Věřím v lásku, zpívají děti s tátou

Věřím v lásku, zpívají děti s tátou

Tisk

Petr BatekVěřím v lásku - tak se jmenuje písnička, kterou básník, herec a hudebník Petr Batěk nazpíval se svými dětmi Kristýnkou a Péťou.


Autorem hudby i textu je on, aranže dělal David Vostrý. K písničce natočil i klip. Jeho režisérem je David Laňka. Klip produkovala firma No Stress Production.

Petr Batek 2

"...Věřím v lásku, věřím v tebe, věřím v noc, co skryje noc, co skryje nebe. Věřím v lásku, v alchymii, věřím v slzy, které všechnu bolest smyjí...," souzní otec s dětmi. Klip umocňuje černobílé provedení.

Foto: archiv Petra Baťka


 

Přihlášení



Aneta Žabková: Největší radost mi uděláte kusem klacku z lesa

Vystudovala FAMU (katedra animované tvorby), vytvořila čtyři animované filmy, které získaly řadu ocenění, je úspěšnou ilustrátorkou mnoha dětských knih a přispívá do několika časopisů jako jsou Puntík či Tečka, spolupracovala i s Mateřídouškou a Sluníčkem. Řeč je o Anetě Žabkové.

Po Vodníkovi přichází neméně skvělá Dceřina kletba

Česká spisovatelka Tereza Bartošová zaujala tuzemskou čtenářskou obec předchozím titulem Vodník. Jednalo se o případ, který smrdí bahnem. Nyní přichází Dceřina kletba lákající na obálce na to, že si starý zločin žádá nové oběti.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Rád se nechám překvapovat, tvrdí herec, šansoniér a filmový historik Jiří Bartoň

Barton rozhovor perexHerectví, zpěv, moderování, besedy, pedagogická činnost… I když Jiří Bartoň vystudoval filmovou a divadelní historii,věnuje se už mnoho let herectví a to nejen v divadlech. Už před časem nastudoval šansonový recitál, objevil s...

Výborné herecké kreace a silné téma nabízí nový český film Sucho

Sucho to je tísnivé vesnické drama. Na jedné straně velkostatkář a na straně druhé chudý "kolchozník", který nutí rodinu k soběstačnému životu, ale také klíčící láska revoltujících mladých lidí. Zatímco ona je dcerou chudého farmáře, on synem vlivného agrárníka, který sice dává práci půlce dědiny, nicméně půdu, vodu a krajinu devastuje chemií. To je obrazově vytříbený a emočně nabitý film režiséra Bohdana Slámy, který je i autorem scénáře.

Čtěte také...

ART IN PARK 2020

art in park 200Koncom augusta sa v Trenčianskych Tepliciach konal festival umenia ART IN PARK. Koná sa síce v obmedzenom počte kvôli Covid 19, napriek tomu si však získal hojnú účasť v podobe širokej verejnosti i stálych návštevníkov.

...

Literatura

Syrová výpověď válečné generace

nabarvene ptace200V současné době stále vychází romány inspirované děsivými událostmi druhé světové války, na pultech knihkupectví najdete i mnoho (auto)biografií. Argo letos znovu vydalo knihu, která už desítky let vyvolává rozporuplné reakce. Nab...

Divadlo

„Jsme citoví analfabeti”

sceny200Měsíc po premiéře nové inscenace Švandova divadla Scény z manželského života, jsem i já vyrazila na představení. Inscenace vychází ze slavného stejnojmenného filmu Ingmara Bergmana, který napsal pro svou bývalou lásku Liv Ullmann a vycházel ve scénáři ...

Film

Týždeň slovenského filmu 2016

tyden slovenskeho filmu 200Prehliadka Týždeň slovenského filmu 2016, ktorá sa koná od 11. do 17. apríla v bratislavskom Kine Lumiére sa predstaví domácou tvorbou uplynulého roka. Nadväzuje tak na priaznivo prijatý prvý ročník, ktorý vznikol m...