Zpříjemněte si horké letní dny večeří v Jan Paukert Bistro
Banner

Zpříjemněte si horké letní dny večeří v Jan Paukert Bistro

Bistro 7Rádi si k večeři dopřejete něco dobrého, ale v tropických letních dnech nemáte ani pomyšlení na to, že byste se přípravě pokrmů měli věnovat déle než pět minut? Potom vsaďte na polyfunkční podnik Jan Paukert Bistro v pražském Karlíně, jenž na jaře znovu otevřel v pozměněné podobě. Útulné bistro odkazující na luxusní prvorepublikové lahůdkářství Jan Paukert nyní vede italský kuchař Gianfranco Coizza, který sestavil nové nápadité večerní menu.

Večeře jsou nově v nabídce každý všední den od 17:00 do 21:30 hodin. Večerní menu se skládá ze tří předkrmů, několika hlavních jídel a jednoho speciálního dezertu. Z bohaté nabídky si vyberou jak milovníci masa ve všech podobách, tak i ti, kteří dávají přednost spíše vegetariánským variantám pokrmů. Všechna zdejší jídla se připravují výhradně ze surovin od kvalitních a prověřených dodavatelů.

Bistro 8

Tatarák, krevety i chřestové rizoto

Není žádným tajemstvím, že ideální zahájení příjemného večerního posezení představuje předkrm. Ten Jan Paukert Bistro nabízí ve třech variantách, na výběr máte variaci telecího a hovězího tataráku, krevety v bylinkové krustě a restovaný chřest s pošírovaným vejcem. Hlavních chodů je v menu hned šest. Milovníci masa si mohou pochutnat na kachním prsu s třešněmi či na tuňákovém tataki. Dále menu skýtá čtyři bezmasé pokrmy z italské kuchyně. V nabídce najdete špagety aglio olio e peperoncino s konfitovanými cherry rajčaty, chřestové rizoto, šafránovou fregulu “Campidanese“ a sicilskou caponátu se sýrem Burrata.

Bistro 9

Na závěr si můžete dopřát opravdu nevšední dezert. Tým pod vedením italského kuchaře Gianfranca Coizzy si pro vás totiž připravil sladkou tečku v podobě redukce červeného vína s kefírovou pěnou, kandovanými citrusy a oříškové crumble. Samozřejmostí je také bohatá nabídka vína a osvěžujících drinků jako je například Aperol, Mimosa nebo Martini.

„Pracujeme neustále na vylepšeních. Brzy chceme přidat ještě maso z volného chovu, sušené maso i barbeque v Komodo grilovacím stylu. Rozšíříme také nabídku vína, drinků, tapas a typických fingerfood pokrmů,“ vzkazuje šéfkuchař Gianfranco Coizza.

Jan Paukert Bistro najdete na adrese Rohanské nábřeží 671/15. Otevřeno je vždy od pondělí do pátku od 7:30 do 21:30 hodin.

www.facebook.com/JanPaukertBistro/



Související články:
Nejnovější články:
Starší články:

 

Rozhovor

Vánoční příběh pod drobnohledem autorů

vanocni pribeh 200Na trhu se objevila nová knížka pro celou rodinu s názvem Vánoční příběh. Jde o dobrodružný fantasy příběh pro děti i dospělé, který si pohrává s vizí tradičních vánočních atributů. Více nám o ní pověděli autoři <...

Hledat

Chaty s osobností

Čtěte také...

9. ročník VEGEFESTu – festivalu soběsta(te)čnosti se uskuteční 27. - 29. září 2019 na Vyšehradě

vegefest perex1Festival VEGEFEST po sedmi letech existence dokončil proměnu z festivalu zaměřeného primárně na stravování na festival věnovaný udržitelnému a soběstačnému způsobu života. Hlavním cílem posledních dvou ročn...


Literatura

Prožijte Soumrak v říši slevových karet

soumrak 200Nedávno konečně spatřila světlo světa kniha Soumrak v říši slevových karet mladého autora Davida Hájka. Provázela ji neúspěšná kampaň na serveru Hithit.cz, ale také různé problémy s tiskárnou a podobně.  Přes tyto peripetie

Divadlo

Jak je důležité míti po ruce Charleyovu tetu

200divCharleyova teta se celosvětově řadí mezi nejhranější a nejoblíbenější komedie. Ze dne na den proslavila autora hry Brandona Thomase, jenž byl do té doby spíše průměrným až podprůměrným dramatikem. Na českém jevišti se hra objevila už v roce 1894, tedy je...

Film

Nová pohádka Kovář z Podlesí - Nejdokonalejší drak v historii českého filmu

kovar z podlesi200Filmová pohádka Kovář z Podlesí, která bude mít premiéru 16. května 2013 se od tohoto týdne představuje v kinech svým trailerem. Její tvůrci poněkud odvážně rozhodli zkombinovat tři, na první pohled nesourodé techno...