Monika Bagárová a Tomi Popovič vydávají duet Karma o toxické lásce

Monika Bagárová a Tomi Popovič vydávají duet Karma o toxické lásce

Tisk

karma200Dvojice Monika Bagárová a Tomi Popovič už má za sebou spolupráci na singlu Vysněná, kde se Tomi postaral o produkci. Nyní opět spojili síly v energickém duetu Karma s chytlavou melodií. Tomi se tu představil v roli zpěváka. Spolu s písní vychází také sexy videoklip.



„Monika je skvělý člověk, krásná žena, a ještě k tomu talentovaná zpěvačka. Spolupracovat jsem s ní chtěl už dlouho, máme stejné hudební cítění. Nakonec se nám podařilo spojit se organicky a vznikl song Karma,“ popisuje spolupráci Tomi. Píseň je inspirovaná skutečnými událostmi a pojednává o citovém vydírání, šikaně a nevěře. Zdůrazňuje, jak nebezpečné je v toxických vztazích zůstávat a dodává odvahu situaci řešit a posunout se v životě dál.

Song vznikl před více než dvěma lety a videoklip byl natáčen na třikrát v různých časových obdobích. „Kdo je dostatečně pozorný, může si všimnout, že na některých záběrech je malá Ruminka ještě v bříšku,“ komentuje se smíchem Monika první natáčení, kde byla těhotná. „Po tolika letech už jsem ani na vydání klipu nemyslela, ale jsem moc ráda, že jsme to dotáhli. Některé věci zřejmě potřebují dozrát, ať už v tvorbě nebo v životě,“ dodává.

 karma1

O hudbu se postaral Tomi Popovič, text si vzali na starosti Alexandra Okalova a Vojtěch Drahokoupil, mix a mater obstaral Filipian. Ve videoklipu si zahráli známé tváře z reality show Love Island Gabriela Gašparová a Petr Havránek. Režie se ujal Juraj Štula a o kameru se postaral Martin Furda.

Více informací:
https://www.instagram.com/bagarovamonika/
https://www.instagram.com/tomipopovicofficial/


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner

Hledat

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!


Literatura

Krysáci jsou zase spolu a zase je s nimi fajn

Krysaci-jsou-zase-spolu200Daleko na Moravě, uprostřed valašského království, na malém smetišti poblíž Vizovic žili dva krysáci – Hubert a Hodan. Bydleli v útulných zásuvkách starého šicího stroje s výhledem na vysavač. V šicím stroji s nim...

Divadlo

Život je kabaret

Cabaret 200Muzikál. To jest dramatický žánr, který vyvolává rozporuplné emoce. Jedni ho považují za vysoké umění, neboť jeho provedení klade na interprety notné nároky (muzikáloví herci musí být velmi dobří činoherci, zpěváci i tanečníci), jiní jím opovrhuj...

Film

Vzestup další říše

Vzestup 200Film 300: Vzestup říše (2014) je tak trochu lyrický, a přitom hodně akční a bohatý na speciální efekty, spousty falešné krve nevyjímaje. Herečka Eva Green v něm hraje uprostřed mezi dvěma dávnými soupeři tu nejhlavnější roli.