Tetovaný: Moc démonů sílí, lidí ubývá

Tetovaný: Moc démonů sílí, lidí ubývá

Tisk

tympanum tetovany200Démoni přicházejí noc co noc a rozsévají zkázu, smrt a utrpení. Jejich řádění se postaví tři mladí lidé, kteří musí odhalit tajemství minulosti.

 

 

Jadrnci – démoni, co planou sžíravou nenávistí k lidstvu, přicházejí noc co noc v děsivé podobě a rozsévají zkázu, smrt a utrpení. Po stovky let pozvolna vyhlazují lidské plémě, které se před nimi skrývá za magickými ochranami – mocnými symboly, jejichž původ je zahalen tajemstvím. Kdysi jim lidé dokázali vzdorovat, ale démoni sílí a jejich obětí přibývá. Dokáže je někdo zastavit?

O nemožné se pokusí tři mladí lidé – odvážný Arlen, démony znetvořený Rojer a bylinkářka Leesha –, kteří riskují vše v zoufalé snaze odhalit tajemství minulosti.

tympanum tetovany

Tetovaný
AUTOR: Peter V. Brett
INTERPRET: Pavel Soukup
VYDAVATEL: Tympanum
CELKOVÁ DÉLKA: 22:18:00
VYDÁNO: 2023

Více informací: https://tympanum.cz/detail/tbooks-868082-tetovany


 

Přihlášení



Aneta Žabková: Největší radost mi uděláte kusem klacku z lesa

Vystudovala FAMU (katedra animované tvorby), vytvořila čtyři animované filmy, které získaly řadu ocenění, je úspěšnou ilustrátorkou mnoha dětských knih a přispívá do několika časopisů jako jsou Puntík či Tečka, spolupracovala i s Mateřídouškou a Sluníčkem. Řeč je o Anetě Žabkové.

Po Vodníkovi přichází neméně skvělá Dceřina kletba

Česká spisovatelka Tereza Bartošová zaujala tuzemskou čtenářskou obec předchozím titulem Vodník. Jednalo se o případ, který smrdí bahnem. Nyní přichází Dceřina kletba lákající na obálce na to, že si starý zločin žádá nové oběti.

Banner

Hledat

Rozhovor

PEPSON SNĚTIVÝ

pep 200Jak se stalo, že se z ekonoma stal spisovatel? - Spíš bychom se měli ptát, jak se z hudebně a literárně orientovaného člověka stal ekonom – byť pouze inženýrským diplomem, ne zaměřením či snad nedejbože mentalitou. V šedi osmdesátých let byly v Jablon...

Praštěný nápad Kuny Elišky

Výborné herecké kreace a silné téma nabízí nový český film Sucho

Sucho to je tísnivé vesnické drama. Na jedné straně velkostatkář a na straně druhé chudý "kolchozník", který nutí rodinu k soběstačnému životu, ale také klíčící láska revoltujících mladých lidí. Zatímco ona je dcerou chudého farmáře, on synem vlivného agrárníka, který sice dává práci půlce dědiny, nicméně půdu, vodu a krajinu devastuje chemií. To je obrazově vytříbený a emočně nabitý film režiséra Bohdana Slámy, který je i autorem scénáře.

Čtěte také...

Listopadové audionovinky z nakladatelství Témbr

tembr 200Podívejte se, jaké nové audioknihy vyjdou v listopadu a inspirujte se k poslechu.

...

Literatura

Druhá světová válka, žena a dítě, které dokázalo všechno změnit

musime-byt-statecne perexProsinec 1940. Ellen Parrová nikdy nechtěla děti. Když však během evakuace Southamptonu narazila na osamocené dítě spící v opuštěném autobusu, byla nucena své původní rozhodnutí přehodnotit. Malá Pamela, tvrdohlavá, v...

Divadlo

Divadlo doma na Valentýna: Nosatý romantik Cyrano, Lucie Bílá jako Carmen. Jen dokoupit květinu

Lucie Bílá jako CarmenRůže, čokoláda a divadlo! Ať už jste v páru, nebo single, vyberte si na Valentýna jako doprovod některou z vašich divadelních postav. S divadelními tipy Dramoxu si na své přijdou milovníci ulítlých komedií, shakespearovské klasiky i muzikál...

Film

Vyšly vybrané texty filmové kritičky Galiny Kopaněvové

Spatrit-a-napsatHned úvodem by rád vyjasnil: Galina Kopaněvová (1931-2012) není Ruska, narodila se v Kolíně české matce (byť v Rusku narozené) a ruskému emigrantu, takže by měla být psána právě takto (a sama se tak skutečně podepisovala). Pr...