Lidé žasněte. Toto je nový Mišík! Adam Mišík.

Lidé žasněte. Toto je nový Mišík! Adam Mišík.

Tisk

adam misik200Rodinný klan Mišíků svůj vliv v zábavním průmyslu nezapře! Nastupující mladá generace Mišíků tak i nadále bude rozvíjet jméno jednoho z nejslavnějších hudebníků u nás vůbec. Syn rockera Vladimíra Mišíka Adam, který zdárně zastoupil otce při sobotním přímém přenosu cen Anděl 2012, v sobě muzikanta ani na vteřinu nezapřel.


Vladimír Mišík měl předat andělskou cenu za nejlepší kapelu. Ten se na poslední chvíli omluvil ze zdravotních důvodů a tak na řadu přišel jeho syn Adam, který se nenechal vyvést z míry zkušeným profesionálem Leošem Marešem a na požadavek aby předvedl plnému sálu a divákům u obrazovek krátký zpěv. Adam bez skrupulí a jakékoliv nervozity dal na první dobrou čtyřsekundový projev.

adam misik2

„Leoš za mnou přišel asi 10 sekund předtím, než jsme měli jít na scénu a řekl ,Adame něco zazpíváš.´ Na to jsem mu odpověděl co mám jako zpívat ? Mareš na to, ´Něco vymyslíš.´ Byla to prostě totální improvizace, ale nikdo mi to nevěří.“ Uvedl Adam Mišík na svém oficiálním profilu na Facebooku.

adam misik3

Ostatně proč by ne. Adam je zkušený hudebník, který už v patnácti letech koučuje vlastní kapelu The Colorblinds. Pokud si myslíte, že toho kluka odněkud znáte, myslíte si dobře. Adam je velmi renezanční chlapec s velkou dávkou nadání a působil již v řadě úspěšných televizních a filmových rolích. Namátkou uveďme například Kráska v nesnázích, U mě dobrý nebo Ordinace v růžové zahradě.

adam misik

A jak takový to profesionál vypadá v praxi? Mrkněte na video natočené přímo v jeho kuchyni v noci :-)

Zdroj foto: Facebook


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Inspiraci nacházím všude kolem mě, říká zpěvák a textař Vlady Gryc

Gryc foto perexLoni mu vyšlo nejen debutové album Já svý sny mám, ale povedla se mu i letní hitovka Te Quiero, která zaznamenala sérii úspěchů v rozhlasové hitparádě Česká dvanáctka. To jsou poměrně nedávné umělecké úspěchy zpívajícího textaře Vladyh...

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!

Čtěte také...

145 let Evy Hruškové a Jana Přeučila
foto - Jan Preucil a Eva HruskovaKdo by jim to hádal?! Dohromady 145 let slaví Eva Hrušková a Jan Přeučil. Oslava se uskutečnila v jejich oblíbeném podniku – Café Faux Pas na pražských Vinohradech. Moderátor René Kekely ře...

Literatura

Tři super knihy pro děti od Fragmentu

super fragment.pgNakladatelství FRAGMENT patří k deseti největším nakladatelům v České republice a mezi jeho stěžejní produkty patří knihy pro děti a mládež. A to nejen pohádky a příběhy, ale i populárně naučná literatura. Do této kategorie se řadí i t...

Divadlo

Divadlo Šumperk uvede premiéru legendárního příběhu Přelet nad kukaččím hnízdem

prelet200Přelet nad kukaččím hnízdem bude první premiérou nové sezóny v Divadle Šumperk. Proběhne v sobotu 10. září a v dramaturgii Michaela Sodomky, překladu Luďka Kárla a režii Jiřího Š. Hájka se představí oblíbení šumperští herci.

...

Film

Štěpán Kozub se promění v Jaroslava Haška v chystaném životopisném filmu režiséra hitu Spolu

Štěpán Kozub Hasek (2)Hašek. Název nového historického filmu režiséra a scenáristy Davida Laňky jasně předznamenává jeho obsah. Tvůrci slibují netradiční životopis Jaroslava Haška, který se ponese v duchu Haškovy t...