V únoru na HOLIDAY WORLD – už po pětadvacáté

V únoru na HOLIDAY WORLD – už po pětadvacáté

Tisk

Holiday200Od 18. do 21. února 2016 se na Výstavišti v pražských Holešovicích uskuteční 25. ročník veletrhu cestovního ruchu HOLIDAY WORLD. Veletrh patří mezi nejvýznamnější a nejprestižnější události cestovního ruchu ve střední Evropě.

 

 

V letošním jubilejním ročníku, se čestným hostem veletrhu stává Čína. Návštěvníci se tak mohou těšit na bohatý kulturní program, prezentaci řady čínských touroperátorů a přímých leteckých spojení mezi Prahou a Pekingem

Organizátoři veletrhu letos odhadují účast sedmi stovek vystavovatelů z řad domácích cestovních kanceláří, regionů České republiky, či zahraničních turistických centrál.

Holiday1


Na HOLIDAY WORLD 2016 se letos poprvé v historii veletrhu představí partnerský region - Jihomoravský kraj. Na veletrhu tak budou moci návštěvníci získat zajímavé informace z nabídky turistických možností v regionu, či navštívit vinařskou sekci.
Součástí veletrhu bude i letos bohatý doprovodný program; workshopy, přednášky a semináře na aktuální témata, nebo firemních prezentací. Nebudou chybět filmové přehlídky WorldFilm a Expediční kamera a fotografické výstavy. Společně s veletrhem HOLIDAY WORLD se představí i 10. ročník gastronomického veletrhu TOP GASTRO & HOTEL.

Holiday3

 

Organizátor akce: INCHEBA EXPO PRAHA
Místo konání:    Výstaviště Praha - Holešovice
Otevírací doba: pro odborníky - čtvrtek a pátek: 9.30 – 18.00, pro veřejnost sobota: 9.30 - 18.00 a neděle 9.30 – 17.00.

ilustrační foto autor, Hodnocení 80 %www.holidayworld.cz

 

( 0 hlasů )
  


 

Přihlášení



Aneta Žabková: Největší radost mi uděláte kusem klacku z lesa

Vystudovala FAMU (katedra animované tvorby), vytvořila čtyři animované filmy, které získaly řadu ocenění, je úspěšnou ilustrátorkou mnoha dětských knih a přispívá do několika časopisů jako jsou Puntík či Tečka, spolupracovala i s Mateřídouškou a Sluníčkem. Řeč je o Anetě Žabkové.

Po Vodníkovi přichází neméně skvělá Dceřina kletba

Česká spisovatelka Tereza Bartošová zaujala tuzemskou čtenářskou obec předchozím titulem Vodník. Jednalo se o případ, který smrdí bahnem. Nyní přichází Dceřina kletba lákající na obálce na to, že si starý zločin žádá nové oběti.

Tapír

  • TAPÍR 2/2024
    Vždycky to uteče jak voda…  Nedávno jsme ještě listovali prvním číslem Tapíra tohoto roku a už je tady číslo druhé....
  • TAPÍR 1/2024
    S novým rokem přichází i nové číslo vašeho oblíbeného humoristického časopisu Tapír. Letos jsme se zakousli už do sedmého ročníku!...
  • Tapír 6/2023
    Poslední číslo Tapíra pro rok 2023 je venku! V tomto vydání se můžete těšit na vtipy zaměřené na téma Na...
Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

POKEC s Terezou Kostkovou a Liborem Boučkem

pokec 200Moderátorská esa Terezu Kostkovou a Libora Boučka veřejnost moc dobře zná. Co mají společného? Mají za sebou moderování velkých televizních show. Tereza bravurně uvedla (spolu s Markem Ebenem) StarDance…když hvězdy tančí, TýTý nebo Silvestr. Libor má v...

Výborné herecké kreace a silné téma nabízí nový český film Sucho

Sucho to je tísnivé vesnické drama. Na jedné straně velkostatkář a na straně druhé chudý "kolchozník", který nutí rodinu k soběstačnému životu, ale také klíčící láska revoltujících mladých lidí. Zatímco ona je dcerou chudého farmáře, on synem vlivného agrárníka, který sice dává práci půlce dědiny, nicméně půdu, vodu a krajinu devastuje chemií. To je obrazově vytříbený a emočně nabitý film režiséra Bohdana Slámy, který je i autorem scénáře.

Čtěte také...

Lesní klub Senohraby děti pokřtily zpěvem o drakovi

Skolka 200Není špatné počasí, pouze špatné oblečení. To je jedním z hesel Lesního klubu Senohraby, kde mohou pod dohledem zkušených pedagožek trávit dny děti od tří do šesti let. Zatím jich je desítka. Michaelskou slavností byla činnost klubu slavnostně odsta...

Z archivu...


Literatura

Zahradnické pokusy s kachnou Justýnou

pigy 200Kachna Justýna je v první knize s prasátkem Pigym prezentovaná jako zahradnice a také trochu popleta – když mluví, vždy něco pomotá. Ale zahradničit umí opravdu dobře, a když je potřeba, moudrá sova Heda vše dovysvětlí!

...

Divadlo

Již rok se hraje v Divadle Na Maninách původní český muzikál, Robinson Crusoe

robinson 200Autorem hudby muzikálu Robinson Crusoe je Zdeněk Hrubý, scénáře Ivan Hubač a texty písní napsal Jan Krůta. Režisérem představení je herec a režisér Václav Knop, choreografem představení je Tomáš Kuťák.

...

Film

Fliegauf naznačuje, odkud vane vítr

je to jen vitrI takový bývá úděl umělce! Zatímco film maďarského autora Bence Fliegaufa získává uznání od festivalových porot (Stříbrný medvěd na MFF v Berlíně) i lidsko-právních organizací (cena Amnesty International Film, Peace Film ...