovické divadlo MANA

Zahraj to znovu Same 200Komedie, která nezklame. Hra Woodyho Allena plná vtipných, nadčasově platných hlášek o partnerství a smyslu života, která sny staví do kontrastu s životní realitou. To je nová inscenace Zahraj to znovu, Same, kterou od 2...

Film

Jaká je autenticita vjemu?

aute 200Ačkoli obě nyní hodnocené knihy, jak Holubcovo Ještě nejsme za vodou, tak Malaníkové Autenticita ve světě médií, jsou maximálně rozdílné, spojuje je důraz na prozkoumávání vnějškově doložitelných faktů a hodnověrnost následné percepce. Není pak rozhodu...