Ben Cristovao a polský DJ a producent TRIBBS natočili k tracku Future Champ silný klip o životních snech

Ben Cristovao a polský DJ a producent TRIBBS natočili k tracku Future Champ silný klip o životních snech

Tisk

ben tribbs 200Energická taneční pecka Future Champ vznikla během jedné nahrávací session v Berlíně. Skladba vyšla oficiálně v rámci digitální distribuce už v listopadu, teď ji doplňuje živelný a emocemi nabitý videoklip. O jeho režii se postaral ukrajinský režisér Andrii Lagutin.

 

 

Prvotní ideou, která zažehla motiv textu Future Champ byl podle Bena Cristovao sport, konkrétně jeden z důležitých turnajových zápasů tehdy ještě budoucího UFC šampiona Jiřího Procházky. Pokud půjdete do textu skladby hlouběji, najdete se v ní i vy. "Při poslechu songu Future Champ mi došlo, že není primárně jen o sportu, jako spíš o snílcích a aspiracích obecně. O lidech poháněných vášní a láskou k práci svého života. Pro někoho to je tanec, pro dalšího zpěv, pro jiného sport a pro mě třeba filmová tvorba. V klipu reflektuji i svoje vášně, svoje životní otázky," vysvětluje režisér Andrii Lagutin, který se kvůli událostem na Ukrajině přemístil na začátku letošního roku do Čech.

Filmová tvorba byla na Ukrajině velmi dobře rozvinutá. Kvůli válce teď neexistují téměř žádné projekty a tamní talentovaní umělci jsou rozptýlení po celém světě. Občas se jim podaří spolupracovat, tak se stalo i na tomto videoklipu. Olya Shevchuk, která ztvárnila jednu z hlavních rolí, je neuvěřitelná tanečnice a herečka žijící v Berlíně. Kameramanka Sveta Aparina, která vdechla záběrům svůj unikátní pohled, přiletěla z Londýna. Igor Pavluk stříhal záběry ve Varšavě a Anri Adler pracoval na gradingu klipu v Lisabonu. S VFX efekty pomáhali členové týmu, kteří jsou aktuálně v Kyjevě.

ben tribbs1

Studiový klip se natáčel v Praze, svůj prostor v něm dostal i mladý umělec s charakterickými modrými vlasy, který si říká TRIBBS. Ten je aktuálně číslem jedna mezi polskými DJ's. Na seznamu jeho spoluprací najdeme jména jako Laidback Luke, Dimitri Vegas nebo Duncan Laurence.

Skladba Future Champ je mezinárodním debutem Bena Cristovao a zároveň první zahraniční spoluprací s Universal Music Group. Ta skladbu označila za prestižní focus track. To znamená, že singl dostal zásadní mezinárodní podporu v rámci zemí celé Evropy.


 

Přihlášení



Aneta Žabková: Největší radost mi uděláte kusem klacku z lesa

Vystudovala FAMU (katedra animované tvorby), vytvořila čtyři animované filmy, které získaly řadu ocenění, je úspěšnou ilustrátorkou mnoha dětských knih a přispívá do několika časopisů jako jsou Puntík či Tečka, spolupracovala i s Mateřídouškou a Sluníčkem. Řeč je o Anetě Žabkové.

Po Vodníkovi přichází neméně skvělá Dceřina kletba

Česká spisovatelka Tereza Bartošová zaujala tuzemskou čtenářskou obec předchozím titulem Vodník. Jednalo se o případ, který smrdí bahnem. Nyní přichází Dceřina kletba lákající na obálce na to, že si starý zločin žádá nové oběti.

Banner

Hledat

Výborné herecké kreace a silné téma nabízí nový český film Sucho

Sucho to je tísnivé vesnické drama. Na jedné straně velkostatkář a na straně druhé chudý "kolchozník", který nutí rodinu k soběstačnému životu, ale také klíčící láska revoltujících mladých lidí. Zatímco ona je dcerou chudého farmáře, on synem vlivného agrárníka, který sice dává práci půlce dědiny, nicméně půdu, vodu a krajinu devastuje chemií. To je obrazově vytříbený a emočně nabitý film režiséra Bohdana Slámy, který je i autorem scénáře.


Literatura

Občas lžu – každý máme svá malá tajemství

Obcas lzu perexKaždý občas lžeme a každý máme tajemství. Někdy lžeme proto, abychom někoho chránili, jindy abychom chránili sebe, a sem tam si říkáme, že vlastně tak úplně nelžeme, jen pozměňujeme pravdu. Prvotina Alice Feeney Občas lžu, která vychází p...

Divadlo

Příliš drahý jed. Švandovo divadlo uvede hru o smrti agenta Litviněnka

Prilis drahy jed 200Příliš drahý jed, inscenaci o případu otravy Alexandra Litviněnka, agenta ruských i britských tajných služeb, uvede 6. listopadu ve Velkém sále pražské Švandovo divadlo. Hra britské dramatičky Lucy Prebble na motivy knihy Luka H...

Film

Avatar nemůže své příznivce omrzet

altFilm Avatar (2009) se těšil obrovské popularitě a díky šmoulímu zbarvení mimozemšťanů si na něj dodnes každý vzpomene. Kvůli pěkným vizuálním efektům a nápadité anatomii různých mimozemských příšer se dá sledovat s úžasem. Napodruhé však může působ...