Vyhrajte vstupenku do ráje

Vyhrajte vstupenku do ráje

Tisk

vstupenka do raje200V polovině září přichází do kin snímek s názvem Vstupenka do ráje, který s sebou přinese ozvěny teplých dní a ještě, alespoň na chvilku, vás přenese svou atmosférou zpět do letních prázdnin. Pokud jste také milovníky tepla, slunce a moře, zkuste své štěstí. Zakupte si vstupenku do kina na tento film a zahrajte si o víkend pro dva na Mallorce, jehož součástí je i zapůjčení soukromého člunu.

 

Film Vstupenka do ráje má v českých kinech premiéru 13. září. V hlavní rolích se můžete těšit na nestárnoucí Julii Roberts a vždy šarmantního George Clooneyho, kteří se coby rodiče vydávají na Bali rozmluvit svatbu své dceři, která je dle nich pouze omámena letní láskou. Jejich podobné letní pobláznění, které společně prožili před čtrnácti lety, totiž skončilo rozvodem a tomu chtějí u své dcery zabránit. Režisérem snímku je Ol Parker, který má na svém režijním kontě letní hity jako Mamma Mia! Here We Go Again a Teď a tady.

vstupenka do raje

Cinema City si při této příležitosti připravilo pro návštěvníky svých kin soutěž o bá-ječný víkend pro dva na Mallorce. Zapojit se do ní může každý, kdo si zakoupí vstu-penku na tento film. Následně stačí číslo vstupenky zaregistrovat na stránce vstu-penkadoraje.cinemacity.cz, kde vzápětí zjistíte, zda se stáváte vítězem senzačního víkendu. Výhra mimo jiné obsahuje krásné ubytování se snídaní pro dvě osoby na tři noci, půjčení člunu na soukromou projížďku a večeři v luxusní restauraci. Prodej vstupenek byl již zahájen. Pokud si tedy chcete užít parádní víkend “v ráji” ve dvou, není nic snazšího než zkusit své štěstí. Soutěž probíhá od 13. - 28. září v multi-plexech Cinema City.

Více informací naleznete na www.cinemacity.cz


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner

Hledat

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!


Literatura

„Díky schopným policajtům se nakonec vrazi zpovídají ze svých zločinů“

legendy kriminalistiky 200Nakladatelství Albatros Media se rozhodlo převést na papír knih Legendy kriminalistiky – dokumentární krimi seriál České televize z pera Miroslava a Dany Vaňurových. Pokud se chcete podívat do zákulisí vyšetřování n...

Divadlo

Santiniho jazyk, hlubší smysl k hledání a nalezení textového univerza?

santiniMěstské divadlo v Brně uvedlo jako svou třetí inscenaci sezóny a padesátousedmou inscenaci vůbec zajímavou a ojedinělou hru, která je inspirovaná literární předlohou Miloše Urbana, Santiniho jazyk. Autory jevištního převyprávění jsou režisér a herec, Stanisl...

Film

Muž z oceli aneb Návrat Supermana na filmová plátna

Superman je asi nejslavnější komiksovou postavou na světě a patří k největším klenotům, jaké tato literatura má. Celovečerní film Richarda Donnera z roku 1978 byl navíc průkopníkem, protože tehdy se podobné adaptace nenosily a šlo o velké riz...