Písničky o zvířátkách pro děti

Písničky o zvířátkách pro děti

Tisk

Písničky o zvířátkách pro dětiSpolečnost Albatros Media a konkrétně nakladatelství Edika přichází s kouzelnou zvukovou knížkou pro děti. Knížka nese plně vystihující název „Písničky o zvířátkách pro děti“ a je určena pro ty nejmenší čtenáře.

 

Asi každý rodič by rád, aby jeho děti měly rády knížky. Protože z knížek se děti mohou hodně učit. Začíná to listováním, prohlížením, ukazováním, vyprávěním, až se děti díky knížkám dostanou ke čtení a obohacování své fantazie.

Tahle knížka má ale schopnost navíc. A to zvukovou. Po zmáčknutí označeného kolečka na každé dvoustránce, začne knížka přehrávat známou dětskou písničku o zvířátkách. A co je víc než spojení zvířátek a hudby? Tedy je velká pravděpodobnost, že tuhle knížku budou děti milovat. A může to být právě jedna z prvních knížek, kterou vašemu dítěti pořídíte a vytvoříte mu tak pozitivní vztah ke čtení do budoucna.

 Písničky o zvířátkách pro děti (3) 

Knížka Písničky o zvířátkách pro děti je z dílny společnosti Albatros Media, konkrétně nakladatelství Edika. Obsahuje část textu pěti známých českých písniček umístěných vždy na dvoustránce. Texty písniček jsou doplněny krásnými obrázky zvířátek, o kterých písničky zpívají, takže se v ní také můžete s dětmi učit, jak zvířátka dělají. Navíc každá dvoustránka obsahuje kouzelné tlačítko, po jehož zmáčknutí začne knížka hrát danou píseň.

Písničky o zvířátkách pro děti (5)Písničky o zvířátkách pro děti (6)  

A jaké že písničky o zvířátkách v knížce najdete? Třeba Komáři se ženili, Kočka leze dírou nebo naši nejoblíbenější, ke které si vždy s Rozálií i zatancujeme Pásla ovečky. Další tři už neprozradím, ať jste alespoň trochu překvapení.

  Písničky o zvířátkách pro děti (4)

Knížka má pevnější vazbu, tedy ji jen tak neponičí ani ty nejmenší neohrabané a sem tam i jídlem upatlané ručičky. Písmo je velké, takže dobře poslouží i v učení malým čtenářům. Já ji hodnotím velice kladně, protože od té doby, co přistála Róze na stole, ji nedala z ruky a písničky si přehrává i u svačinek.

 Písničky o zvířátkách pro děti (1) Písničky o zvířátkách pro děti (2)

Písničky o zvířátkách pro děti

Interpret: Zdeněk Král
Ilustrátor: Magdalena Takáčová
Počet stran: 10
Formát: 155x160 mm
Vazba: leporelo knížkové
Doporučený věk: 3+
Hodnocení: 100 %


 

Hledat

Výborné herecké kreace a silné téma nabízí nový český film Sucho

Sucho to je tísnivé vesnické drama. Na jedné straně velkostatkář a na straně druhé chudý "kolchozník", který nutí rodinu k soběstačnému životu, ale také klíčící láska revoltujících mladých lidí. Zatímco ona je dcerou chudého farmáře, on synem vlivného agrárníka, který sice dává práci půlce dědiny, nicméně půdu, vodu a krajinu devastuje chemií. To je obrazově vytříbený a emočně nabitý film režiséra Bohdana Slámy, který je i autorem scénáře.


Literatura

Ty moje skvostné zvířátko je román krásný i odporný, po celou dobu čtení budete pociťovat tak silné emoce, že vás budou strašit

Ty moje skvostné zvířátkoV odlehlé holandské vesnici, kam lidi zvenčí přijdou jen zřídka, se místní veterinář vydává na další rutinní návštěvu sousedního statku. Je začátek parného léta a v okolí se šíří zvěsti o nemoci skotu, ale on má oči jen pro čtrnáctiletou farmářovu dceru,...

Divadlo

Shakespeare v Mahenově divadle NdB
necozaneco perJe to skutečně záhada. Velký dramatik Shakespeare napsal spoustu nejlepší divadelních her, jaké kdy se objevily a taky několik velmi špatných her. Jako by v Shakespearovi byli dva autoři. Nebo že by Shakespeare, onen herec co utekl ke k...

Film

HBO GO přináší třetí řadu Temného případu!

TP TP perexHBO GO aktuálně napíná diváky Temného případu. První dva díly třetí série rozhodně dobře nalákaly a čekáme na další. Znovu je úspěch dán výběrem bezvýhradně charismatických herců v roli detektivů, kteří se v každé sérii dostávají divákovi pod k...