Sexy strategie zachraňuje svět, používá zbraně hromadného vzrušení

Sexy strategie zachraňuje svět, používá zbraně hromadného vzrušení

Tisk

Sexy strategie perexLáska je boj, tak ahoj. Na tomto nepříliš duchaplném prohlášení, které kdysi vyrývali studenti a studentky do omítek na toaletách či autobusových zastávkách (a možná se tak děje dodnes), asi něco bude. Ovšem samotná láska je v tom nevinně. Zúčastněným stranám totiž dost často chybí ta správná strategie. Přesněji řečeno, SEXY STRATEGIE.

  

Autorkou stejnojmenné knihy je spisovatelka Sylva Lauerová, která dle svých slov oplývá mnoha životními zkušenostmi i co se vztahů týče a ráda nahlíží do hlubin lidské duše. Nyní přichází s humornou výzvou, zábavným čtením a přátelským dialogem speciálně zaměřeným na ženy. Na svém kontě má již několik románů, mezi něž patří exotické Jumaroro, Mystický Tichošlap či erotický bestseller Hračka. Iniciovala také vznik almanachu ženské milostné poezie, sama se věnuje experimentální poezii a dalším uměleckým projektům (např. Klan létajících lidí ZDE).

V knize Sexy strategie předkládá a rozebírá žhavá témata z oblasti partnerských vztahů a nabízí možné varianty řešení nejrůznějších problémů, se kterými se ženy potýkají. Rozhodně se však nejedná o suchopárnou příručku vědeckého ražení. Tato je psána s nadhledem a určena je hlavně ženám s citem pro nadsázku a smyslem pro humor.

Jak bývá u Sylvy Lauerové zvykem, i zde provokuje a vybízí k zamyšlení, neostýchá se nazývat věci pravými jmény a takzvaně jde přímo k jádru pudla. Nejen, že představuje pilíře novodobých namlouvacích taktik a doporučuje celou řadu rafinovaných triků, které vedou k srdci „toho pravého“, ale dokonce provedla několikafázový průzkum napříč genderovým spektrem, jehož výsledky do knihy zapracovala. Čtenářky (i čtenáři) se tedy mohou dozvědět, co muži považuji nejvíce sexy na ženách (a ženy na mužích), jak si ženy zvyšují sexuální sebevědomí, jak důležité je zkrášlování a líčení, jak moc prochází láska žaludkem a co patří mezi neomylné signály, že je vztah v nebezpečí. Další z kapitol představí různé barvy lásky, nedílnou součástí příručky je Experimentální atlas mužů. Pro zpestření jsou zařazeny i skutečné výpovědi žen, které se rozhodly podělit o svůj životní příběh, sama autorka přidává několik perliček ze svého okolí a dámy jistě pobaví povídka Pravda o stromu poznání, která uvádí na pravou míru důvody, proč byli Adam s Evou vyhnáni z Ráje. No tipněte si, kdo za to může? Na tomto místě se nabízí srovnání s knihou Základy mužského šovinismu od Josefa Hausmanna (mimochodem také velmi vtipnou a čtivou), jíž se stala Sexy strategie rovnocenným soupeřem a vlastně první ženskou protiváhou.

Sexy strategie obalka

 

Tělo, srdce, duše, sexappeal – to jsou zbraně, které jsou nepostradatelné pro úspěšné naplnění sexy strategie, dlouhodobého plánu činností zaměřeného na dosažení kýženého cíle. Tím je nejen získání partnera, se kterým nám bude dobře, ale zejména nalezení sama sebe, své vnitřní krásy a uvědomění si vlastní hodnoty. Nejvíce pohledů totiž žena přitahuje, když je vyrovnaná, spokojená a šťastná, září-li jí oči a tvář zdobí úsměv.

A jak toho nejlépe dosáhnout? Dopřejte si doušek energetického koktejlu namíchaného Sylvou Lauerovou, dostane se vám potřebného povzbuzení, díky kterému se přenesete přes úskalí lásky, rozdmýcháte v sobě skrytou vášeň a vaše vztahy dostanou jiný rozměr. Pevně tomu věřím. Přijatelná velikost knihy s praktickou textilní záložkou z ní činí sympatického průvodce, kterého lze snadno vložit do kabelky, oko potěší nepřehlédnutelný plameňák na obalu i zdařilá a vkusná grafika Jana Jacksona oddělující jednotlivé kapitoly. Myslím, že nakladatelství Mladá fronta má své želízko v předvánočním ohni jisté.
    


Sexy strategie
Sylva Lauerová
Obálka a grafika: Jan Jackson
Vydavatel/výrobce: Mladá fronta
Počet stran: 264
Vazba: Pevná bez přebalu lesklá    
Rozměry: 140 x 210
Rok vydání: 2015
Hodnocení: 95 %

www.kniha.cz
http://www.kniha.cz/sexy-strategie/


  


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner
CBDB.cz - Databáze knih a spisovatelů, knihy online, ebooky zdarma, eknihy ke stažení

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

ABRAXAS VÁS SVÝM KLIDEM V KLIDU NENECHAJÍ

ABRAXAS200Kapela Abraxas přichází s novým studiovým albem. Jmenuje se Klid! Opravdu s vykřičníkem. Je plné energie, skvělých melodií i textů. A samozřejmě i vtipu. Jak jsme na to ostatně u Abraxas zvyklí. Kromě toho skupina ostošest koncertuje – vloni odehrá...

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!

Z archivu...

Čtěte také...

Kurzy s Davidem Deidou jsou mnohonásobně silnější než jeho knihy

altPřed časem jsem vám tu představovala knihu Davida Deidy: Cesta pravého muže. Fascinující dílo o partnerských vztazích!  Mgr. Denisa Palečková a Ing. Richard Vojík jsou  nejen partneři, ale také mezinárodně uzn...


Literatura

Tashlinův svět, který není

svet ktery neni 200Mám ráda knížky Franka Tashlina i nakladatelství Baobab. Obě jména jsou zárukou kvality a příjemných zážitků, takže když se mi dostal do rukou třetí komiks Franka Tashlina – Svět, který není, neváhala jsem ani minutu a začetla jse...

Divadlo

Klíště. Nová hra Boleslava Polívky

Kliste perexVím, že známý herec, režisér, dramatik, klaun a divadelní principál Boleslav Polívka byl asi před rokem postižen lymskou boreliózou. Je to děsně hloupá nemoc, infekce od klíšťat, u které člověk až do doléčení je téměř ochrnutý. Chápu, že ho to...

Film

V hlavní roli Tomáš Holý a jeho nesnadný život i tragický konec

Tomáš holý

Český spisovatel, básník a držitel Magnesie Litera – Kosmas Ceny čtenářů za rok 2018 Ota Kars přichází s již druhou knihou o jednom z nejslavnějších českých dětských herců. V hlavní roli Tomáš Holý, tentokrát prostřednictvím krásně zp...