Jules Wake posílá láskyplný vzkaz z Riviéry

Jules Wake posílá láskyplný vzkaz z Riviéry

Tisk

S laskou z Riviery200Co když je tím pravým… on? Prosluněný příběh od autorky romantických bestsellerů Jules Wake zavede čtenáře, či spíše čtenářky, na Azurové pobřeží, kde by se měl uzavřít vztah hlavní hrdinky a slavného herce. S láskou z Riviéry vydává nakladatelství Motto.

 

 

Carrie vede klidný život po boku dlouholetého přítele Alana, před kterým skrývá jedno tajemství. Její život je poměrně stereotypní – učí ve škole a jedním z mála povyražení je pro ni kino se sestrou Angelou a pubertální neteří Jade. Když ji Alan požádá o ruku musí se konečně odhodlat uzavřít jednu podstatnou kapitolu své minulosti. To, co skrývá před Alanem je totiž fakt, že už je vdaná. V době nespoutaného mládí a neomezených možností se provdala za herce Richarda Maddoxe, ze kterého se časem stala hvězda první velikosti.

Rozvod zatím ani jeden z nich neměl potřebu řešit. Carrie teď se svými příbuznými míří na dovolenou na Azurové pobřeží – do míst, kde Richard právě natáčí svůj nový film. Po letech odloučení dojde na setkání, které její život ovlivní zásadním způsobem. Carrie vlastně neví, co chce. Co když si celou dobu jen něco nalhávala? Léto na Riviéře rozhodně změní její život. Sama ale netuší, jak moc.

Knihu, vychází i jako e-book, přeložila Klára Krasula.

S laskou z Riviery

O autorce:

Jules Wake je pseudonym Julie Caplin, autorky úspěšné série Romantické útěky.Než se rodačka z Yorkshiru stala spisovatelkou, pracovala ve světě PR pro mnoho známých značek. Díky této zkušenosti měla možnost zdokonalit své spisovatelské dovednosti a také poznat mnoho evropských měst, která se objevují v její literární tvorbě. Jules Wake snila o dráze spisovatelky už od svých deseti let. V roce 2014 debutovala knihou Talk to Me. Hned její druhý román Pozdrav z Itálie (v nakladatelství Motto vyšel v roce 2019) se stal bestsellerem a Jules Wake zajistil úspěch po celé Evropě podobně jako Notting Hill pod sněhem (2020). Autorka napsala pod svým rodným jménem Julie Caplin sérii Romantické útěky (Cukrárna v Paříži, Kavárna v Kodani).

Více informací: https://www.albatrosmedia.cz/tituly/83161940/s-laskou-z-riviery/


 

Přihlášení



Aneta Žabková: Největší radost mi uděláte kusem klacku z lesa

Vystudovala FAMU (katedra animované tvorby), vytvořila čtyři animované filmy, které získaly řadu ocenění, je úspěšnou ilustrátorkou mnoha dětských knih a přispívá do několika časopisů jako jsou Puntík či Tečka, spolupracovala i s Mateřídouškou a Sluníčkem. Řeč je o Anetě Žabkové.

Po Vodníkovi přichází neméně skvělá Dceřina kletba

Česká spisovatelka Tereza Bartošová zaujala tuzemskou čtenářskou obec předchozím titulem Vodník. Jednalo se o případ, který smrdí bahnem. Nyní přichází Dceřina kletba lákající na obálce na to, že si starý zločin žádá nové oběti.

Banner

Hledat

Výborné herecké kreace a silné téma nabízí nový český film Sucho

Sucho to je tísnivé vesnické drama. Na jedné straně velkostatkář a na straně druhé chudý "kolchozník", který nutí rodinu k soběstačnému životu, ale také klíčící láska revoltujících mladých lidí. Zatímco ona je dcerou chudého farmáře, on synem vlivného agrárníka, který sice dává práci půlce dědiny, nicméně půdu, vodu a krajinu devastuje chemií. To je obrazově vytříbený a emočně nabitý film režiséra Bohdana Slámy, který je i autorem scénáře.


Literatura

Román Matky – mateřství v hraniční situaci

matky HOST 200Každá matka chrání své dítě, má to v sobě zakódováno. A v mezní situaci každá dokáže zdolat jakoukoliv hranici, jen aby pomohla vlastnímu dítěti. Někdy musí popřít sama sebe, aby potomka zachránila, jindy se postaví proti němu v domnění, že...

Divadlo

Sunset Boulevard, šperk ostravské muzikálové sezóny se blíží

sunset 200Velkolepý muzikál a především nádhernou hudbu - to slibuje česká premiéra muzikálového titulu Sunset Boulevard. Dramatický příběh s prvky hořké komedie, který začíná smrtí jedné postavy a končí šílenstvím druhé, režíruje na scéně Národního divadla mo...

Film

Napoleon je dobrý film. Bohužel ale jen dobrý

napoleon200Začnu pozitivně: Napoleon je dobrý film. Bohužel ale JEN dobrý. Od spolupráce renomovaného anglického režiséra Ridleyho Scotta a slavného "oscarového" herce Joaquina Phoenixe jsem čekala dílo výjimečné, nadprůměrné, pamětihodné.

...