něco něco představí nového bubeníka v Café V lese

něco něco představí nového bubeníka v Café V lese

Tisk

neco neco 200Podzimní koncertní sezónu odstartují 2. září v Café V lese v Praze něco něco s novým bubeníkem Petrem Hop Odstrčilem (Bratři Orffové, Ille). O afterparty se postará svým elektronicko-dance-punkovým DJ setem Tomáš Tkáč.



„Koncerty, které si sami pořádáme, pro nás mají speciální atmosféru a večer má pak trošku spiklenecké kouzlo. Datum má pro nás i skrytý jeden význam. Minulý rok touto dobou jsme se přestěhovali do Vršovic, které jsme si oblíbili a je nám tu dobře. Bydlíme náhodou za rohem od Café V lese, takže nad lokací jsme dlouho dumat nemuseli,“ říkají něco něco.

Dvojici něco něco tvoří Alžběta Trusinová a Tomáš Tkáč, kteří jsou mimo jiné zakladateli labelu Divnosti. Za své vydavatelské aktivity získali cenu Vinyla 2020. Loni vydali druhé řadové album Útržky, jenž bylo nominováno na ceny Vinyla i Apollo. Deska letos dostala svou fyzickou podobu na CD, fanoušci se brzy mohou těšit také na vinyl.

neco neco1

Na kapelu čeká v rámci festivalové sezóny ještě vystoupení na trutnovském Artu Kus, Letní Etně v Lhoticích a GlorietFestu v Poděbradech, 8. října se chystají společně s post-hudbou do Paláce Akropolis.

Zdroj foto: Jana Plavec

Více informací:

FB událost: facebook.com/events/423182872934523

facebook.com/neconecokapela
neconeco.online
Youtube něco něco: youtu.be/wRjiWoKe11Q


 

Přihlášení



Aneta Žabková: Největší radost mi uděláte kusem klacku z lesa

Vystudovala FAMU (katedra animované tvorby), vytvořila čtyři animované filmy, které získaly řadu ocenění, je úspěšnou ilustrátorkou mnoha dětských knih a přispívá do několika časopisů jako jsou Puntík či Tečka, spolupracovala i s Mateřídouškou a Sluníčkem. Řeč je o Anetě Žabkové.

Po Vodníkovi přichází neméně skvělá Dceřina kletba

Česká spisovatelka Tereza Bartošová zaujala tuzemskou čtenářskou obec předchozím titulem Vodník. Jednalo se o případ, který smrdí bahnem. Nyní přichází Dceřina kletba lákající na obálce na to, že si starý zločin žádá nové oběti.

Banner

Hledat

Výborné herecké kreace a silné téma nabízí nový český film Sucho

Sucho to je tísnivé vesnické drama. Na jedné straně velkostatkář a na straně druhé chudý "kolchozník", který nutí rodinu k soběstačnému životu, ale také klíčící láska revoltujících mladých lidí. Zatímco ona je dcerou chudého farmáře, on synem vlivného agrárníka, který sice dává práci půlce dědiny, nicméně půdu, vodu a krajinu devastuje chemií. To je obrazově vytříbený a emočně nabitý film režiséra Bohdana Slámy, který je i autorem scénáře.


Literatura

Manželé Wohllebenovi představili v knize jejich samozásobitelství

jak se zije u wohllebenu 200Pokud vás láká myšlenka samozásibitelství, neměli byste si nechat ujít knihu Jak se žije u Wohllebenů. Samozásobitelství v praxi, která nedávno vyšla v nakladatelství Kazda.

 <...

Divadlo

Muzikál Romeo a Julie 2014

Romeo a Julie 2014 200 Na muzikál Romeo a Julie 2014 jsem se těšila o to víc, protože jsem pár týdnů před premiérou dělala rozhovor s jedním z autorů, Jiřím Barešem a také s představitelkou chůvy, Veronikou Zelníčkovou. Oba byli ...

Film

Král televizních příběhů František Filip

filipVraťme se do časů, kdy byla televize zásobena vynikajícími scénáři Jaroslava Dieta, Jiřího Hubače a dalších, kterých se posléze ujali mistři svého řemesla a pod jejich vedením vznikly ty nejlepší české seriály a televizní filmy. Tento krásný výlet do minul...