MEOW! hlásí návrat a představují nový singl Death Sentence

MEOW! hlásí návrat a představují nový singl Death Sentence

Tisk

MEOW 200Punk-rocková kapela MEOW! se po dvou letech vrací na scénu se singlem Death Sentence, který potěší fanoušky Rise Against, AFI nebo Mallory Knox.

 

 

 

Píseň Death Sentence se věnuje veganství a právům zvířat, což jsou témata blízká celé kapele už od začátku jejího působení. „Zvířata odsuzujeme k smrti pokaždé, když sáhneme po nějakém živočišném produktu, ať už jde o jídlo nebo spotřební zboží,“ vysvětluje kapely Ondřej Pavlů. „Lhostejnost společnosti k utrpení zvířat a žebříček hodnot, na kterém má konzum a uspokojování našich smyslů vyšší hodnotu než život, nám nejde na rozum,“ dodává.

Singl vznikl ve spolupráci s Amákem a studiem Golden Hive, kde kapela nahrála instrumentální části singlu a producentem Filipem Vlčkem. Ten se na singlu podílel produkčně i zvukově v podobě mixu a masteru nahrávky. O videoklip se kompletně postaral Michal Jiráň.

Kapela MEOW! se na české hudební scéně pohybuje již od roku 2017 a je složená ze členů skupin Pipes and Pints, P:N:S, Define Me nebo Brixtn. Aktuálně má za sebou několik personálních změn. Za bubny vystřídal Lukáše Vincoura nejmladší člen kapely Čeněk Chleboun (Pam Rabbit, Annabelle) a kytaristu Tomáše Cibora nahradil nejnovější člen Dawe Gates (Annabelle, ex-Brixtn).

MEOW 1

Nejbližší koncerty:

  • 28. 4. Praha, Rock Café
  • 7. 5. Olomouc, 15 Minut club
  • 10. 5. Praha, Cross Club
  • 21. 5. Štěpánov u Olomouce, Štěpfest 2022
  • 27. 8. Hradec Králové, Limen Overboard 2022

Více informací:

https://www.facebook.com/meowprague
https://www.instagram.com/meowprague/
https://www.youtube.com/c/MEOWprague


 

Přihlášení



Aneta Žabková: Největší radost mi uděláte kusem klacku z lesa

Vystudovala FAMU (katedra animované tvorby), vytvořila čtyři animované filmy, které získaly řadu ocenění, je úspěšnou ilustrátorkou mnoha dětských knih a přispívá do několika časopisů jako jsou Puntík či Tečka, spolupracovala i s Mateřídouškou a Sluníčkem. Řeč je o Anetě Žabkové.

Po Vodníkovi přichází neméně skvělá Dceřina kletba

Česká spisovatelka Tereza Bartošová zaujala tuzemskou čtenářskou obec předchozím titulem Vodník. Jednalo se o případ, který smrdí bahnem. Nyní přichází Dceřina kletba lákající na obálce na to, že si starý zločin žádá nové oběti.

Banner

Hledat

Výborné herecké kreace a silné téma nabízí nový český film Sucho

Sucho to je tísnivé vesnické drama. Na jedné straně velkostatkář a na straně druhé chudý "kolchozník", který nutí rodinu k soběstačnému životu, ale také klíčící láska revoltujících mladých lidí. Zatímco ona je dcerou chudého farmáře, on synem vlivného agrárníka, který sice dává práci půlce dědiny, nicméně půdu, vodu a krajinu devastuje chemií. To je obrazově vytříbený a emočně nabitý film režiséra Bohdana Slámy, který je i autorem scénáře.


Literatura

Gay Hendricks: Rok vědomého života

vek vedomeho zivota200A to je důvod těšit se na prvního ledna!!! S knihou, kterou vlastně tento kultovní autor, psycholog, odborník v oblasti mezilidských vztahů, napsal na přání jedné své čtenářky a která je sepsána jako den po dni jdoucí učebnic...

Divadlo

Skromný muž s velkým srdcem a obrovskou pokorou!

velen 200Už jako malá holka jsem registrovala herce s dobráckýma očima a širokým úsměvem, ale nikdy jsem si k němu neuměla přiřadit jméno, někdy se mi to tak stává i dnes. To ovšem vůbec neznamená, že to v mých očích snižuje jeho herecké kvality. Byl celkem...

Film

O sborovém zpěvu a Black Sabbath

pk uvodkaPodivná kombinace? Ale reálná. Jako bývalého člena hudebního sboru mě zjištění, že Severský filmový podzim přinese i snímek o pěveckém sboru, velmi potěšilo, protože na léta, které jsme se spolužáky ve sboru zažili, nikdy nezapomeneme. Ale doložku...