Zima se vrací! Pletené doplňky Mill31 z peruánské vlny zahřejí

Zima se vrací! Pletené doplňky Mill31 z peruánské vlny zahřejí

Tisk

MIll31 200Objevte kouzlo měkkých a hřejivých ručně pletených kousků, které vyrábí Jana Šindlerová pod značkou Mill31. Janu naučila plést její babička a i když ze začátku více párala než pletla, nevzdala to a dnes obléká nejen svou rodinu, ale i stále se rozšiřující řady spokojených zákaznic.

 

V nabídce Mill31 najdete ručně pletené svetry, čelenky, čepice a šály. To vše z té nejkvalitnější peruánské vlny bez jakýchkoli umělých vláken. Jana Šindlerová navíc chystá spoustu novinek a portfolio její značky se tak významně rozrůstá.

Nejprve pro ni bylo pletení jen zábavou, způsobem jak relaxovat a přijít na jiné myšlenky. Bavilo ji to ale čím dál víc, a díky podpoře blízkých, přerostla její pletařská vášeň až v založení vlastního brandu. „Odvahu mi dodal partner a já si nakonec řekla proč ne a založila Mill31. Je krásné dělat to, co člověk miluje,“ vysvětluje Jana Šindlerová.

Základním stavebním kamenem značky jsou bezesporu svetry. Ty se dají pořídit v různých variantách, střizích, velikostech a barvách. Mezi nejoblíbenější a nejprodávanější patří oversize verze. Na e-shopu ovšem najdete i další produkty - čepice, šály a čelenky. Okouzlí vás nejen jejich design a ruční zpracování, ale především materiál. Jana Šindlerová hojně používá nejkvalitnější 100 % peruánskou vlnu, která je měkká, jemná a oproti té klasické nekouše. Rozdíl poznáte na první dotek. Peruánská vlna neobsahuje umělá vlákna a opravdu zahřeje. Vedle ní používá také hedvábí, mohér s hedvábím a vlnu z alpak.

mill31 svetry

Kvalitní čepici si můžete vybrat jak ve variantě s lemem, tak stylovou spadlou. Je teplá a huňatá a rozhodně vám nerozcuchá účes. Stejně tak čelenky z kolekce Mill31 jsou elegantní a široké tak akorát, aby vám hezky držely na místě a zahřály uši.

Mill31 cepice

Pokud hledáte variabilní módní kousek, rozhodně neuděláte chybu koupí maxi šály. Je nadýchaná, měkoučká a krásně zahřeje. Nosit se dá klasicky kolem krku, přes ramena nebo ji můžete doplnit koženým páskem a vytvořit z ní nevšední vestu. Každý zákazník si čepici, šálu i čelenku může doplnit štítkem nebo kováním.

Pokud jste si ze stálé nabídky Mill31 nevybrali, nesmutněte. O svůj oblíbený kousek nebo barvu si můžete napsat a bude vám vyroben na míru dle vašich přání a preferencí.

Nově na e-shopu naleznete ručně pletené plyšové medvídky.

mill31 medvidek

Více informací: www.mill31.cz


 

Hledat

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!


Literatura

Prvotřídní blázni maj potíže s kázní

Blazni perexTento název nese druhá kniha nezbedných básniček pro děti od komika Lukáše Pavláska, který v ní dětskýma očima popisuje a zobrazuje okolní svět.

...

Divadlo

Helenku Součkovou stíhá jedna darda za druhou

darda 200Žákyně 2. a posléze 3. třídy Helenka Součková zvaná též Moby-Dick už dávno odrostla dětským střevíčkům. Místo nich teď v dramatizaci románu Darda spisovatelky Ireny Douskové<...

Film

Nebezpečně omamující jízda Rona Howarda

200rushNiki Lauda a James Hunt. Jména, která před pár dekádami vzbudily ve Formuli 1 takový rozruch, že si na své vzájemné rivalitě tito závodníci vystavili schody ke slávě, k níž se ale oba dostali úplně jinými cestami.

...