Na Výstavišti se opět bude malovat na ženské tělo!

Na Výstavišti se opět bude malovat na ženské tělo!

Tisk

altJiž tuto sobotu 31. 3. 2012 by si návštěvníci pražského Výstaviště neměli nechat ujít návštěvu kosmetického veletrhu Interbeauty. Uskuteční se tam devátý ročník Mistrovství České republiky Body Art 2012. A že se bude na co dívat!

 

"Malování na tělo je disciplínou, která je divácky velmi atraktivní. A to hned ze dvou důvodů. Nezpochybnitelný je umělecký zážitek, protože výsledkem je opravdový skvost. Modelky ve výsledku připomínají něco mezi krásným obrazem a vzácnou sochou. Zároveň jde o neuvěřitelně sexy podívanou, většina soutěžících maluje na těla krásných atraktivních modelek," říká tisková mluvčí Incheby Praha Markéta Holatová.

bodyart

Unikátní podívaná, kterou jinde neuvidíte, startuje v sobotu v 10 hodin. Na dvě desítky umělců budou svá umělecká díla tvořit přes 4 hodiny, kde návštěvníci mohou nahlédnout. Slavnostní vyhlášení proběhne ve 14:30. Letošním soutěžním tématem je "Dáma z obrazu Alfonse Muchy - secese". Soutěžit se bude ve dvou kategoriích Free Art a Airbrush.

bodyart

Mistrovství České republiky Body Art 2012
Datum a místo konání: 31. března 2012



Zdroj foto: interbeautyprague.cz

 


 

Přihlášení



Aneta Žabková: Největší radost mi uděláte kusem klacku z lesa

Vystudovala FAMU (katedra animované tvorby), vytvořila čtyři animované filmy, které získaly řadu ocenění, je úspěšnou ilustrátorkou mnoha dětských knih a přispívá do několika časopisů jako jsou Puntík či Tečka, spolupracovala i s Mateřídouškou a Sluníčkem. Řeč je o Anetě Žabkové.

Po Vodníkovi přichází neméně skvělá Dceřina kletba

Česká spisovatelka Tereza Bartošová zaujala tuzemskou čtenářskou obec předchozím titulem Vodník. Jednalo se o případ, který smrdí bahnem. Nyní přichází Dceřina kletba lákající na obálce na to, že si starý zločin žádá nové oběti.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Zdenka Chocholoušová: Pigy je pro nejmenší děti opravdovým parťákem

chocho200Zdenko, vítám vás u našeho rozhovoru. Jste duchovní matkou prasátka Pigyho. Co bylo impulsem k jeho vzniku?

...

Výborné herecké kreace a silné téma nabízí nový český film Sucho

Sucho to je tísnivé vesnické drama. Na jedné straně velkostatkář a na straně druhé chudý "kolchozník", který nutí rodinu k soběstačnému životu, ale také klíčící láska revoltujících mladých lidí. Zatímco ona je dcerou chudého farmáře, on synem vlivného agrárníka, který sice dává práci půlce dědiny, nicméně půdu, vodu a krajinu devastuje chemií. To je obrazově vytříbený a emočně nabitý film režiséra Bohdana Slámy, který je i autorem scénáře.

Čtěte také...

KK3 Klub konkretistů zve na současné umění do Broumova

altOd  prvního do osmého června se ve východočeském Broumově koná festival Broumart Týden současného umění v Broumově. Hlavním organizátorem akce je KK3 Klub konkretistů. Zeptala jsem se koordinátorky KK3 paní J...


Literatura

Věra Čáslavská a dějinné přemety

altJsou knihy, které by člověk neměl minout. Novinka Pavla Kosatíka nazvaná Věra Čáslavská – Život na Olympu patří mezi ně. Příběh slavné gymnastky se dá číst doslova jedním dechem.

Divadlo

Čvachtající labutě? Baletní parodie v Severočeském divadle již tento pátek!

baletparodie perexMám moc ráda balet. A tak se těším do Severočeského divadla v Ústí nad Labem, kde je v pátek 22.5.2015 na programu představení na motivy Labutího jezera. Má být plné komických prvků a komediálního ztv...

Film

Do Říma s láskou …a z Říma bez bolesti

Filmová tvorba Woodyho Allena je tak jedinečná a rozmanitá, že než abychom ji nahlíželi jako celek, lépe je si ji nejprve rozdělit do několika (přesněji tří) tvůrčích období. První skupinu tvoří jeho rané filmové grotesky, v nichž prokázal svůj pozo...