Petr Kolář: „Na fotečku v plavkách si fanoušci budou muset ještě počkat“

Petr Kolář: „Na fotečku v plavkách si fanoušci budou muset ještě počkat“

Tisk

kolar brnokoncert perexZpěvák Petr Kolář nemá čas na zahálení - svou poslední desku s názvem Čas nás naučí nahrával v Los Angeles, nyní pro své fanoušky chystá nové album a aktuálně má před sebou několik koncertů. Ten nejbližší je ve čtvrtek 26.6.2014 v prostorách Tenisových kurtů v Lužánkách, na který u nás můžete vyhrát i vstupenky. Naladit na Petrovu notu se můžete právě u tohoto rozhovoru.


Petře, jak se máte v těchto krásných slunečních dnech? Máte rád léto?

Mám se krásně, jen jsem spíš zimní typ a mám raději zimu a hory.

A plánujete po koncertním létě nějakou dovolenou? Máte nějaký koncert, na který se obzvlášť těšíte?

Ano, pojedeme s přítelkyní na pár dní na Krétu. Jinak budu především pracovat na nové desce. Já se těším na všechny své koncerty. Nerozlišuji je od sebe, každý koncert musím odehrát na 100 % a vždy doufám, že i fanoušci si ho užili stejně jako já.

Tento rozhovor vzniká u příležitosti vašeho koncertu v brněnských Lužánkách. Nalákejte naše čtenáře, na co se mohou těšit?

Fanoušci se mohou těšit jak na starší hity jako je například Vyznání, či Ještě že tě lásko mám, tak i na nové hity z alba Čas nás naučí jako např: Navzdory hříchům nebo Žijeme z lásky. Všechno za doprovodu mé kapely.

Vaše poslední deska Čas nás naučí je z roku 2011 a obsahuje velmi oblíbený hit Navzdory hříchům. Jak toto album zpětně hodnotíte?

Každé album se vytváří v nějakém životním rozpoložení, v kterém se momentálně nacházíte, takže album Čas nás naučí přesně odráží to, jak jsem se cítil v dané době, kdy album vznikalo.

Na tomto albu jste pracoval v Americe. Povězte nám nějaké zajímavosti z nahrávání a především, jaká to byla zkušenost?

Asi každý muzikant z ČR má sen se podívat do muzikantské meky jako je Los Angeles a já jsem měl to štěstí, že jsem tam mohl pracovat i s místními muzikanty, kteří mě vzali mezi sebe a byli ochotni se mnou pracovat, což je splněný dětský sen a velká životní zkušenost.

kolar brnokoncert

Musím uznat, že máte i velkou fanouškovskou základnu – jen na Facebooku vás sleduje téměř 35 tisíc a k tomu oficiální fanklub. Jak s ním spolupracujete? Co děláte pro vaše fanoušky?

S fanoušky se přes facebook snažím komunikovat a podělit se s nimi o své zážitky. Největší úspěch na fb podle mě mají především fotky z koncertů a připravované novinky.

Nechystáte pro fanoušky něco speciálního? Z Facebooku jsem měla dojem, že by dámské osazenstvo nejvíce potěšily nějaké fotky v plavkách. Co? :)

Pro fanoušky chystám především novou desku, no a na fotečku v plavkách si budou muset ještě počkat :)

Nicméně, jaké máte plány na tento rok, tedy na dobu po koncertech? Budete pracovat na novém materiálu?

Ano na novém materiálu už intenzivně pracuju a pevně věřím, že společně s producentem desky Milošem Dodo Doležalem vytvoříme další příjemnou řadovou desku Petra Koláře, plnou pocitů, emocí a energie.

Na závěr vás poprosím o vzkaz pro naše čtenáře a přeji plno spokojených posluchačů!

Milí čtenáři portálu Kultura 21 přeji Vám spokojené léto a samé příjemné zprávy.


 

Přihlášení



Aneta Žabková: Největší radost mi uděláte kusem klacku z lesa

Vystudovala FAMU (katedra animované tvorby), vytvořila čtyři animované filmy, které získaly řadu ocenění, je úspěšnou ilustrátorkou mnoha dětských knih a přispívá do několika časopisů jako jsou Puntík či Tečka, spolupracovala i s Mateřídouškou a Sluníčkem. Řeč je o Anetě Žabkové.

Po Vodníkovi přichází neméně skvělá Dceřina kletba

Česká spisovatelka Tereza Bartošová zaujala tuzemskou čtenářskou obec předchozím titulem Vodník. Jednalo se o případ, který smrdí bahnem. Nyní přichází Dceřina kletba lákající na obálce na to, že si starý zločin žádá nové oběti.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Režisér Tomáš Krupa: „Dúfam, že nikdy nebudem musieť stáť ja alebo niekto z môjho okolia pred takouto voľbou.“

tomas krupa 200Slovenský režisér Tomáš Krupa si pred niekoľkými dňami odniesol ocenenie v rámci udeľovania cien Slnko sieti za najlepší dokumentárny film za rok 2019. Nim je film Dokonalá smrť, ktorý vznikol v slovensko-česko-francúzsko-nemecko-rakúskej ...

Výborné herecké kreace a silné téma nabízí nový český film Sucho

Sucho to je tísnivé vesnické drama. Na jedné straně velkostatkář a na straně druhé chudý "kolchozník", který nutí rodinu k soběstačnému životu, ale také klíčící láska revoltujících mladých lidí. Zatímco ona je dcerou chudého farmáře, on synem vlivného agrárníka, který sice dává práci půlce dědiny, nicméně půdu, vodu a krajinu devastuje chemií. To je obrazově vytříbený a emočně nabitý film režiséra Bohdana Slámy, který je i autorem scénáře.

Čtěte také...

Občas to hraničí s akousi schizofréniou, říká o své práci operní pěvec Šimon Svitok

simon svitok perexBylo to začátkem loňského roku,  co barytonista Šimon Svitok, sólista a zároveň umělecký šéf Státní opery Banská Bystrica, oslavil dvacet let působení na divadelní scéně. Bylo to pěkné výročí a tak jsem tomu věnoval několik člán...


Literatura

Životní pouť pobřežní cestou

Pobrezni cesta perexTeprve před několika dny se Raynor dozvěděla, že její manžel Moth trpí nevyléčitelnou nemocí. A k tomu právě přišli o dům a s ním i o práci. Nezbývá jim skoro nic – ani čas. A tak se rozhodnou vydat na pouť dlouhou tisíc kilom...

Divadlo

Tereza Ramba a Eliška Křenková odehrají Amerikánku: V kleci už tento čtvrtek ze Safari Parku Dvůr Králové

amerikanka 200Další představení Amerikánky z plánované série Hrajeme pro medici se tento čtvrtek 30. dubna odehraje ve vnitřním výběhu pro hyeny ze Safari Parku Dvora Králové.

...

Film

KLIP: Porno převlečené za umění? Ani náhodou!

srbsky film klipOd chvíle, kdy – díky akci pro filmofily ´Fresh Film Fest´ - do naší distribuce vpadl snímek Klip, se ozývá ze všech stran Klip! Klip! Hurá!, anebo Klip! Klip! Fuj! Jak kdo do divácké veřejnosti volá, tak se pak z div...