Giudi v novém italském singlu Labirinto odhaluje tajemství dotykem prstu

Giudi v novém italském singlu Labirinto odhaluje tajemství dotykem prstu

Tisk

guidi 200S novým singlem Labirinto přináší Giudi temnou reggaetonovou skladbu v italštině. V příštím roce má zpěvačka v plánu vydat svou debutovou sólovou desku.

 

 

 

V textu zkoumá Giudi spletité cesty a pomyslný konflikt mezi fyzickým tělem a duší. Minimalistická, chytlavá skladba zavede posluchače do jemného tranzu a příjemného uvolnění. Giudi ohlásila, že s novým rokem 2023 pustí do světa své debutové album a Labirinto je jednou z jeho prvních vlaštovek.

Hudebnice Giudi žije delší dobu v jižní Itálii. Proto pro ni bylo přirozeným krokem napsat text kompletně v italském jazyce. Spolupracovnicí na této skladbě byla její múza - fenka amerického bezsrstého teriéra Giorgina, která zpěvačce poskytla do nahrávky třepavé perkusivní zvuky. Singl vznikl v koprodukci s Nicholasem Coolidgem a mixem od Brenta Kolatalo. Jde o uznávané hudebníky sídlící v New Yorku.

Hudba Giudi rotuje v rádiích více než 60 zemí. Giudi byla objevena mezinárodní asociací pro mladé evropské umělce INES a Europavox jako artist pro rok 2020 a 2021. Reprezentovala českou hudební scénu na zahraničních festivalech Waves Vienna, Live at Heart ve Švédsku, Eurosonic v Nizozemsku. Mezinárodní pozornost získala loni v rámci světového formátu Eurovision Song Contest, a to s její skladbou Jezinky v netradičním acapella podání. Giudi spolupracuje s nejrůznějšími světovými umělci v oblasti módy, 3D animace a digitální módy. Jako jedna z prvních hudebnic v Čechách pracovala se svou digitální identitou. V letošním roce Giudi vystoupila na akci Zlín fashion week a v minulých ročnících na Prague fashion weeku nebo Baťa fashion weeku, 3D animace a digitální módy. Jako jedna z prvních hudebnic ve světě pracovala se svou digitální identitou.

Giudi1

Více informací:

https://www.facebook.com/giudimusic
https://open.spotify.com/artist/1PpVDDj4MkhQlvvYy7SGfj


 

Přihlášení



Aneta Žabková: Největší radost mi uděláte kusem klacku z lesa

Vystudovala FAMU (katedra animované tvorby), vytvořila čtyři animované filmy, které získaly řadu ocenění, je úspěšnou ilustrátorkou mnoha dětských knih a přispívá do několika časopisů jako jsou Puntík či Tečka, spolupracovala i s Mateřídouškou a Sluníčkem. Řeč je o Anetě Žabkové.

Po Vodníkovi přichází neméně skvělá Dceřina kletba

Česká spisovatelka Tereza Bartošová zaujala tuzemskou čtenářskou obec předchozím titulem Vodník. Jednalo se o případ, který smrdí bahnem. Nyní přichází Dceřina kletba lákající na obálce na to, že si starý zločin žádá nové oběti.

Banner

Hledat

Výborné herecké kreace a silné téma nabízí nový český film Sucho

Sucho to je tísnivé vesnické drama. Na jedné straně velkostatkář a na straně druhé chudý "kolchozník", který nutí rodinu k soběstačnému životu, ale také klíčící láska revoltujících mladých lidí. Zatímco ona je dcerou chudého farmáře, on synem vlivného agrárníka, který sice dává práci půlce dědiny, nicméně půdu, vodu a krajinu devastuje chemií. To je obrazově vytříbený a emočně nabitý film režiséra Bohdana Slámy, který je i autorem scénáře.


Literatura

P. S. Miluji tě po francouzsku

lide 200Když se vám život během jedné minuty tragicky změní navždy. Jak na to reagovat? Hrdinka našeho příběhu se uzavře do sebe a rozhodně nečte, jak by napovídal název knihy Šťastní lidé čtou a pijou kávu. I když kávy vypije hektolitry a vykouří stovky cigar...

Divadlo

Epochální výlet rodiny Smolíkovy

smolikovi200„S písní bláznivou a s trochou smůly v patách čtyři klauni jdou, kam, kdo ví kam,…“ Přesně těmito slovy začíná úvodní znělka mnoha generacemi milovaného animovaného seriálu o maďarské rodince Smolíkových a jejich mrzoutském sousedovi Dr. Halířo...

Film

Film ZER měl pražskou derniéru, režisér s hercem byli přivítáni kurdskými šálami

ZER perexPražská derniéra filmu ZER tureckého režiséra s kurdskými kořeny Kazima Öz, který získal řadu ocenění na různých festivalech, se uskutečnila ve velkém stylu. Film byl dvakrát za sebou promítán ve vršovickém kině Pilotů, zúčastnil se nejen režisér,...