Tome Prince singlem selfish avizuje nové EP. Spolupracoval se ZHIKEM a vitruálním producentem Gloweem

Tome Prince singlem selfish avizuje nové EP. Spolupracoval se ZHIKEM a vitruálním producentem Gloweem

Tisk

tome prince200Být trochu sobečtí, v dobrém slova smyslu, a myslet více na sebe není nic špatného. Tohle poselství v sobě ukrývá nový pop housový singl selfish producenta Toma Prince.

 

 

Po singlech Ghost in the Night nebo Love Me Harder (ten vznikl ve spolupráci s Lenny a Marcellem) vydává český producent Tome Prince song selfish. Ten navazuje na světový sound těch předešlých. Jde zároveň o první singl z připravovaného EP freedom. Jeho vydání je naplánováno na 8. července.

„Inspirací pro song byl taneční hit I’m Every Woman od Whitney Huston a Free Woman od Lady Gaga. Snažil jsem se uchopit track tak, aby vyzněl pozitivně a zachoval strukturu letního tropical pop housu,“ popisuje Tome. Na songu spolupracoval s dublinským producentem Calvinem Biasim, který je známý pod pseudonymem ZHIKO a také s virtuálním producentem Gloweem.

O virtuálních producentech se toho zatím moc neví. Říkají si tvůrci a tvrdí, že kromě hudby a beatů stále tvoří a rozvíjí své pravé já. „Doufám, že písně jako selfish pomohou vnést do životů lidí více světla a barev, hlavně v dobách, kdy to bude nejvíce potvřeba. Brzy se uvidíte, co všechno v sobě mám,“ slibuje Glowee. Tento song by mohl být začátkem éry nové hudební produkce, éry písní produkovaných lidmi a „nelidskými charaktery“ ve vzájemné spolupráci.

Kromě vydání EP čeká Toma Prince vystoupení na festivalu Colours of Ostrava, a to 13. července ve 22:00. V plánu má speciální set, na kterém ho doprovodí zpěvačka Elly a kytarista Karol Komenda.

tome prince1

Více informací:
https://www.instagram.com/tome.prince/
https://tomeprince.lnk.to/selfish


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner

Hledat

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!


Literatura

Maxim Čáp: Silnější pes

silnejsi pes 200Silně kontroverzní kniha o fotbalu. Pokud zdaleka netušíte, jakýže hnus se skrývá v zákulisí českého fotbalu, raději ji nečtěte. Pokud tušíte, pak si ji přečtěte. Garantuji vám, že i tak se vám z ní trošku zvedne kufr. Maxim Č...

Divadlo

Ve Vršovickém divadle MANA ožívá bytové divadlo. Herci zvou na komedie ve věži i v suterénu

divadlo mana200Pech pod střechou a Požár v suterénu. To jsou dvě nové brilantní komedie, které v premiéře nabízí Vršovické divadlo MANA. Evokují atmosféru bytových divadel, takže se hrají v netradičních prostorách divadelní budovy, jako je třeba podkroví n...

Film

Cobain – člen Klubu 27

cobain uvodkaKurt Cobain, rocková legenda, která patří do slavného Klubu 27 (Forever 27 Club), po boku Jimiho Hendrixe nebo Amy Winehouse a dalších. Mluvčí jedné generace – pozice, o kterou Cobain nikdy nestál. V novém dokumentu se otevírají dosud zamkn...