Výtvarná soutěž magazínu Kultura21: Nakresli obrázek k vítězné pohádce

Výtvarná soutěž magazínu Kultura21: Nakresli obrázek k vítězné pohádce

Tisk

banner soutez (2)V pondělí 19. prosince 2022 jsme vyhlásili výsledky literární soutěže "Pohádka nebo příběh pro děti", jejíž patronkou byla spisovatelka Lucie Hlavinková. A právě k vítěznému příspěvku s názvem Praštený nápad kuny Elišky se váže naše nová soutěž, tentokrát výtvarná. Odstartuje 1. ledna 2023 a přihlásit se do ní mohou všichni nadšení výtvarníci a ilustrátoři od 14ti do 100 let, kteří budou mít za úkol zaslat nám jeden autorský ilustrační obrázek k vítězné pohádce. Patronem výtvarné soutěže magazínu Kultura21 je ilustrátor Petr Vyoral.


Vítěznou pohádku, která je podkladem k výtvarné soutěži, si můžete přečíst ZDE.

Podmínky soutěže:

Časový interval: 1. 1. - 31. 3. 2023

Zadání: zašlete nám autorský ilustrační obrázek k pohádce Praštěný nápad kuny Elišky vytvořený libovolnou technikou

Formát obrázku: PDF, JPG nebo PNG

Maximální velikost obrázku: 4MB

Uzávěrka: 31. března 2023

Vyhlášení výsledků: do 30. dubna 2023

Zasláním obrázku do soutěže dáváte souhlas s jeho nekomerčním využitím v rámci magazínu Kultura21 a se zveřejněním na webu a facebookovém profilu Kultury21.

Kritéria hodnocení:

Dodržení zadaného úkolu (námět, téma), výtvarné dovednosti, originalita díla

Patron soutěže:

Patronem soutěže je kreslíř a ilustrátor Petr Vyoral, který pochází z malebné beskydské vesničky Čeladná.

Odměna pro vítěze:

Autoři, jejichž díla budou vyhodnocena jako tři nejlepší, získají pěknou odměnu a s absolutním vítězem soutěže uděláme také rozhovor. Právě jeho obrázek bude publikován společně s pohádkou na našem webu.

Zasílání příspěvků:

Obrázky zasílejte na Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript
Do předmětu mailu napište "POHÁDKOVÝ OBRÁZEK".
Uveďte své jméno a příjmení, věk, případně pár informací o sobě.
Připojte svou mailovou adresu + poštovní adresu pro doručení případné odměny.
Můžete nám zanechat i telefonický kontakt. 

Dodatek redakce:

Samozřejmostí je, aby ilustrace byla originálním autorským počinem a nebyla dosud nikde publikována. Každý soutěžící může do naší soutěže přihlásit maximálně 1 příspěvek.

Organizátoři si vyhrazují možnost při nedostatku příspěvků zrušit celou soutěž. Administrátor soutěže si taktéž vyhrazuje právo kdykoli v průběhu soutěže vyřadit z ní a jejího hodnocení práce prokazatelně nepůvodní, kopie a odvozeniny prací již zveřejněných, stejně jako příspěvky s nevhodným obsahem.

Osobní údaje slouží pouze k účelům pořádání soutěže, pro lepší komunikaci se soutěžícími a statistickým účelům a nebudou poskytnuty třetí straně bez svolení autora. Autor zasláním svého díla do soutěže souhlasí s případnou publikací obrázku na webu www.kultura21.cz a s možným sdílením na facebooku. Autor se nesmí účastnit soutěže jako porotce.

banner soutez

Těšíme se na vaše výtvarná dílka!


 

Partneři

Hledat

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!


Literatura

3. díl komiksu Noe pokračuje v zavedeném stylu

noe 200Dlouho jsem čekal, až budu vědět, kdy vyjde poslední díl komiksu Noe v České Republice, ale bohužel datum není známo, a tak Vám zrecenzuji 3. díl. Třeba se poslední díl objeví co nevidět a díky této recenzi se snad i fanoušci komiksu dočkají zakončení.

...

Divadlo

Premiéra divadelní hry Kancl aneb když hranice mezi vtipem a trapností setřeme

kancl divadlo rokokoPrvní novinkou v sezoně Městských divadel pražských (MDP) se stala stejnojmenná jevištní verze britského sitcomu Kancl (The Office). Premiéra hry Kancl se tak uskutečnila ...

Film

Jak si vedla česká animace v pandemickém roce 2020 a co ji čeká letos

asaf 200Pandemie Covid-19 zasáhla v loňském roce stejně jako všechna tvůrčí odvětví i animaci. Řada domácích i zahraničních festivalů, na kterých se odehrávají premiéry a dojednávají distribuční spolupráce, byla zrušena, nebo se přesunula do online prostředí. ...