Jody Bergsma: Kouzelné časy: Přesná trefa, kde mám problém?

Jody Bergsma: Kouzelné časy: Přesná trefa, kde mám problém?

Tisk

kouzelnecasy perexs

Potřebujete se ráno naladit? Třeba vůbec na to, jak se dnes máte, jak se na dnešek naladit? Právě to bývá nejčastější ranní potíž – jak načnout den, aby byl co nejlepší. Čemu se věnovat, na co se zaměřit? S tím pomohou karty Kouzelné časy, jež jsou pro takové pohodové inspirování jako dělané. Něžná a zároveň silná poselství jsou součástí malé knížečky i jednotlivých karet. A musím říci, že jsou to karty velmi přesné a odhalují všednodenní a zároveň pro mysl i duši velice obohacující témata a náhledy na život. Někdy stačí, abychom vykročili do nového dne s myšlenkou, že se budeme cestou do práce usmívat….

A den je rázem jiný.

A budeme ho jinak vnímat a jiných věcí si všimneme a tím pádem také JINÉ VĚC POTKÁME.

Nebo naopak, někdy nám přijde vhod se na celý den spíše zahloubat do sebe, čímž se odpoutáme od zbytečně vysilujících energií druhých lidí. A nebudeme trpět pocitem, že se musíme přemáhat. Někdy prostě nemusíme.

V tomto směru vnímám tyto karty jako jedinečné – právě tyto jemné a jedinečné energie dokázaly perfektně obsáhnout.

Udělejte dnešek dneškem! Aneb KARTY V PRAXI:

Při dnešním pokusu jsem si vytáhla kartu Pouť:

„Jsi na cestě ke své vlastní velikosti. Tvá duše touží najít cestu. Jen ty sama můžeš vybrat správný směr.“

Výsledek? Nevím, jestli jsem něco vědomě vybírala, ale den se seběhl po sérii nic moc dnů, velmi hezky. Pár věcí se dořešilo, vše klapalo jak po drátkách a když ne, snadno mne napadlo řešení. Nevyšilovala jsem zacyklená v pocitu neúspěchu. Och, jaká úleva!

A zvědavě jsem si vytáhla i kartičku na zítřek či více do budoucna a jsou tam nějaké příznivé osudové změny, které jsou za dveřmi a které souvisí s tím, o co jsem se v minulosti zasadila. Tak se vyplatí makat, řekla bych!

A TAK NĚJAK PODOBNĚ SI MŮŽETE S KOUZELNÝMI ČASY HRÁT.

Jaké výklady jim sluší nejvíce?

-          Rozhodně doporučuji denní výklady, jen pro zajímavost a jako „ranní zákusek pro duši“

-          Vyzkoušejte i rozsáhlejší výklady z knížečky, protože poznáte sílu spojených karet v jeden celek – tam opravdu začínají promlouvat obrázky, mají hodně společných prvků spojují se v příběh.

-          Skvělé jsou jako základní kámen tarotového výkladu pro „identifikaci situace“

-          Výborně poslouží i jako dovýklad tarotovému či jinému výkladu – vnesou do něj emoce a lehkost a úhel pohledu, který skrývá něco cenného.

O autorce
Jody Bergsma vystudovala strojírenství i přesto, že od dětství ráda malovala a zachycovala své sny, vyhrála spousty malířských soutěží. Později zjistila, že malování je jejím posláním, a kromě svého talentu využila i znalosti geometrie, založila si svou společnost a dala se do vytváření mnoha obrazů, výstav, ilustrování šesti fantasy knih, z nichž tři také sama napsala. Žije se svými dětmi v Bellinghamu ve Washingtonu. Více o ní najdete na www.bergsma.com

kouzelnecasy

 

Kouzelné časy / Magical Times Empoweremend Cards

Přeložila: Kristýna Hanzlová

Vydalo nakladatelství Synergie Publishing SE,

Rok vydání: 2019

Web: www.synergiepublishing.com

Hodnocení: 99 % (dokonalé obrázky, texty možná chtěly více rozepsat v knížečce)


 

Přihlášení



Aneta Žabková: Největší radost mi uděláte kusem klacku z lesa

Vystudovala FAMU (katedra animované tvorby), vytvořila čtyři animované filmy, které získaly řadu ocenění, je úspěšnou ilustrátorkou mnoha dětských knih a přispívá do několika časopisů jako jsou Puntík či Tečka, spolupracovala i s Mateřídouškou a Sluníčkem. Řeč je o Anetě Žabkové.

Po Vodníkovi přichází neméně skvělá Dceřina kletba

Česká spisovatelka Tereza Bartošová zaujala tuzemskou čtenářskou obec předchozím titulem Vodník. Jednalo se o případ, který smrdí bahnem. Nyní přichází Dceřina kletba lákající na obálce na to, že si starý zločin žádá nové oběti.

Tapír

  • TAPÍR 2/2024
    Vždycky to uteče jak voda…  Nedávno jsme ještě listovali prvním číslem Tapíra tohoto roku a už je tady číslo druhé....
  • TAPÍR 1/2024
    S novým rokem přichází i nové číslo vašeho oblíbeného humoristického časopisu Tapír. Letos jsme se zakousli už do sedmého ročníku!...
  • Tapír 6/2023
    Poslední číslo Tapíra pro rok 2023 je venku! V tomto vydání se můžete těšit na vtipy zaměřené na téma Na...
Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Bez vášně je život šedý a nudný

Martina Adamcová - Tina Adams - foto Dorota BylicaPřiznává, že patří k těm šťastlivcům, kteří vždy věděli, co chtějí v životě dělat a nakonec se jí to podařilo a dokázala se prosadit i v dalek...

Výborné herecké kreace a silné téma nabízí nový český film Sucho

Sucho to je tísnivé vesnické drama. Na jedné straně velkostatkář a na straně druhé chudý "kolchozník", který nutí rodinu k soběstačnému životu, ale také klíčící láska revoltujících mladých lidí. Zatímco ona je dcerou chudého farmáře, on synem vlivného agrárníka, který sice dává práci půlce dědiny, nicméně půdu, vodu a krajinu devastuje chemií. To je obrazově vytříbený a emočně nabitý film režiséra Bohdana Slámy, který je i autorem scénáře.

Čtěte také...

Philip a Stephanie Carr-Gomm: Tarot – Magie Druidů

TarotZemité barvy na kartách, zelená příroda a výjevy, které souzní s lidskou duší na hlubokých, dávno zapomenutých úrovních, mohou zaujmout nejen každého, kdo má rád druidské a wicca tradice, ale také člověka s touhou po rovnováze v životě. Možná je právě na této karetn...

Z archivu...


Literatura

Zavítejte na návštěvu Za pověstmi Šumavy

za-povestmi sumavy 200V dubnu vydalo nakladatelství CPress knihu Ondřeje Fibicha plnou příběhů a zkazek Za pověstmi Šumavy. Pokud v tomto kraji bydlíte nebo jste okouzleni přírodou, pojďte odhalit historii a ústní lidovou tvořivost.

...

Divadlo

Oblíbený herec Zdeněk Junák oslaví 70. narozeniny

Zdenek Junak 200Brněnskou hereckou a rozhlasovou legendu, jakou je všem velmi dobře známý Zdeněk Junák, snad ani není třeba dlouze představovat. Populární je nejen v Brně, ale díky seriálům Četnické humoresky či Vinaři, rozhlasu i dabingu zná jeho s...

Film

Tohle je válka! Romantika v akčním hávu
ImageJak to vypadá, když se dva nejlepší kamarádi, oba špičkoví agenti CIA, zamilují do jedné dívky? Není to sice přímo příběh ze života, se kterým bychom se mohli ztotožnit, ale své diváky si určitě najde. Jedná o snímek, který sice neurazí, ale a...