Vyzkoušejte revoluční ultralehké outdoorové jídlo

Vyzkoušejte revoluční ultralehké outdoorové jídlo

Email Tisk

outdoor jidlo perexČeská značka Adventure Menu již více než 8 let vyrábí 100% přírodní jídlo pro sportovní nadšence, kteří při svých výpravách s batohem na zádech potřebují kvalitní stravu s co nejnižší hmotností. Její sortiment se nyní rozšíří o naprosto převratnou novinku v podobě ultralehkého jídla, které bude sušené novou unikátní technologií. Díky ní si jídlo zachová přirozenou chuť domácího ručně vařeného pokrmu a jeho příprava bude nesmírně jednoduchá – jen se zalije studenou vodou a za 12 minut se díky speciálnímu systému ohřeje a zároveň rehydruje. Novinka je v tuto chvíli v předstihu k zakoupení na Hithitu.

Chtěli jsme dopřát pořádné poctivé jídlo i těm, kteří na cestách řeší každý gram na zádech. Poslední dva roky jsme intenzivně pracovali na vývoji nové řady produktů. Nyní finišujeme výrobu samotného stroje a implementaci nové technologie, tak aby bylo v polovině roku možné zákazníkům nabídnout kompletní řadu nových ultralehkých outdoorových jídel,“ popisuje spoluzakladatel značky Radek Slabý.  


A v čem je vlastně nová technologie tak unikátní? „Primárně je daleko ekologičtější než běžně používaná lyofilizace (sušení vymražením) a výsledné jídlo si navíc zachovává nutriční hodnoty i přirozenou chuť ručně vařeného jídla. Ročně jeden stroj ušetří až 270.000kWh a jídlo odlehčí až o 70 %. Navíc příprava jídla je extrémně jednoduchá a rychlá,“ vysvětluje s úsměvem Radek Slabý.


Nová řada ultralehkých outdoorových jídel bude obsahovat 12 různých variant. Na své si tak přijdou nejen masožravci, ale třeba i vegetariáni, vegani nebo lidi s bezlepkovou dietou. K tomu, aby se jídlo dostalo k zákazníkům již v polovině letošního roku, jak je v plánu, by značce Adventure Menu měla dopomoci sbírka na crowdfundingovém serveru Hthit.cz .


Na Hithitu vybíráme především na pomoc s financováním celého nákupu technologie. Máme za sebou dva roky intenzivního vývoje, který jsme samozřejmě financovali sami, ale to byl jen začátek. Teď teprve přichází ta hlavní část. Každý příspěvek nám pomůže posunout se blíže k vysněnému cíli,“ dodává Radek Slabý. Pro přispěvatele jsou kromě nových ultralehkých jídel připraveny i odměny jako třeba samoohřev, outdoorové doplňky nebo dobrodružný víkend.


Kromě zajímavých odměn ale značka Adventure Menu nabízí ještě něco navíc. Každý, kdo projekt podpoří si totiž může navrhnout své vlastní jídlo a ten nejlepší recept na konci kampaně vyhraje super cenu! Adventure Menu totiž vítězný pokrm zařadí do svého sortimentu a jeho autor získá poukaz na nákup jídel v hodnotě 10.000,-Kč.  Tak co? Půjdete do toho s nimi?

 

outdoor jidlo 01



Související články:
Nejnovější články:
Starší články:

 
Banner

Přihlášení



Anketa

  • Mezinárodní festival kresleného humoru 2019
    Čtvrtý ročník skončil a opět se vydařil. Kdo jste nepřijeli, budete celý rok litovat, že jste nebyli. Tak příští rok...
  • Tapír červenec-srpen 2019
    Od 28. června vychází další číslo našeho humoristického časopisu TAPÍR. Můžete se těšit na: – Rozhovor s Václavem Vydrou a Pavlem Rakem...
  • Tapír č. 3- 2019
    Od 30. dubna vychází další číslo našeho humoristického časopisu TAPÍR. Můžete se těšit na: – Rozhovor s Miloslavem Martenkem (kreslíř, humorista, letec…)...

Rozhovor

Tomáš Savka – Osmý světadíl je pro mě mimořádné dílo

savka 200Tomáš Savka si již tuto sobotu, 14. prosince v pražském Divadle V Rytířské, zazpívá spolu se svými hosty v rámci koncertu „Swinging Christmas“ písně Karla Hály, Waldemara Matušky, Sammy Davise jr., či Franka Sinatr...

Hledat

Chaty s osobností

Čtěte také...

Vzpomínky na Teplicko
pozvanka perSrdečně Vás zveme na slavnostní vernisáž výstavy "Vzpomínky na Teplicko", která se koná ve čtvrtek 13. července 2017 v 17 hodin v Regionálním muzeu v Teplicích. Výstava je společným projektem Regionálního muzea v Teplicích, Sudetoněmeckého ...

Literatura

Česká raw food: Tajemství těch nejlepších

raw200Tuto knihu lze považovat za jedinečný projekt, který spojuje recepty živé stravy a příběhy lidí, kteří v naší republice spojili svůj život s aktivní propagací všeho, co se raw food týká. Od distribuce speciálních kuchyňských spotřebičů, až po restaurace neb...

Divadlo

Palmovka přežila. Svou scénu otevře veřejnosti premiérou o Stalinovi.

palmo200Od dob ničivých povodní v roce 2013, proběhla v Divadle pod Palmovkou rozsáhlá rekonstrukce vnitřních prostor budovy  spolu s výměnou vedení a ostatního personálu. Jen díky vstřícnosti a pochopení dalších divadelních scén se podařilo částečný chod divad...

Film

Hardcore Henry

hh200Zběsilý a šílený akční nářez v neuvěřitelném tempu. Hardcore Henry je první film na světě natočený kompletně, a tím je myšleno od úplného začátku až do úplného konce, z pohledu první osoby. Přesně jako počítačové střílečky, které jsou samozřejmě stěžejní insp...