Radioservis přicházejí s novinkou v podobě Radiokaret

Radioservis přicházejí s novinkou v podobě Radiokaret

Tisk

Radiokarty 200Novinkou v nabídce Radiotéky, e-shopu vydavatelství Českého rozhlasu Radioservis, je Radiokarta. Má velikost kreditní karty a obsahuje unikátní stírací kód ke stažení konkrétní audioknihy.

 

 

Radiokarta je ideální volbou, pokud nevlastníte CD přehrávač, nebo sháníte pěkný dárek.

Vybírat můžete z klasiky i detektivek

V nabídce Radiokaret je aktuálně 22 titulů nejrůznějších žánrů, takže si vybrat může každý. Milovníci klasické literatury si mohou obstarat román Odysseus od Jamese Joyce, Tajuplný ostrov Julese Verna nebo například Velkého Gatsbyho od Francise Scotta Fitzgeralda. Nejen malí posluchači ocení hudební pohádku Péťa a vlk s Jiřím Lábusem či Mikulášovy lapálie a příběhy o Pipi Dlouhé Punčoše. Toho, kdo dává přednost napětí, pak potěší detektivky Patricie Gibneyové nebo titul Růže a tis Agathy Christie.

stara tajemstvi

Jednu Radiokartu můžete vyhrát i v naší soutěži: Poslechněte si příběh o zločinech na dvoře císaře Karla IV.

Jak to funguje?

Prvním krokem je přihlášení na portál Radioteka.cz. Kdo je zákazníkem, přihlásí se e-mailovou adresou, kdo ne, ten se musí zaregistrovat. Následně je potřeba setřít kód z Radiokarty a zadat jej v košíku do kolonky „slevový kód“. Pak už stačí jen stáhnout audioknihu a poslouchat ji na oblíbeném zařízení. Kdybyste si ji náhodou smazali, je možné ji z knihovny opakovaně stáhnout.

Radiokarty 1

Více informací: https://www.radioteka.cz/radiokarta


 

Přihlášení



Aneta Žabková: Největší radost mi uděláte kusem klacku z lesa

Vystudovala FAMU (katedra animované tvorby), vytvořila čtyři animované filmy, které získaly řadu ocenění, je úspěšnou ilustrátorkou mnoha dětských knih a přispívá do několika časopisů jako jsou Puntík či Tečka, spolupracovala i s Mateřídouškou a Sluníčkem. Řeč je o Anetě Žabkové.

Po Vodníkovi přichází neméně skvělá Dceřina kletba

Česká spisovatelka Tereza Bartošová zaujala tuzemskou čtenářskou obec předchozím titulem Vodník. Jednalo se o případ, který smrdí bahnem. Nyní přichází Dceřina kletba lákající na obálce na to, že si starý zločin žádá nové oběti.

Banner

Hledat

Rozhovor

KEKS a TURBO: „Dobýváme naši malou zemičku metr po metru a je to trnitá cesta, ale spravedlivá.“

turbo a keksRockové kapely KEKS a TURBO spojily své hudební síly a vytvořily společné turné, které začíná už za pár dní. Sedm měst, sedm koncertů, které slibují skvělý hudební zážitek. Zeptala jsem se leaderů obou kapel, za KEKS Štěpána Kojana

Praštěný nápad Kuny Elišky

Výborné herecké kreace a silné téma nabízí nový český film Sucho

Sucho to je tísnivé vesnické drama. Na jedné straně velkostatkář a na straně druhé chudý "kolchozník", který nutí rodinu k soběstačnému životu, ale také klíčící láska revoltujících mladých lidí. Zatímco ona je dcerou chudého farmáře, on synem vlivného agrárníka, který sice dává práci půlce dědiny, nicméně půdu, vodu a krajinu devastuje chemií. To je obrazově vytříbený a emočně nabitý film režiséra Bohdana Slámy, který je i autorem scénáře.

Čtěte také...

Příběh nerovné živočišné lásky v jednom z nejskandálnějších románu dvacátého století

Milenec lady Chatterleyove 200Byl to jeden z nejskandálnějších románů první poloviny 20. století. Poprvé vyšel na konci dvacátých let ve Florencii a v Paříži, ovšem v autorově rodné Británii bylo jeho vydávání zakázáno až do 60. let. Tak...


Literatura

Scrutonov sprievodca vínom a životom

scr200Myslíte si, že máte vzťah k vínu? Určite sa mýlite!

...

Divadlo

Duchařská komedie o jednom velkém vánočním zázraku

Ti druzi 200Komedie Spirit Level, kterou v MdB uvedou pod názvem Ti druzí, sice obletěla úspěšně kus světa, ale o její autorce, přesněji o jejím životě se ví až podezřele málo. Anglická scenáristka a dramatička zůstává v téměř dokonalém utajení (důraz je na sl...

Film

Mezinárodní festival outdoorových filmů již 4. října v Ostravě!

MFOF 2019 tiskovkaPříznivci outdooru se opět mají na co těšit! Putovní soutěžní festival, který navštíví 60 míst v ČR i SR, bude již tradičně zahájen v Ostravě, a to v pátek 4. října. Nabídne 83 snímků, které musely pr...