V zábavném pořadu Partička uvidíte Vydru

V zábavném pořadu Partička uvidíte Vydru

Tisk

partička5Jak jste si mohli všimnout, na obrazovky televize Prima se vrací zábavný pořad Partička. Jen s lehkou obměnou. Mezi herci už neuvidíme Ondřeje Sokola. Místo něj se můžeme těšit na jiné známé komiky, např. Jakuba Koháka nebo Michala Novotného. A samozřejmě na spoustu známých hostů z řad celebrit.

 

 

My se byli podívat rovnou na živém natáčení této zábavné improvizační show v divadle RockOpera Praha. A hostem tohoto dílu byla vydra. Ale ne ledajaká. Byla to vydra ze známých vod. Oblíbený herec Václav Vydra.

 partička1 

Všichni účinkující si společně zahráli hru Živé kulisy, a to na téma prodej cirkusu. Michal Suchánek jako principál se snaží prodat svůj cirkus potenciálnímu kupci - Václavovi Vydrovi. Geňa, Igor a Michal svým tělem ztvárňují věci a zvířata, o kterých Suchoš mluví.

 partička2 

Následovala hra Blázni na téma plavba Kryštofa Kolumbuse. V roli bájného mořeplavce se ukázal Richard Genzer. Ostatní ztvárnili posádku, která trpí jistými chorobami. Jejich choroby se spouští při určitém aktu. Václavova mořská nemoc vyslovením slova “jako”. Suchošova koktavka zase dotekem ucha. A Martin, ten se při náznaku únavy promění v krejčího. Zajímavá kombinace, která přivádí k smíchu. Kor když Geňa je opět v roli toho, co má jednotlivé choroby a spouštěče odhalit. On je na to totiž expert.

  partička3 

V závěru si opět všichni zahráli hru Ptačí perspektiva na téma vražda. Pozorovat naživo, jak se herci plazí po zemi, přelézají přes sebe a snaží se vytvořit přirozený pohled na scénku, byl komický. Michal Novotný ve scénce spáchá sebevraždu a ostatní případ řeší.

 partička4 

Vyřeší ho? To se dozvíte, pokud budete sledovat Primu ve čtvrtek v čase 21:45.


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Zpěvák JEN: „Koncerty miluju, hudbu dělám hlavně kvůli živému hraní“

Jen 200Zpěvák a skladatel Jan Nedvěd, známý pod uměleckým jménem JEN, nezahálí a svým fanouškům pravidelně servíruje nové songy a videoklipy. V letošním roce plánuje také vydání debutového alba. Kromě toho se stíhá věnovat i svým koníčkům jako je cestování a su...

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!

Z archivu...

Čtěte také...

Chillibranní 2015 se blíží!

chillibrani 200Festival milovníků pálivého Chillibraní se bude konat 5. září 2015 na brněnském koupališti Riviéra. Připraven je celodenní program pro děti a dospělé, kterému dominuje soutěž Mistrovství ČR a SR v pojídání pálivého - Chilližrout 2015. Přip...


Literatura

Zásadní rozhodnutí: Budu koníkatel, nebo podnikatel?

handmade-byznys perexPřed dilematem, zda jen provozovat svého koníčka, nebo skutečně podnikat, se v jistém čase octla i Hana Konečná, autorka knížky Handmade byznys, stejně jako všechny další nynější podnikatelky, které ručně vyrábějí, jež do ní se...

Divadlo

Je láska silnější než strach?

sipkovaruzenka perexV každé správné pohádce vyhraje dobro nad zlem. Dokáže ale křehká láska zvítězit nad tak velkým soupeřem, jakým je potichu se vkrádající strach? To se dozvíte, pokud zavítáte do Státní opery na baletní představení Šípková Rů...

Film

Nový film režiséra Robina Kvapila s názvem More Miko podniká cestu za záchranou sirotků

More Miko 200Časosběrné svědectví režiséra Robina Kvapila More Miko mapuje svědomí českého národa prostřednictvím hlavního hrdiny Jaroslava Mika. Společně s ním, řidičem kamionu, Romem, aktivistou, otcem, manželem a člověkem, který se nebojí pomáhat, se vra...