Vyzkoušejte revoluční ultralehké outdoorové jídlo

Vyzkoušejte revoluční ultralehké outdoorové jídlo

Email Tisk

outdoor jidlo perexČeská značka Adventure Menu již více než 8 let vyrábí 100% přírodní jídlo pro sportovní nadšence, kteří při svých výpravách s batohem na zádech potřebují kvalitní stravu s co nejnižší hmotností. Její sortiment se nyní rozšíří o naprosto převratnou novinku v podobě ultralehkého jídla, které bude sušené novou unikátní technologií. Díky ní si jídlo zachová přirozenou chuť domácího ručně vařeného pokrmu a jeho příprava bude nesmírně jednoduchá – jen se zalije studenou vodou a za 12 minut se díky speciálnímu systému ohřeje a zároveň rehydruje. Novinka je v tuto chvíli v předstihu k zakoupení na Hithitu.

Chtěli jsme dopřát pořádné poctivé jídlo i těm, kteří na cestách řeší každý gram na zádech. Poslední dva roky jsme intenzivně pracovali na vývoji nové řady produktů. Nyní finišujeme výrobu samotného stroje a implementaci nové technologie, tak aby bylo v polovině roku možné zákazníkům nabídnout kompletní řadu nových ultralehkých outdoorových jídel,“ popisuje spoluzakladatel značky Radek Slabý.  


A v čem je vlastně nová technologie tak unikátní? „Primárně je daleko ekologičtější než běžně používaná lyofilizace (sušení vymražením) a výsledné jídlo si navíc zachovává nutriční hodnoty i přirozenou chuť ručně vařeného jídla. Ročně jeden stroj ušetří až 270.000kWh a jídlo odlehčí až o 70 %. Navíc příprava jídla je extrémně jednoduchá a rychlá,“ vysvětluje s úsměvem Radek Slabý.


Nová řada ultralehkých outdoorových jídel bude obsahovat 12 různých variant. Na své si tak přijdou nejen masožravci, ale třeba i vegetariáni, vegani nebo lidi s bezlepkovou dietou. K tomu, aby se jídlo dostalo k zákazníkům již v polovině letošního roku, jak je v plánu, by značce Adventure Menu měla dopomoci sbírka na crowdfundingovém serveru Hthit.cz .


Na Hithitu vybíráme především na pomoc s financováním celého nákupu technologie. Máme za sebou dva roky intenzivního vývoje, který jsme samozřejmě financovali sami, ale to byl jen začátek. Teď teprve přichází ta hlavní část. Každý příspěvek nám pomůže posunout se blíže k vysněnému cíli,“ dodává Radek Slabý. Pro přispěvatele jsou kromě nových ultralehkých jídel připraveny i odměny jako třeba samoohřev, outdoorové doplňky nebo dobrodružný víkend.


Kromě zajímavých odměn ale značka Adventure Menu nabízí ještě něco navíc. Každý, kdo projekt podpoří si totiž může navrhnout své vlastní jídlo a ten nejlepší recept na konci kampaně vyhraje super cenu! Adventure Menu totiž vítězný pokrm zařadí do svého sortimentu a jeho autor získá poukaz na nákup jídel v hodnotě 10.000,-Kč.  Tak co? Půjdete do toho s nimi?

 

outdoor jidlo 01



Související články:
Nejnovější články:
Starší články:

 

Přihlášení



Tapír

  • Tapír č. 5 září – říjen
    Od 30. srpna vychází další číslo našeho humoristického časopisu TAPÍR. Můžete se těšit na: – Rozhovor s Ivo Šmoldasem – Tapír na houbách...
  • Tapíří letní dárek
    Máte již poslední číslo Tapíra přečtené a nechce se vám čekat na nové, které vyjde 30. srpna? Připravili jsme pro...
  • Mezinárodní festival kresleného humoru 2019
    Čtvrtý ročník skončil a opět se vydařil. Kdo jste nepřijeli, budete celý rok litovat, že jste nebyli. Tak příští rok...
Banner

Rozhovor

Goodfellas: „Hudba, kterou hrajeme, je sexem doslova prolezlá!“

altUž jste slyšeli o Goodfellas? O kapele, která natáčela v Kalifornii, protože jeden jejich člen vše prohrál v kasínu a jeho majitel se slitoval? O skvělých kamarádech, kteří posbírali Anděla a Žebřík za objev r...

Hledat

Chaty s osobností

Čtěte také...

Divadelní fakulta JAMU v Brně znovu otevře Univerzitu třetího věku

200spoJanáčkova akademie múzických umění v Brně v roce 2014 znovu otevře Univerzitu třetího věku (U3V). Nabídku tří kurzů nyní zveřejnila Divadelní fakulta JAMU, která je připravuje pro seniory v rámci celoživotního vzdělávání. V minulém akademickém roce DiFa...


Literatura

Staňte se odborníky na orchideje

zdrave orchideje 200Knižní klub všem milovníkům kytiček a především orchidejí prostřednictvím edice Esence přinesl knihu Zdravé orchideje s podtitulem Aby dobře rostly a krásně kvetly. Autorkou je Sara Rittershausenová.

Divadlo

Jak si vedli němečtí divadelníci v Praze?

az k horkemu konci divadloAspoň trochu vstoupila do povědomí ta skutečnost, že v meziválečné Praze kvetlo dvojjazyčné písemnictví, české a německé (přesněji německo-židovské), velké zjevy jako Franz Kafka se již dávno staly nedílnou součástí pr...

Film

SVĚTY NA POKRAČOVÁNÍ

svety na pokrac 200Pětatřicetiletý badatel v audiovizi Radomír D. Kokeš, spjatý s brněnskou univerzitou, se čtenáři komunikuje už déle než celé desetiletí (hlavně skrze časopis Cinepur).  Nedávno se představil knihou Rozbor filmu, shrnující výsledky p...